kızlarr yeni geldim...kuzenim doğurdu ve erkek bebeği oldu.8 cm açılmış ama bebek bi gelirmiş bi gidermiş o yüzden sezaryane girmiş..bebeği babasının kucağına verdiklerinde var ya gözler fıldır fıldır ediyorduuuuuuuuuu..cok cokk tatlıydı
hoşgeldinnnnn önce..gecen ay bi tedavi ilac falan kullandın mı..kızlar bana acil yardım lazım bi akıl verin..
benim bat bugündü normalde ama benimki 28inde geldi iyi hoş.. ama çok az ağrım vardı hatta yoktu bile diyebilirim.. ayrıca kanamam çok suluydu normalde gayet koyu olur ve bugün kanamam bitti normalde 7 gün sürer nerdeyse..
şimdi size sorum şu bizim çarpışmalar 24-25-26-27sinde oldu.. bu sıralarda şeffaf akıntım geliyodu ama tam yumurtlama akıntısı deil ne olduğunu bilmiyorum ben iltihap falan gibi dşündüm.. benim bu yaşadığım üstüne görme olabilir mi? üstüne görmeyse en erken ne zaman anlayabilirim çünkü ben spor yapıyorum ağır bi şekilde eğer hamişsem spor yapmamam lazım... kan tahlili yaptırsam bu kadar çabuk belli olur mu? bana bi yardım edin noluuurrrrrrrrrr.....
iyi hoş güzelde allahım herkese normal doğumu nasip eder inşallahh..seezaryanla doğum gercekten cok ağır bebeğini hemen alamıyorsun kucağına ağrılar ın hepsi zordu.zaten o sahneye bayılıyorum.hem bebeğin ilk kez anne kucağına verilmesi,hem de babanın ilk defa bebeği tutmaya çalışması,o acemilik.harika gerçekten.inşallah bizim kocişlerde sevinecek öyle ..
evet oldukca uzun zaman oldu nerlerdesin kız senuzun zaman oldu... nasılsınız iyi misiniz bakimm. yaa kronik hastalık burda olmak. resmen bağımlılık yapıyorsunuz.girmeyim de kafayı başka şeylere yoğunlaştırırım belki bebiş gelir dedim tıırrttt. ben de tekrar daldım kulübe :) nasıl durumlar gelen giden var mı? geçmişi azcık okudum ama hızınıza yetişmek ne mümkün...
kızlar naparsınız....benim canım sıkılıyor yaaa...bugün şu dijital erken gebelik testlerinden aldım.bugün 27.günüm. bu ay yumurtlamam geç oldu bu sebeple bat da geç gelecek.ama dayanamadım denedim.hamile değil çıktı.bilmiyorum gerçekten de hamile değilimdir veya adet tarihim gecikeceği içinde öyle çıkmış olabilir.ama benim moralim bozuldu.hiç çocuğum olmayacak galiba diye düşünmeye başladım.çok istiyorum.
ah bu stress yiycek bitircek bizi
kuzum normal döngüye bıraksan kendini erkenden test ler yapıp stres yapmasan daha güzel olmazmı
Hoşgeldin beya benim bildiğim bi sero hamiş , kızım buraya girmeyince bebek fikri gitmiyo planlı hamileliğin yan etkisi buuzun zaman oldu... nasılsınız iyi misiniz bakimm. yaa kronik hastalık burda olmak. resmen bağımlılık yapıyorsunuz.girmeyim de kafayı başka şeylere yoğunlaştırırım belki bebiş gelir dedim tıırrttt. ben de tekrar daldım kulübe :) nasıl durumlar gelen giden var mı? geçmişi azcık okudum ama hızınıza yetişmek ne mümkün...
kızlarr yarın buyuk gunnn doktora gıdıyoruzzzz
selam kızlaaar nasılsınız? çoook yorgunuuuuum. deniziiim demesi kolaydır bana ama elbet bir gün vakti olunca gelecekler sanırım
irmoşuuuum kıyamam sana da beeeeen
İyi akşamlar kızlar,bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm.Doktor dinletmedi gösterdi.Mutluluktan ayyyy diyerek deli gibi güldüm.Öyle mutlu oldum ki.Artık 6+4 haftalık olmuş.Allahım herkese nasip etsin bunu.İnşallah sorunsuz bir hamilelik olur.Allahım isteyenlere tez zamanda nasip eder.
canııım senin adına çok seviniyorum biliyor musun. sağlıcakla kucağına al inşallahİyi akşamlar kızlar,bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm.Doktor dinletmedi gösterdi.Mutluluktan ayyyy diyerek deli gibi güldüm.Öyle mutlu oldum ki.Artık 6+4 haftalık olmuş.Allahım herkese nasip etsin bunu.İnşallah sorunsuz bir hamilelik olur.Allahım isteyenlere tez zamanda nasip eder.
inşallaallah şekerim...ben kafaya çok takıyorum rahat kaygısız olamıyorum.ah bi kaygısız olsam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?