hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşgldin canım..kırmızıların gelmiş hayırlısı diyelim inşallah bidahaki ay..ovu testi klullanmadım.bende bu ay ateş ölcmeye başladım gel beraber ölcek

ben kullandm cnm ama bısey anladıgımı soyleyemıcemm ıse de yaramadı zaten:):)kullanm bakalımm belkı yumurtlama zamanını kacırıosundur

ben kullandım ama yazın hamile kalamadım.sonra biraz ara vermem gerekti.bu ayda kullandım ama spermle yumurtanın büyük buluşması oldu mu bilmiyorum.inşaallah büyük buluşma olmuştur.

ateş ölçmek için derece lazım.o da bende yok bu ay ovu testi deneyelim bakalım.olmazsa diğer ay..alıştık zaten.her ay ötelemeye..

kızlarrr bnm kırmzılar geldi çok şükür snunda:)perşembe kısmetse büyük gün

Kızlar kuzenim sancı odasına girmiş yani doğum yakın şimdi onun yanına gidiyorum hadi görşürk (hem heeycanlıyım hem kıskanıyorum ) herkese haber verdim sizede haber verdim ayaklı gazete oldum cıktım

napalım gacıcan. iş güç ve yorgunluuuuk. sen nasılsın? dişleri hallettin mi? yumoş günleri güzelce derslerini çalıştın mı? tembellik etmeyeydin iyiydi

ımmm şeyyy siz türkler nası derler benden ne köy olur ne kasaba dişi yarın sabah çektircem yumoş günlerimide değerlendirmedim bıraktım o işi ya gelmeyecek benim ki anladım ....

ımmm şeyyy siz türkler nası derler benden ne köy olur ne kasaba dişi yarın sabah çektircem yumoş günlerimide değerlendirmedim bıraktım o işi ya gelmeyecek benim ki anladım ....

geçmiş olsun..eğer gelmeyecek demeye başladıysan gelmesi yakındır.amin

tembel seni. çalışırsan olur tatlım. bi şu yumoşları değerlendiremediniz beaaa. pataklayacağım seni

tembel seni. çalışırsan olur tatlım. bi şu yumoşları değerlendiremediniz beaaa. pataklayacağım seni
olmuyo orkim ya adam ekiyo beni napayım, gün verince stres olarak geçiyo o hafta anlamadım gitti , artık bebek lafını bile ettirmeycem sıkıldım valla

olmuyo orkim ya adam ekiyo beni napayım, gün verince stres olarak geçiyo o hafta anlamadım gitti , artık bebek lafını bile ettirmeycem sıkıldım valla

bence de sen lafını etme. şunu bir rutine bağlayın. 2 güne 1 mesela. o da anlamaz hangi gün olduğunu. tabi sabrın varsa. bana bazen fenalık geliyo ama ne yapalım

bence de sen lafını etme. şunu bir rutine bağlayın. 2 güne 1 mesela. o da anlamaz hangi gün olduğunu. tabi sabrın varsa. bana bazen fenalık geliyo ama ne yapalım

ya benim niyetimde 2 güne 1 di ama bu sefer bayrama denk geldik iş güç aksattı bende peşine düşmedim açıkçası , ovu testi işini bıraktım döngüm zaten geçen ay 4 gün gecikti artık ne zaman yumurtluyom bende bilmiyom ki adama desem diş işim olunca sallamadım bakalım kaç güne bir hasta olcam belki devrelerde bozulmuştur....

ayy biz kaçırmıyozda noluyo bu ay ovu testi kullancam bakalım.İnşallah güzel bir ay olur hepimiz için.

inşallah meltemcim.bu ovu testi kullananların çoğu ilk aylarda hamile kalıyorlar. ben ateş ölçme yöntemini de seviyorum. valla bu yöntemle 1 yıldan sonra 2 kez üst üste hamile kaldım

kız kocana her gün aç karına keçi boynuzu pekmezi yedirsene. benim adam yakamdan düşmüyo bu mereti yiyince

inşallah meltemcim.bu ovu testi kullananların çoğu ilk aylarda hamile kalıyorlar. ben ateş ölçme yöntemini de seviyorum. valla bu yöntemle 1 yıldan sonra 2 kez üst üste hamile kaldım

orkim sen yetenekli gacısın , ya anasını satıyım ağzımıda bozuyom düşük yapan hemen hamile kalıyo bana denk gelmez, ovu kullanan hemen hamile kalır bana denk gelmez ben o düşürdüğümü nasıl yaptıysam az kaldı şüphelencem olmadımıydı ki diye , dün gece onu düşündüm tutmayı bileydim 5 buçuk aylık olcaktı

yapma bak öyle deme ben de ağlarım benim o 11 haftalık kalp atışını gördüğüm minik yavrum düşmeyeydi şimdiye doğmuş 6 aylık da olmuştu. ilk düşüğün üzerine neredeyse 1 yıl olmadı. sonra da 2 kez üst üste oldu. nasıl oldu ben de bilmiyorum. tek fark kafaya çok takıyordum antidepresan kullanmaya başladım biraz stresim azaldı. ateş ölçtüm gününü bildim. bi de arı sütü incirle yumurta kalite mi artırdım. o yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…