hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aman gariii gene tek kalmışım yaww kızlar gitmiş. berceste sorarım ne zaman dönüp bize bir şeyler yazacaksın. bazen prıfiline bakıyorum. foruma girmiş oluyorsun. neden bize yazmıyorsun. yoksa bizi sevmiyorsun merak ederim seni. mesajımı görürsen sadece iyiyim de yeter canımcım

kızlaaar selaam nasılsınız benim adetimin ilk günü bugun...hesaplamalar incirler keçi boynuzu yastıklar ayakları havaya dikmeler
kısaca olmadı sekerleeer..
bu sefer soğan mı denesem ki..

napçaaaam gaaaaariii netçeeeem gaariii loooooooo...

ya ufff kızlar siteye ne olmuş yaaa az önce bi sürü yzadım tam gönderecem siteden şutlanmışım...

valla aynen öyle cidden özlemişim sizinle olmayı... kız şu hayatımı düzene sokmakla meşguldüm ama olmuyor da olmuyo!!!

kıyamam yaaa aslında var ya bücürükler hemen gelse ağrı sızı hak getire...

kız cemroş zillisi bi gelmişsin saabbah sabbah eee daha da gelmemişin. özledik kız seni. en çok da ben sana çatmayı, senin de bana çatmanı özledim.
bak yine kaşınıyor sen dua et az önce siteden postalandım...dur azcık ısınma turu atayım öper koklarım sonra seni

hattah gözün aydın moral oldu valla. Allah tamamına erdirsin

oooooh be ha şöyle. azıcık sataş. gitme buralardan.

canııım olsun yeni aylar yeni umutlar demek. bence yaptırmadıysanız önce doktor muayenenizi yaptırın, sonra da akışına bırakın. ateş ölçme yönteminden memnunum ben onu deneyebilirsin.ateş topiğinde de baya güzel anlatmışlar nasıl yapılacağını. ya da ovulasyon testi kullanabilirsin

ne bilem valla.arkadaşlarım hep rahat ol,akışına bırak diyorlar daa..çarpışmada bişey yok....ama sonraları hamile kaldım mı kalmadım mı; nasıl olacak oldumu....kafayı yiyorum resmen

orkıdem kullanıyorum ovu.testi...hazıranda ben gıttım bı tek alttan muayene yaptı ıyı bırsey yok dedı...ama başka bırsey yapmadı eşim test yaptırdı o da tamammış.
bırseyi yanlış mı yapıyoruz yoksa zamanı nasıp değil galiba

ne bilem valla.arkadaşlarım hep rahat ol,akışına bırak diyorlar daa..çarpışmada bişey yok....ama sonraları hamile kaldım mı kalmadım mı; nasıl olacak oldumu....kafayı yiyorum resmen

seni çok iyi anlıyorum denizcim ve bana rahat ol diyenlere illet oluyorum. yaw nasıl rahat olacağım bari bi de onu söyleyin. yok canım bence pek çok insan bu konuda stres yapıyor. süre uzadıkça da bu stres artıyor.

aynen orkidem nasıl rahat olacam.kafam hiç durmuyor ki..düşünecek takacak bişey buluyorum valla...neyse bakalım...daha zamanı gelmedi...

al bendende o kadar artık bebişimle birlikte uyumak istiyorum

kiradayız..evimiz olsun istiyorum..
köpeğimle yaşadığım sorunlar bitsin istiyorum,yoruldum 1 haftadır uyku yok..
bebişim olsun istiyorum..yeni evimizde sıcacık büyüsün istiyorum..
dilek dileme günü oldu bugün

bende isterdim evimiz olsun ama 2 sene bu mümkün değil eşim kredilerini bitirsin o zaman olabilir belki. zor oluyor çünkü kirada olmak Rabbim yardımcımız olsun hem maddi hem manevi. tez zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…