hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

uzun zaman oldu... nasılsınız iyi misiniz bakimm. yaa kronik hastalık burda olmak. resmen bağımlılık yapıyorsunuz.girmeyim de kafayı başka şeylere yoğunlaştırırım belki bebiş gelir dedim tıırrttt. ben de tekrar daldım kulübe :) nasıl durumlar gelen giden var mı? geçmişi azcık okudum ama hızınıza yetişmek ne mümkün...

zaten o sahneye bayılıyorum.hem bebeğin ilk kez anne kucağına verilmesi,hem de babanın ilk defa bebeği tutmaya çalışması,o acemilik.harika gerçekten.inşallah bizim kocişlerde sevinecek öyle ..

hoşgeldinnnnn önce..gecen ay bi tedavi ilac falan kullandın mı..
zaten o sahneye bayılıyorum.hem bebeğin ilk kez anne kucağına verilmesi,hem de babanın ilk defa bebeği tutmaya çalışması,o acemilik.harika gerçekten.inşallah bizim kocişlerde sevinecek öyle ..
iyi hoş güzelde allahım herkese normal doğumu nasip eder inşallahh..seezaryanla doğum gercekten cok ağır bebeğini hemen alamıyorsun kucağına ağrılar ın hepsi zordu.

evet oldukca uzun zaman oldu nerlerdesin kız sen hoşgeldinn sefalarr getirdinnn biz cok kötü bağımlılık yaparız ki vazgecmek mümkün deeillllll

kızlar naparsınız....benim canım sıkılıyor yaaa...bugün şu dijital erken gebelik testlerinden aldım.bugün 27.günüm. bu ay yumurtlamam geç oldu bu sebeple bat da geç gelecek.ama dayanamadım denedim.hamile değil çıktı.bilmiyorum gerçekten de hamile değilimdir veya adet tarihim gecikeceği içinde öyle çıkmış olabilir.ama benim moralim bozuldu.hiç çocuğum olmayacak galiba diye düşünmeye başladım.çok istiyorum.

kızlar naparsınız....benim canım sıkılıyor yaaa...bugün şu dijital erken gebelik testlerinden aldım.bugün 27.günüm. bu ay yumurtlamam geç oldu bu sebeple bat da geç gelecek.ama dayanamadım denedim.hamile değil çıktı.bilmiyorum gerçekten de hamile değilimdir veya adet tarihim gecikeceği içinde öyle çıkmış olabilir.ama benim moralim bozuldu.hiç çocuğum olmayacak galiba diye düşünmeye başladım.çok istiyorum.

ah bu stress yiycek bitircek bizi
kuzum normal döngüye bıraksan kendini erkenden test ler yapıp stres yapmasan daha güzel olmazmı

Hoşgeldin beya benim bildiğim bi sero hamiş , kızım buraya girmeyince bebek fikri gitmiyo planlı hamileliğin yan etkisi bu bende yanagımı şişirdim ağrı kesicinin etkisi çabuk geçiyo galiba sızı var ilaçlarda hamişler kullanmasın yazıyo bu ay olmaması iyi oldu galiba ....

selam kızlaaar nasılsınız? çoook yorgunuuuuum. deniziiim demesi kolaydır bana ama elbet bir gün vakti olunca gelecekler sanırım

irmoşuuuum kıyamam sana da beeeeen

kız cemroş zillisi bi gelmişsin saabbah sabbah eee daha da gelmemişin. özledik kız seni. en çok da ben sana çatmayı, senin de bana çatmanı özledim.

Son düzenleme:
selam kızlaaar nasılsınız? çoook yorgunuuuuum. deniziiim demesi kolaydır bana ama elbet bir gün vakti olunca gelecekler sanırım

irmoşuuuum kıyamam sana da beeeeen

inşallaallah şekerim...ben kafaya çok takıyorum rahat kaygısız olamıyorum.ah bi kaygısız olsam....

rumeysam hiç bişşey kullanmadım bu ay canım olma ihtimali çok düşük ama gene de şüpelendim işte

İyi akşamlar kızlar,bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm.Doktor dinletmedi gösterdi.Mutluluktan ayyyy diyerek deli gibi güldüm.Öyle mutlu oldum ki.Artık 6+4 haftalık olmuş.Allahım herkese nasip etsin bunu.İnşallah sorunsuz bir hamilelik olur.Allahım isteyenlere tez zamanda nasip eder.

ne güzel canım...Rabbim bizede,isteyen herkese nasip etsin...

canııım senin adına çok seviniyorum biliyor musun. sağlıcakla kucağına al inşallah
inşallaallah şekerim...ben kafaya çok takıyorum rahat kaygısız olamıyorum.ah bi kaygısız olsam....

valla bu bebek işi ile uğraşıp da zaten nasıl kaygısız olunur bilmiyorum ben. 3 ay önce valla antidepresan kullanmaya başladım bir psikiyatrist arkadaşın tavsiyesi ile. hem de gebeliğe engel olmayan. onunla kafam az daha rahat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…