hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Slm kızlar buraya boş yazıp dolan varmı:)))) yani gebe olmayıp kalan varmı kalindiysa nAsıl oldu ben caresizim sadece fikir ariyorumda ....

off ya herşeyi bilip de uygulamamak canımı sıkıyor... tarçın çok faydalı aslında kahvaltıya bal koyuyorum içine tarçın sepecem. bayılıyorum tarçına özellikle de tatlıda oyy tatlı rüyalarıma giriyo napcam ben böyle sahiii ben az önce sayende azcık hareket yaptım. karar verdim bundan sonra hergün 50 defa mekik çekecem. ya eskiden taş gibiydim şimdi sünger yumağı oldum off şimdi çok kızdım kendime. aslında evde oturmak insanı bu hale getiriyyor ben buna kanaat getirdim. eskiden bıcır bıcır dolanırdım,şimdi köss köss oturuyorum buna dur demek lazım

Slm kızlar buraya boş yazıp dolan varmı:)))) yani gebe olmayıp kalan varmı kalindiysa nAsıl oldu ben caresizim sadece fikir ariyorumda ....

seni mutlu edecektir eevett bi sürü hamiş oldu hatta boş geleni doldurup paket ediyo burası. inşallah birgün biz de güzel haberler veririz. hayrola pek ümitsiz gördüm seni yapma böyle önce duygu dedoksu yapmak lazım

napıyon doktor hanım iyimisn keyfin nasılll hastaların seni cok yoruyor mu kocan ayaklarını ovuyor mu sana yemek yapıoyrmu
canım çok yorgun hissediyorum. hastalar çoook sayıda ve yoruyor. kocam ayaklarımı ovmuyor, yemek de yapmıyorpöööööf ne biçim bi hayat bu yav. 50 yaşında hissediyorum yav.
bi 4 5 kilo fzlalğım var göbek kısmında onu vermem lazım köyde fındık toplarken aldım o kiloyuda kaynanam iyi baktı sağlsun dett orkideme laf söyletmem soppoylen kovalarım seni
canım rümüşüm laf söyletmez bana. yirim seni. göbüşün bebişle dolsun da geri büyüsün
kız delüüü manyağğğ ne didik senin tavuğa.... valla beni kovalama kı..mı kaldıracak halim yok. oyyy ben de kilo vereyim dedikçe kilo alıyorum benim de şöyle bi vermem gereken sağlam 10 kilom var.

delüüüüü

kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..

hıhhh delinin dilinden deli anlar

kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..

canım benim siz ne zamandır bebek yapmaya çalışıyordunuz? eşinde ne sorunu çıktı? sperm testi mi yaptınız? ben de bu ay ovu testi kullanıcam.olmazsa diğer ay doğru sperm testine...

selam kızlar bende bugün tekrardan tedaviye başlıyorum:26::26: doktor adetin
3. günü gel dedi
hayırlısı bakalım bu arada hepinizi çok öpüyorum
bakalım inşallah bu ay olur

3. günü gel dedi

merhaba canım... sevindim adına hayırlısı olsun. biz maalesef hala o mertebeye ulaşamadık. sebebi ise eşimin yoğun oluşu bu adamı seviyorum ama beni 19 yaşında felan sanıyor galiba herşeye zamanı var ama buna yok

benim eşimde öyleydi daha genciz diyordu
şimdi menopoza girdiğimi öğrendi 32 yaşındayım
bence eşine anlat canım sonucu benim gibi olmasın
biz birde 2 yıl korunduk
eşimin isteğiyle neyseee hepimiz için hayırlı olur inşallah bu cuma gününde
Allahım tüm isteklerimizi ama öncelikle bebeklerimizi verir inşallahhhh:26:

inşallah tatlımm... ben de 30 yaşına girdim ve biz de 2,5 yıl korunduk. eşimin ameliyat olması lazım şuan için adetlerim felan düzenli ama bilemiyorum artık. umarm daha fazla beklemeyiz.

canım benim siz ne zamandır bebek yapmaya çalışıyordunuz? eşinde ne sorunu çıktı? sperm testi mi yaptınız? ben de bu ay ovu testi kullanıcam.olmazsa diğer ay doğru sperm testine...
bir yılı gctı cnmm ama takıntılı bı sekılde bekledıgım sure 10 ay falan..sperm testı yaptırdık kotu cıktı sonuclar ılerı hareketlı sperm hıc yokmus esımde anı dollenme olasılıgı 0...

bugun bı arkadaşımın hamıle olduğunu duydum..2 hafta önce de başka bırını...üstelik bugun duydugum temmuzda evlenmişti...
nasıl oluyoo arkadaşlar oğlum olacakmış dedi bi de hemen ılk ay kalmış...eşim benden önce test yaptırdı bıle hersey normal...ben de 5 ay once alttan muayene oldum ıyı dedı....soğan kuru mu denesem ıncır mı yesemmm offf napçaaaam gariii loooo

kızlar bu clearblue dijital test....inşaallah hamileyimdir.pazartesiye kadar bekleyecem kırmızılar gelmezse sağlık ocağında test yaptıracağım

3. günü gel dedi

cnm hayirli olsun tedavin. asilama mi olacakti? oyle hatirliyorum da. ins Rabbim saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip eder kucagina alirsin bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…