sen calışyormuydun calışmıyorsa ikimiz birlikte yapalım spor ne lcak yani
yok bacım bu yıl çalışmıyorum, dizimi kırdım sanava hazırlanıyorum kpss illetiben horon çekmeyi bilseydim valla sana eşlik ederdim.
hadi kız bahane uydurma horon cekmiyrum ki ben..o müzik eşliğnde egzersiz yapıyorum
sen egzersiz yapmamak icin bahane arıyorsun aaa sana hic yakıştıramadım
nabersiniz kızlar...spor yapmaya mı karar verdiniz.bende kilo aldım yaaa.bende versem ne güzel olur
nabersiniz kızlar...spor yapmaya mı karar verdiniz.bende kilo aldım yaaa.bende versem ne güzel olur
iyi canım oturmuş kocamı bekliyorum. sen bakma rümeysanın dediğine o bir gazla başlar sonra tırrtt
hoşgeldin kuzum revaniy ebakıyırdum geldim...he buggün başladım eğzersiz yapmaya birlikte yapalım istersnz bir saat belirleyelim yapak birlikte
ahahhaytttttttttt kim demiş bakarız tırt mı mırt mi pehhh ben yapcam dedim mi yaparığm tamam mııı bööööööööööööööö
ben de geldim sporaaaa acilin
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl iyimi,,,he spor yapıryrz gel gel senn icin nefese egzersizleri bile buldum ben Normal douma hazrlk egzersizleri ve nefes ac (glendirici) aktiviteler - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bak bunlar doktoruna sor belki izin verir sende yaparsınben de geldim sporaaaa acilin
senin kırmızılar geliyr kuzum hazırlanben egzersizi okulda yapıyorum :))yorulup geliyom....adet olacakmışım gibi karnım şiş, derinden sancı....
o zaman sana kocaman alkış. valla ben yapmak isterim ama saati belirleyeceğimize, günde ne kadar süreyle yapacağımızı belirlemek daha doğru olmaz mı? gün de yarım saat jimnastik yapalım olmaz mı çünkü benim de acilen 10 kilo vermem lazım
koca göbişle hangi egzersiz diyon pardonşaka şaka spor insanı zinde tutar hem ufak ufak yaparsan kasların güçlenir doğumun kolay olur belki
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl iyimi,,,he spor yapıryrz gel gel senn icin nefese egzersizleri bile buldum ben Normal douma hazrlk egzersizleri ve nefes ac (glendirici) aktiviteler - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bak bunlar doktoruna sor belki izin verir sende yaparsın
senin kırmızılar geliyr kuzum hazırlan
ben bu revaniyi beceremyrum yine kabarmadı ya of offffffffffffffffffffff
ben şimdilik 15 dk yapıcam cünkü birden yüklenmek istemyrum biryerlerimi incitebilirim
olani yurumeye gidiyoruz arkadasla yarim saat ya da 40 dakika sonra da gelip biseyler hazirlayip yiyoruztam turk isi spor
ay saolasin cnm bir izleyip yapabildigimi yaparim. yoksa topalak olucam iyice. esim bile tombisim diye sevio artik beni yaaa
tamam şikerim yarım saat olsun yaptıktan sonra buraya yazcaz oldumu
ben ciktim kizlar yuruyup gelim:) gorusuruz yine
tamam canım iyi madem ben de 15 dakka yapacam şimdi haydi bir iki hoop bir iki hooopp
Allah iyiliğini versin geçen sene spora gidiyodum. hocamız spordan sonra asla karbonhidrat tüketmeyin diyordu. bence yedikten sonra yürüyün gelince de çayınızı içersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?