selaammm kızlar ben geldim
hoşgedinn napıynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzz
ateş ölcmeye başladım sen hic yaptın mı
nasıl gecti bayram iyimisn
Selam kızlarr bugun bayramın son günü ama gecmiş bayramınız kutlu olsun hayırlara vesile olsun
benim adetim 30 ekim...cok belirtim oldu ilk defa...bugun gebelik testi yaptım tabiki negatif...
Vucudumu dinlemıycem dedım ama kasık agrım yorgunluğum anlaşılmayacak gibi değildi.
Uzgunum....nasıl bı yol izlemem lazım kızlar...
slm kızlar Geçmiş bayramınız mübarek olsun.Benim bayramım gurbette evde yatarak geçti.Gözümü açamıyorum uykudan.Günümü uyuyarak geçiriyorum işte.Çarşamba doktora bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.İnşalah duyarız.Biede kızlar korkuyorum akıntım çok hardal sarısı gibi ara sıra açık kahverengi geliyor peçeteye silince.Bende yatıyorum.Normal midir sizce.Sweetcim senin akıntın nasıldı.
hoşgedinn napıynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzz
ateş ölcmeye başladım sen hic yaptın mı
nasıl gecti bayram iyimisn
ya ben şimdi salı günü doktora gitsem 1 senedir bebek olmuyr desem beni bir dahaki ay adet ol gel mi der yoksa adetimin 8.günü bişeyler yapabilir mi ve ben bu ay ateş ölcmeye başlıyorum ama adetimin 5.günü başlasam olur mu
canıııım git tabi bi doktora artık. 8. günü olması sebebiyle yapabileceği tek şey kendiliğinden oluşan yumurta var mı, varsa büyüme hızını takip edip size ilişki günü söyleyebilir.
ateş ölçümünden ben pek memnunum. 5. günü başlasan da olur. bak ateş topiğinin ilk sayfasına gir. orada fertilityfriend.com adlı sitenin nasıl kullanıldığını anlatıyor. ateş tablosu oluşturuyorsun. bir de kızlar çok şeker. sorarsan tablona yorum da yapıyorlar.
kızlar nasılsınız.benim canım sıkkın...
babam bayram öncesinde omzundan ameliyat oldu.ağır işleri yapamıyor.annem bayramdan bi kaç gün önce eşime telefon açtı.rica etsem bayramda gelseniz babanın omuzları ağrıyor.kurbanda yardım etseniz...demiş.eşimde bana gitmek istemediğini söyledi.( bu bi kaç ay çok gittik konyaya karamana.evle çok uğraştık.o sebeple gitmek istemediğini söyledi)
bende annemlere söyledim.biz gelemiyoruz.cumhuriyet bayramında görevliyiz dedim.bişey demediler ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.ailemi üzdüm.
şimdi ise elimden dua etmek geliyor.bol bol dua ediyorum.Allahım hayırlısıyla hamile kalayımda gitmemiş olmama sebep olsun diye.inşaallah Rabbim kabul eder......
canım cok cok gecmiş olsun keşke gidebilseydiniz iyi olurdukızlar nasılsınız.benim canım sıkkın...
babam bayram öncesinde omzundan ameliyat oldu.ağır işleri yapamıyor.annem bayramdan bi kaç gün önce eşime telefon açtı.rica etsem bayramda gelseniz babanın omuzları ağrıyor.kurbanda yardım etseniz...demiş.eşimde bana gitmek istemediğini söyledi.( bu bi kaç ay çok gittik konyaya karamana.evle çok uğraştık.o sebeple gitmek istemediğini söyledi)
bende annemlere söyledim.biz gelemiyoruz.cumhuriyet bayramında görevliyiz dedim.bişey demediler ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.ailemi üzdüm.
şimdi ise elimden dua etmek geliyor.bol bol dua ediyorum.Allahım hayırlısıyla hamile kalayımda gitmemiş olmama sebep olsun diye.inşaallah Rabbim kabul eder......
tablomu oluşturdum tabiki daha yorum yaptırmak için yeniyim..doktorda özele gitcektim senin yaptğın yoruma göre ozman bu ay devlet e gideyim..
sen nasılsın iyimisn
ya kızlar meraba burdaki bayanların hepsi hamiş sanırım yaa sizlere bişey soracağım ama benim BAT 27 ekimdi yani dün ama henüz gelmedi benim kırmızılar ya ki normaldede hiç geçikmez ama aksine 1 yada 2 gün öne gelirdi kasık ve belim ağrıyo göğüslerde hassasiyet yada sık idrara çıkma yok yani çıkıyomda 25 yada yarım saat ara ile ne olur bana yardımcı olun yaaaa inanın o kadar çok istiyorumki anlatamam
neyse ozman bidahaki ay gideyim özele.yada annemi ayartabilrsem belki giderim..evet sıkıntılıydım evlilik böyle bişey sanırsam herşeyi oldugu gibi ya kabul edeceksin yada çekip gidiceksin ..biz devam ediyoruz oldgu gibi kabul etmek zorundayım ..bana bişeyler yazacağını söylemiştin acıkca onu bekliyordum..bana sorarsan özele git. çünkü devlette bu pek mümkün olmayabilir. çünkü sırada bir sürü bekleyen hasta varken böyle zaman alan bir şeyle uğraşmak istemeyebilir tatlım.
ben de iyiyim çok şükür. gezip duruyorum. akşama yine bir arkadaşa oturmaya gideceğiz. benim de adet geldi. bu ay aşılamayı erteledik. bu ay da kendiliğinden çalışacağız bakalım. Allah hayırlısını nasip etsin. sen nasılsın peki. son konuştuğumuzda biraz sıkıntılıydın:26:
ya kızlar meraba burdaki bayanların hepsi hamiş sanırım yaa sizlere bişey soracağım ama benim BAT 27 ekimdi yani dün ama henüz gelmedi benim kırmızılar ya ki normaldede hiç geçikmez ama aksine 1 yada 2 gün öne gelirdi kasık ve belim ağrıyo göğüslerde hassasiyet yada sık idrara çıkma yok yani çıkıyomda 25 yada yarım saat ara ile ne olur bana yardımcı olun yaaaa inanın o kadar çok istiyorumki anlatamam
neyse ozman bidahaki ay gideyim özele.yada annemi ayartabilrsem belki giderim..evet sıkıntılıydım evlilik böyle bişey sanırsam herşeyi oldugu gibi ya kabul edeceksin yada çekip gidiceksin ..biz devam ediyoruz oldgu gibi kabul etmek zorundayım ..bana bişeyler yazacağını söylemiştin acıkca onu bekliyordum..
canım biraz daha bekle belki biraz ileri atmıştır..fırsatın varsa yap bi idrar testi bekleme stresinden kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?