hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

nasıl garipti kız:44::44:

1- çok ağrısızdı normalde benim inanılmaz ağrım olur
2-normalde 6-7 gün süren adet 3 gün sulu kanama şeklinde geldi 4. gün baya baya azdı yoktu diyebilirim
3-normalde çok şişerdim hiç bi tarafım şişmedi
4- adetim normal gelmesi gereken süreden 2 gün erken geldi..

ben de hem kan değerlerime baktırayım diyorum hem de bi sorayım bakayım neden böyle olmuş bi kere bende kist görmüştü doktor sonra kendiliğinden geçti 1 ay içinde ondan hep şüpeleniyorum ben de canım

hoşbulduk canım napıyosun nasılsın?

dün itibariyle evde egzersiz yapmaya başladım ama bugün uyandğımda ayaklarımın üstüne basmakta oldukca zorlandım kahvaltıyı eşim hazırladı..akşam misafirlğge gittik biisikletle 20 dk da gittik 30 dk da eve geldk size bakayım dedim sonrada yatcam öyle işte ,,bugün adetimin 11.günü akıntım başladı sanırsam bal tarcın oldukca büyüttü yumoşlarımı.bu ay daha yemiycem sen napıyon iyimisn

dün itibariyle evde egzersiz yapmaya başladım ama bugün uyandğımda ayaklarımın üstüne basmakta oldukca zorlandım kahvaltıyı eşim hazırladı..akşam misafirlğge gittik biisikletle 20 dk da gittik 30 dk da eve geldk size bakayım dedim sonrada yatcam öyle işte ,,bugün adetimin 11.günü akıntım başladı sanırsam bal tarcın oldukca büyüttü yumoşlarımı.bu ay daha yemiycem sen napıyon iyimisn

ayyyy ne güzel iyi değerlendir bugünlerini canım sonra gelsin bebiş büyüsün göbiş ne yapayım benimde misafirlerim vardı gittiler kociş yattı bende internette geziniyorum işte bu arada bata son 6 gün kalbim duracak heyecandan

amaninnnnn az kalmış kızzzzzzz hadi inşallah güzel haberlerini alırız kuzum ben yorgunum bana müsade kendine iyi bak görşürüzzzzzz iyi gecelerrr........

amaninnnnn az kalmış kızzzzzzz hadi inşallah güzel haberlerini alırız kuzum ben yorgunum bana müsade kendine iyi bak görşürüzzzzzz iyi gecelerrr........

he az kaldıda beklemek çok zor canım inşallah bebişimm gelmiştir bu ay bana Rabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzü. sende kendine iyi bak canım iyi geceler

herkese günaydın...daha test yapmadım.pazartesiye kadar bekleyeceğim.bugün 30.gün...dün sabırsızlandım.bilirsiniz beni sabırsızın tekiyim:)))sizde ne var ne yok...

günaydın kızlarrr şu herkesi alıntı yapıp tek tek nasıl cevap veriyosunuz tek mesajda süpersınız vallaa...
denız dıgıtal madem ben olsam dakıka başı yapardım :)
evet arı sütünü denıyım barı bı de kontrole gıttığımde daha denememiştik bile haziranda...doktor progestan vermişti bu ay onu kullansam mı ki.....incir kürü mü yemek mi..soğan mı offffffffffff millet hemen nasıl kalmış yaaa ...maşallah...
meltem sen de ben gibi yumurtlamayı bekliyosun tavuk gibi

canım alıntı yapacağın yazının sağ alt köşesinde "alıntı yap"ın yanındaki simgeye tıkla,başka alıntı yapacağın varsa ona da aynen tıkla...sonra da "konuya cevap ver" e tıkla.bu kadar..

yumurtlama 10-11 kasım gibi..ilk kez ovu testi kullanıcam.bakalım

sağolasın canım benim.....
benim ovu testim bitti cok fenalardayım bilemiyorum şimdi ne yapacağımı
akıntımdan da anlaşılmıyor tahmin edicem ....sen ne kullanıyorsun bu arada...
arı sütü soğan incir bal ...:)

ben o dediklerinin hiçbirini kullanmadım..normal yiyorum işte.özel bir şey yaptığım yok. takılıyom öyle kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…