- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
swet dedi ya biz türk işi spor yapıyoruz diye bende spordan sonra kurfasülyey yediydim..acemiyiz artık öğrencez..bal tarcndan sonra iştahım cok acıldı yarın da yiycem sonra yemiycem daha bide kist yaparsa yandım ben ya..kist oluncca adetim gelmez ben kendii hamile sanarım oy oyinşallah kist yapmaz
Slm kızlar buraya boş yazıp dolan varmı:)))) yani gebe olmayıp kalan varmı kalindiysa nAsıl oldu ben caresizim sadece fikir ariyorumda ....
nereye kayboldunuz ya insan bi gidiyorum demez mi ben de burda saff bekliyorum. iyi badem ben de gidim artık
canım çok yorgun hissediyorum. hastalar çoook sayıda ve yoruyor. kocam ayaklarımı ovmuyor, yemek de yapmıyornapıyon doktor hanım iyimisn keyfin nasılll hastaların seni cok yoruyor mu kocan ayaklarını ovuyor musana yemek yapıoyrmu
canım rümüşüm laf söyletmez bana. yirim seni. göbüşün bebişle dolsun da geri büyüsünbi 4 5 kilo fzlalğım var göbek kısmında onu vermem lazım köyde fındık toplarken aldım o kiloyuda kaynanam iyi baktı sağlsundett orkideme laf söyletmem soppoylen kovalarım seni
kız delüüü manyağğğ ne didik senin tavuğa.... valla beni kovalama kı..mı kaldıracak halim yok. oyyy ben de kilo vereyim dedikçe kilo alıyorum benim de şöyle bi vermem gereken sağlam 10 kilom var.
senin kırmızılar geliyr kuzum hazırlan
canım çok yorgun hissediyorum. hastalar çoook sayıda ve yoruyor. kocam ayaklarımı ovmuyor, yemek de yapmıyorpöööööf ne biçim bi hayat bu yav. 50 yaşında hissediyorum yav.
canım rümüşüm laf söyletmez bana. yirim seni. göbüşün bebişle dolsun da geri büyüsün
delüüüüü
kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..
selam kızlar bende bugün tekrardan tedaviye başlıyorum:26::26: doktor adetin
3. günü gel dedi
hayırlısı bakalım bu arada hepinizi çok öpüyorum
bakalım inşallah bu ay olur
merhaba canım... sevindim adına hayırlısı olsun. biz maalesef hala o mertebeye ulaşamadık. sebebi ise eşimin yoğun oluşubu adamı seviyorum ama beni 19 yaşında felan sanıyor galiba herşeye zamanı var ama buna yok
benim eşimde öyleydi daha genciz diyordu
şimdi menopoza girdiğimi öğrendi 32 yaşındayım
bence eşine anlat canım sonucu benim gibi olmasın
biz birde 2 yıl korunduk
eşimin isteğiyle neyseee hepimiz için hayırlı olur inşallah bu cuma gününde
Allahım tüm isteklerimizi ama öncelikle bebeklerimizi verir inşallahhhh:26:
bir yılı gctı cnmm ama takıntılı bı sekılde bekledıgım sure 10 ay falan..sperm testı yaptırdık kotu cıktı sonuclar ılerı hareketlı sperm hıc yokmus esımde anı dollenme olasılıgı 0...canım benim siz ne zamandır bebek yapmaya çalışıyordunuz? eşinde ne sorunu çıktı? sperm testi mi yaptınız? ben de bu ay ovu testi kullanıcam.olmazsa diğer ay doğru sperm testine...
selam kızlar bende bugün tekrardan tedaviye başlıyorum:26::26: doktor adetin
3. günü gel dedi
hayırlısı bakalım bu arada hepinizi çok öpüyorum
bakalım inşallah bu ay olur
cnm dijitallerde pek yanilma olmaz. hayirli olsunEki Görüntüle 544100
kızlar bu clearblue dijital test....inşaallah hamileyimdir.pazartesiye kadar bekleyecem kırmızılar gelmezse sağlık ocağında test yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?