tatlım Allah mı söyletti nehepimiz hamiş değiliz. adetin geciktiyse test yap tatlım. bir de ben daha önce 3 kez hamile oldum. öyle hamişlik belirtisi falan olmuyo. adet şöyle 1 hafta geçtikten sonra başlıyo belirtiler.
denizim hoş gelmişsinbayadır yoktun buralarda. can sıkıcı olmuş gerçekten de. ama erkekler ne oluyorsa kadının tarafına böyle oluyorlar. Allah akıl fikir versin. inşallah sana da tez zaman da bi bebiş verir
kızlar kafamda hep bebiş fikri var.bi ara hiç yoktu.tekrar çalışmalara başlayınca hiç aklından çıkmamaya başladı.ilişki sırasında rahatımda sonradan hep aklımda bebek var.bir türlü akışına bırakamıyorum
açıkçası ben de düşünüyordum neyi nasıl yazayım diye. doğru bir karara varmışsın bence olduğu gibi kabul ederek. erkekler biraz tuhaf. kafaları her zaman bizimki gibi çalışmıyor. yaparken ya da sonunda bizim gibi düşünmüyorlar. insan bazen hayatından çıkmış eski birine faceden merak edip bakabiliyor. bu seni sevmediği yada onu özlediği yada ne bileyim buna benzer bi anlama gelmez. bir de diğer açık kadınlara bakmış demişsin ya. o da bazı erkeklerin aynen öyle zevk almak için değil de merak için baktıklarını biliyorum. yani lafın kısası eşinin davranışındaki hiçbir şeyi kişiselleştirme.
bak kadın ve erkeklerle ilgili okuması kolay bir kitap var okumanı öneririm. erkekler marstan kadınlar venüsten. birbirimizden farklıyız ve farklı bakış açılarına sahibiz. bunu bilirsek daha rahat ederiz
bu yolda normal akışına bırakabilen bi kişidaha tanımadımtanıyan varsa göndersin bize nasıl yapılıyormuş anlatsın cok zor bir süre snra bebeğin varlğı aranmaya başlıyor her bebek gördgümüzde yüreğimiz bi burkuluyor böyle olurken akışına bırakmak zor cok zor diye düüşünyürum
merhaba hanımlar doktorum birdahakirandevumda eşimin spermiyogram testini de istedi yalnız eşim doktora gidip test yaptırmak istemiyor nasıl oluyor bu test eşi yaptıran varmı. internetten biraz araştırdım spermin orada verilmesi gerekiyormuş orada zor olmazmı eşim bu tarz şeylerden hoşlanmıyor
cnm bnm kanamam olmustu ilk seferde sonra da kahverengi akinti seklinde devam etti. bitimine dogru rengi acikti. ilk zamanlar hep koyu kahveydi. icini ferah tut ins carsamba gunu kalp atislarini duyarsiniz. sen dinlenmene bak gecer onlarda insslm kızlar Geçmiş bayramınız mübarek olsun.Benim bayramım gurbette evde yatarak geçti.Gözümü açamıyorum uykudan.Günümü uyuyarak geçiriyorum işte.Çarşamba doktora bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.İnşalah duyarız.Biede kızlar korkuyorum akıntım çok hardal sarısı gibi ara sıra açık kahverengi geliyor peçeteye silince.Bende yatıyorum.Normal midir sizce.Sweetcim senin akıntın nasıldı.
selam canlarim nasilsiniz.beyraminiz kutlu olsun.RABBIM dualarimizi kabul etsin.bende evdeyim kizlar artik cok az kusuyorum.hatta kusmuyorum diye blirim.cok mutluyum.buu benim bayram hediyem RABBIMDEN.
selam canlarim nasilsiniz.beyraminiz kutlu olsun.RABBIM dualarimizi kabul etsin.bende evdeyim kizlar artik cok az kusuyorum.hatta kusmuyorum diye blirim.cok mutluyum.buu benim bayram hediyem RABBIMDEN.
selamlar...kırmızılar geldi.kasım ayında ovulasyon testi kullancam.bir de öyle deneyelim.deneyen var mı aranızda?
ben kullandm cnm ama bısey anladıgımı soyleyemıcemm ıse de yaramadı zaten:):)kullanm bakalımm belkı yumurtlama zamanını kacırıosundurselamlar...kırmızılar geldi.kasım ayında ovulasyon testi kullancam.bir de öyle deneyelim.deneyen var mı aranızda?
ben kullandm cnm ama bısey anladıgımı soyleyemıcemm ıse de yaramadı zaten:):)kullanm bakalımm belkı yumurtlama zamanını kacırıosundur
selamlar...kırmızılar geldi.kasım ayında ovulasyon testi kullancam.bir de öyle deneyelim.deneyen var mı aranızda?
canım tekrar tekrar gecmiş olsun sonunda evine kavuşabildinn...hayırılısıyla bebeğini kucağına almak nasip oulur inşallah...
kızlar bal tarcın cörek otunu yemeye başladım amma velakin midem alt üst oldu yarım saat yanıyr midem bulanıyro sanki böyle olması normal mi
rümüüüüş ben daha önce bal tarçın çörek otu yaptım canım. ama öyle mide sorunu olmadı. kürü yaparken yumurtam da oluştu ama kistler arttı. o yüzden bir daha yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?