bende isterdim evimiz olsun ama 2 sene bu mümkün değil eşim kredilerini bitirsin o zaman olabilir belki. zor oluyor çünkü kirada olmak Rabbim yardımcımız olsun hem maddi hem manevi. tez zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah bizi
ayy bizimkinin annesinde maddi sorun yok.gecen yıl kendine ev aldı,bu sene araba aldı..Biz öyle uzaktan seyrediyoruz.ama bizi görmüyor.yabancı olduğu için sanırım.Bizim anneler olsa önce bizi görürkurban olayım Türk annelerine..
Allah Allah nie öyle yapıyorki sizde evladısınız düşünmesi gerek nasıl bir anneymiş ki :26: amaaannn takma sen ya boşver Rabbim sizede nasip eder birgün vardır elbet bi vakti zamanı.
Neden beklediğini bilmiyorum..Sormuyorum da..Sonuçta eşimin annesi.kendi parası.Ne diyebilirim ki..Bizimkiler olsa rahat olabilirdim o konuda.İnşallah tez zamanda olur dileklerimiz..neyse..kendine iyi bak..iyi geceler..uyumaya çalışıcam :97:
aynen .. artık hayatımın düzene girmesini istiyorum.düşünmekten uyuyamıyorum..
günaydın herkese...
mesajını görünce hıııhhh ben de aynı yaaa dedim.ben de bu duyguyu dün yaşadım.çok mu şey istiyoz yaaa
seni çok iyi anlıyorum denizcim ve bana rahat ol diyenlere illet oluyorum. yaw nasıl rahat olacağım bari bi de onu söyleyin. yok canım bence pek çok insan bu konuda stres yapıyor. süre uzadıkça da bu stres artıyor.
aynen bende illet oluyorum o stres yapma diyenlere bebek diye yatıp kalkılırken nasıl stres yapılmazsa , ben hala aynı şeyi söylüyorum planlı kalmayacaksın hamile süpriz yumurta gibi gelecek bebiş dediğin insanın hayatına dan diye düşmeli bi anda
iyiyim canım ben çıkmışım siz gelmişsiniz. uyuyamadım yav bu gece. kahve içmiştim. ondan oldu.orkidem nasılsın?
aynen .. artık hayatımın düzene girmesini istiyorum.düşünmekten uyuyamıyorum..
ooooh ha uşak haaaaakızlar bugün spora başladım ..hergün yarım saat spor yapcam evde actım horon müzikleriide keyiflikeyifli yapcam sporumu..bacak kaslarımı güclendirmem lazımm normal doğum icin gerekliymiş
orkide benim ateş tablomda 7 8 9 kasim tarihleri mavi kutu icinde niye öyle acep
napıyon doktor hanım iyimisn keyfin nasılll hastaların seni cok yoruyor mu kocan ayaklarını ovuyor muiyiyim canım ben çıkmışım siz gelmişsiniz. uyuyamadım yav bu gece. kahve içmiştim. ondan oldu.
ooooh ha uşak haaaaa
yavrım onlar verimli olabilecek günler anlamına geliyor. o günleri es geçme yani
napıyonuz bakam ortam sohbet süper geldi bi dalış yapam dedim
selam nerdesiniz yaaaa performansınız düşmüş...
iyi yaptın ben bi yarım saatlik göz atim dedim.fındık güzeli kaç kilosun boy? horon sağlam eritir valla. oynamayı bilsem keşke...
orkide hatun tavukluktan terfi edip gece kuşu olmuş dün akşam
bi 4 5 kilo fzlalğım var göbek kısmında onu vermem lazım köyde fındık toplarken aldım o kiloyuda kaynanam iyi baktı sağlsundett orkideme laf söyletmem soppoylen kovalarım seni
kız delüüü manyağğğ ne didik senin tavuğa.... valla beni kovalama kı..mı kaldıracak halim yok. oyyy ben de kilo vereyim dedikçe kilo alıyorum benim de şöyle bi vermem gereken sağlam 10 kilom var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?