evet cnm eşiminde tahlili yapılcak ilk defa bnm hormonlara falanda bakılcak inşallah güzel şeyler çıkar:18::18:hadi bi gidin bakalım. genel bir muayene için mi gideceksiniz. iyi olur bence de
valla aynen öyle cidden özlemişim sizinle olmayı... kız şu hayatımı düzene sokmakla meşguldüm ama olmuyor da olmuyo!!!hoşgeldinnnnn önce..gecen ay bi tedavi ilac falan kullandın mı..
iyi hoş güzelde allahım herkese normal doğumu nasip eder inşallahh..seezaryanla doğum gercekten cok ağır bebeğini hemen alamıyorsun kucağına ağrılar ın hepsi zordu.
evet oldukca uzun zaman oldu nerlerdesin kız senhoşgeldinn sefalarr getirdinnn biz cok kötü bağımlılık yaparız ki vazgecmek mümkün deeillllll
kıyamam yaaa aslında var ya bücürükler hemen gelse ağrı sızı hak getire...Hoşgeldin beya benim bildiğim bi sero hamiş , kızım buraya girmeyince bebek fikri gitmiyo planlı hamileliğin yan etkisi bubende yanagımı şişirdim ağrı kesicinin etkisi çabuk geçiyo galiba sızı var ilaçlarda hamişler kullanmasın yazıyo bu ay olmaması iyi oldu galiba ....
bak yine kaşınıyor sen dua et az önce siteden postalandım...dur azcık ısınma turu atayım öper koklarım sonra senikız cemroş zillisi bi gelmişsin saabbah sabbah eee daha da gelmemişin. özledik kız seni. en çok da ben sana çatmayı, senin de bana çatmanı özledim.
oooooh be ha şöyle. azıcık sataş. gitme buralardan.ya ufff kızlar siteye ne olmuş yaaa az önce bi sürü yzadım tam gönderecem siteden şutlanmışım...
valla aynen öyle cidden özlemişim sizinle olmayı... kız şu hayatımı düzene sokmakla meşguldüm ama olmuyor da olmuyo!!!
kıyamam yaaa aslında var ya bücürükler hemen gelse ağrı sızı hak getire...
bak yine kaşınıyor sen dua et az önce siteden postalandım...dur azcık ısınma turu atayım öper koklarım sonra seni
hattah gözün aydın moral oldu valla. Allah tamamına erdirsin
kızlaaar selaam nasılsınız benim adetimin ilk günü bugun...hesaplamalar incirler keçi boynuzu yastıklar ayakları havaya dikmeler
kısaca olmadı sekerleeer..
bu sefer soğan mı denesem ki..
napçaaaam gaaaaariii netçeeeem gaariii loooooooo...
olr yavrum hemen sataşayım, söyle bakalım neren kaşınıyoroooooh be ha şöyle. azıcık sataş. gitme buralardan.
olr yavrum hemen sataşayım, söyle bakalım neren kaşınıyor
canııım senin adına çok seviniyorum biliyor musun. sağlıcakla kucağına al inşallah
valla bu bebek işi ile uğraşıp da zaten nasıl kaygısız olunur bilmiyorum ben. 3 ay önce valla antidepresan kullanmaya başladım bir psikiyatrist arkadaşın tavsiyesi ile. hem de gebeliğe engel olmayan. onunla kafam az daha rahat
canııım olsun yeni aylar yeni umutlar demek. bence yaptırmadıysanız önce doktor muayenenizi yaptırın, sonra da akışına bırakın. ateş ölçme yönteminden memnunum ben onu deneyebilirsin.ateş topiğinde de baya güzel anlatmışlar nasıl yapılacağını. ya da ovulasyon testi kullanabilirsin
kaşımanı çok isterdim tatlım ama artık benim için uyuma vakti gelmiştir.
ne bilem valla.arkadaşlarım hep rahat ol,akışına bırak diyorlar daa..çarpışmada bişey yok....ama sonraları hamile kaldım mı kalmadım mı; nasıl olacak oldumu....kafayı yiyorum resmen
seni çok iyi anlıyorum denizcim ve bana rahat ol diyenlere illet oluyorum. yaw nasıl rahat olacağım bari bi de onu söyleyin. yok canım bence pek çok insan bu konuda stres yapıyor. süre uzadıkça da bu stres artıyor.
uyuyamadım yaw:44:
uyuyamadım yaw:44:
aynen .. artık hayatımın düzene girmesini istiyorum.düşünmekten uyuyamıyorum..
al bendende o kadar artık bebişimle birlikte uyumak istiyorum
kiradayız..evimiz olsun istiyorum..
köpeğimle yaşadığım sorunlar bitsin istiyorum,yoruldum 1 haftadır uyku yok..
bebişim olsun istiyorum..yeni evimizde sıcacık büyüsün istiyorum..
dilek dileme günü oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?