hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hadi gazan mübarek ola.sonunda çifter çifter kızların oğulların ola

merhaba bayanlar geldim...birdahaki aya kaldı bebek kontorllerim bayram tatili araya girince nolmadı artıkın hayırlısı..ben sanırsam gec yumurtluyrum öyle bir hisse kapıldım nedense..bide benim kedim sanırsam hamişş karnı şiş yav....kızlar aslında moralim cok bozuk bebekten deil...ama bozuk işte

hayırdır kuzucuuum nedir derdin söle bakiim

bayanlar nabersiniz....ben bugün çok yorulmuşum.cumartesi,pazar yumurtlama günümdü(testlerde koyuydu).dünde biraz akıntım vardı göğsüm ağrıyordu...perşembe,cumartesi,pazar çalışmalarımız oldu(aslında bugünde istedim ama ikimizde yorgunuz.).
bilmiyorum artık.Rabbim bilir.ama kafam hiç rahat değildi;canım biraz sıkkındı.babam küçük bi ameliyat oldu.kardeşim kaza geçirdi.şükür hepsi iyiler.yüreğim kaç parçaya bölündü.....bi taraftan da benim anne olma isteğim.....

canım gecmiş olsunn tezzamanda iyileşirler inşallah...kendine dikkat et

canım gecmiş olsunn tezzamanda iyileşirler inşallah...kendine dikkat et

teşekkürler canım Allah razı olsun.şükür yine iyiler.ameliyatın bayram öncesi olması kötü oldu.kardeşiminde boynu biraz zedelenmiş.boyunluk vermişler.işte öylee...

canım sen iyi misin...seninde canın sıkkın herhalde

hadi yaaa :26: konuştun mu peki neden böyle bişe yaptın diye?

yazacak bişey bulamadınız dimi..bende söyleycek bişey bulamadım..akşam geldim gösterdim sakin sakin evet baktım dedi..iyi dedim bakmaya devam et dedim ben seni allahıma havale ediyorum dedim ve sustum konuşmuyorum..onun konuşmasını bekilyrum

kızlarr sanırım hamıleyım:)ama emınde deılımmm test cok sılıkk emın olamıomm bugun gunumdu normalde bakalım ne olcak

evet canım diyecek bişey bulamadım gerçekten...üzücü...

bir süre konuşma, birşeyde sorma bakalım

offf canım ne diyeceğimi bilemedim vallahi ama ayıp etmiş yani kötü konuşma hiçbir zaman sakin olki haklıyken haksız duruma düşme canını da sıkma eski sevgili adı üstünde. sen kaç yaşındasın rümüşüm ne kadarlık evlisin?

26 yaşındayım 2 senelik evliyim evet ilk kez sakinim sakin sakin sordum..sıktı artık yani neyse ben yüce rabbime havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…