hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

boşver üzülme bende yaptım sabah negatif((( o iğrenç tek çizgi. sinir oldum. ama çok şükür ağlamadım bu kez.

ağlama ağlamam:)) bakalım adet olmazsam yarın sabah yıne yapcam aldım 2 3 tane test:))))) adet olursamm bi dahaki ayımız var sonrakı aylarımız var uzulmeyelimmmmm olacak O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar:)))))))))))))

canım ne çok ümitlen ne de kendini bırak. adet olmadan ümit kesilmez. biliyoruz ki 10 gün gecikmede testi pozitif olanlar oluyo.

o zmn hafiften bende ümitlenebilir miyim:))) benim bugün adet olmam lazım da. ya tek hamile olalım da hayırlısıyla sıkıntı değil testlerde çıkmasın:)

senin üç gün geçmiş sen hamile olabilirsin. ben kan testinde bile hamile çıkmayanları biliyorum 10 gün geçmesine rağmen. o yüzden sıkıntı yok belki hamilesindir bile

senin üç gün geçmiş sen hamile olabilirsin. ben kan testinde bile hamile çıkmayanları biliyorum 10 gün geçmesine rağmen. o yüzden sıkıntı yok belki hamilesindir bile

kızlar inş.. hayırlısı neyse o olsun hepimi için..ben bılıyorum ki hepimiz sağlıklı sıhatlı insanlarız. ve bigun hepimiz bu duyguyu yaşayacağız.. inşallah sizlerin güzel düşünceleri gibidir şuan yaşadıklarımmm..:))

inşaallah. eşim evde bugün. test yaptım ya ikide bir gelip döndü mü kırmızıya diyo. canım sıkıldı baya ona. demek ki içten içe istemiş. bana belli etmemiş. neyse bi daha ki aya artık. yada hayırlısıyla bu ay vardır ama testte çıkmamıştır:))) (umut işte)

bende eşimi strese koydum özürdiledimm şimdi ondannn ((( şiimdi işe tekrar gitti..

kızlar biz biraz barıştık eşimle ovu testini yaptım bugün de koyu belki az sonra kandırırım ne dersiniz birazdan da tatile gidiyoruz ben bir hafta yokum canlarım kendinize iyi bakın

kızlar biz biraz barıştık eşimle ovu testini yaptım bugün de koyu belki az sonra kandırırım ne dersiniz birazdan da tatile gidiyoruz ben bir hafta yokum canlarım kendinize iyi bakın

iyi tatiller.. bol çalışmalar.. sakın küsme haaa...1 hafta sonra küsersin:)))))))))))

az önce test yaptım yine ovulasyon testi dünkünden daha koyu çıktı o zaman ben bugün mü yumurtladım? kaç saat içinde ilişkiye girmem lazım?:26:

az önce test yaptım yine ovulasyon testi dünkünden daha koyu çıktı o zaman ben bugün mü yumurtladım? kaç saat içinde ilişkiye girmem lazım?:26:

canım ovulasyon testleri hakkında çok bılgım yok ama sanırım iki çizgi oluyor ve ikiside aynı koyulukta olmas gerekior... işini sağlama al bugunden başlaaaaaaaaaaaa:)))))))))

Ovulasyona takilmadan iliskiye girin kizlar adeti bitiminden bi kac gun sonra hamile kalmis bi arkadas cogu o sekilde kafaya takinca olmuyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…