hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

nabersiniz kızlar...spor yapmaya mı karar verdiniz.bende kilo aldım yaaa.bende versem ne güzel olur

nabersiniz kızlar...spor yapmaya mı karar verdiniz.bende kilo aldım yaaa.bende versem ne güzel olur

iyi canım oturmuş kocamı bekliyorum. sen bakma rümeysanın dediğine o bir gazla başlar sonra tırrtt

ahahhaytttttttttt kim demiş bakarız tırt mı mırt mi pehhh ben yapcam dedim mi yaparığm tamam mııı bööööööööööööööö

ahahhaytttttttttt kim demiş bakarız tırt mı mırt mi pehhh ben yapcam dedim mi yaparığm tamam mııı bööööööööööööööö

o zaman sana kocaman alkış. valla ben yapmak isterim ama saati belirleyeceğimize, günde ne kadar süreyle yapacağımızı belirlemek daha doğru olmaz mı? gün de yarım saat jimnastik yapalım olmaz mı çünkü benim de acilen 10 kilo vermem lazım

ben de geldim sporaaaa acilin
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl iyimi,,,he spor yapıryrz gel gel senn icin nefese egzersizleri bile buldum ben Normal douma hazrlk egzersizleri ve nefes ac (glendirici) aktiviteler - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bak bunlar doktoruna sor belki izin verir sende yaparsın

ben egzersizi okulda yapıyorum :))yorulup geliyom....adet olacakmışım gibi karnım şiş, derinden sancı....
senin kırmızılar geliyr kuzum hazırlan

ben bu revaniyi beceremyrum yine kabarmadı ya of offffffffffffffffffffff
ben şimdilik 15 dk yapıcam cünkü birden yüklenmek istemyrum biryerlerimi incitebilirim

tamam şikerim yarım saat olsun yaptıktan sonra buraya yazcaz oldumu

koca göbişle hangi egzersiz diyon pardon şaka şaka spor insanı zinde tutar hem ufak ufak yaparsan kasların güçlenir doğumun kolay olur belki

olani yurumeye gidiyoruz arkadasla yarim saat ya da 40 dakika sonra da gelip biseyler hazirlayip yiyoruz tam turk isi spor

ay saolasin cnm bir izleyip yapabildigimi yaparim. yoksa topalak olucam iyice. esim bile tombisim diye sevio artik beni yaaa

olmaz önce doktora sor ondan sor yap belki izin vermez

tamam şikerim yarım saat olsun yaptıktan sonra buraya yazcaz oldumu

tamam canım iyi madem ben de 15 dakka yapacam şimdi haydi bir iki hoop bir iki hooopp

ben ciktim kizlar yuruyup gelim:) gorusuruz yine

Allah iyiliğini versin geçen sene spora gidiyodum. hocamız spordan sonra asla karbonhidrat tüketmeyin diyordu. bence yedikten sonra yürüyün gelince de çayınızı içersiniz.

swet dedi ya biz türk işi spor yapıyoruz diye bende spordan sonra kurfasülyey yediydim..acemiyiz artık öğrencez..bal tarcndan sonra iştahım cok acıldı yarın da yiycem sonra yemiycem daha bide kist yaparsa yandım ben ya..kist oluncca adetim gelmez ben kendii hamile sanarım oy oyinşallah kist yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…