hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayy bizimkinin annesinde maddi sorun yok.gecen yıl kendine ev aldı,bu sene araba aldı..Biz öyle uzaktan seyrediyoruz.ama bizi görmüyor.yabancı olduğu için sanırım.Bizim anneler olsa önce bizi görür kurban olayım Türk annelerine..

Allah Allah nie öyle yapıyorki sizde evladısınız düşünmesi gerek nasıl bir anneymiş ki :26: amaaannn takma sen ya boşver Rabbim sizede nasip eder birgün vardır elbet bi vakti zamanı.

Allah Allah nie öyle yapıyorki sizde evladısınız düşünmesi gerek nasıl bir anneymiş ki :26: amaaannn takma sen ya boşver Rabbim sizede nasip eder birgün vardır elbet bi vakti zamanı.

Neden beklediğini bilmiyorum..Sormuyorum da..Sonuçta eşimin annesi.kendi parası.Ne diyebilirim ki..Bizimkiler olsa rahat olabilirdim o konuda.İnşallah tez zamanda olur dileklerimiz..neyse..kendine iyi bak..iyi geceler..uyumaya çalışıcam :97:

Haklısın canım amin inşallah. Sende kendine iyi bak iyi geceler

kızlar bugün spora başladım ..hergün yarım saat spor yapcam evde actım horon müzikleriide keyiflikeyifli yapcam sporumu..bacak kaslarımı güclendirmem lazımm normal doğum icin gerekliymiş

aynen bende illet oluyorum o stres yapma diyenlere bebek diye yatıp kalkılırken nasıl stres yapılmazsa , ben hala aynı şeyi söylüyorum planlı kalmayacaksın hamile süpriz yumurta gibi gelecek bebiş dediğin insanın hayatına dan diye düşmeli bi anda

hopp dandan dan dan ben geldim anne inşallah bu lafları duyrasın en yakın zamanda komşim

orkidem nasılsın?
iyiyim canım ben çıkmışım siz gelmişsiniz. uyuyamadım yav bu gece. kahve içmiştim. ondan oldu.
aynen .. artık hayatımın düzene girmesini istiyorum.düşünmekten uyuyamıyorum..

kızlar bugün spora başladım ..hergün yarım saat spor yapcam evde actım horon müzikleriide keyiflikeyifli yapcam sporumu..bacak kaslarımı güclendirmem lazımm normal doğum icin gerekliymiş
ooooh ha uşak haaaaa
orkide benim ateş tablomda 7 8 9 kasim tarihleri mavi kutu icinde niye öyle acep

yavrım onlar verimli olabilecek günler anlamına geliyor. o günleri es geçme yani

napıyon doktor hanım iyimisn keyfin nasılll hastaların seni cok yoruyor mu kocan ayaklarını ovuyor mu sana yemek yapıoyrmu

selam nerdesiniz yaaaa performansınız düşmüş...

napıyonuz bakam ortam sohbet süper geldi bi dalış yapam dedim

iyi yaptın ben bi yarım saatlik göz atim dedim.fındık güzeli kaç kilosun boy? horon sağlam eritir valla. oynamayı bilsem keşke...

orkide hatun tavukluktan terfi edip gece kuşu olmuş dün akşam

bi 4 5 kilo fzlalğım var göbek kısmında onu vermem lazım köyde fındık toplarken aldım o kiloyuda kaynanam iyi baktı sağlsun dett orkideme laf söyletmem soppoylen kovalarım seni

bi 4 5 kilo fzlalğım var göbek kısmında onu vermem lazım köyde fındık toplarken aldım o kiloyuda kaynanam iyi baktı sağlsun dett orkideme laf söyletmem soppoylen kovalarım seni

kız delüüü manyağğğ ne didik senin tavuğa.... valla beni kovalama kı..mı kaldıracak halim yok. oyyy ben de kilo vereyim dedikçe kilo alıyorum benim de şöyle bi vermem gereken sağlam 10 kilom var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…