hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar karnım belim bacaklarım ağrıyor.fazla heyecan yaptım herhalde...Rabbim hayırlısı...bebiş varsa bana bağışla Ya Rabbim....

kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..
canım benim yaaa çok geçmiş olsun. sorunlar bir an evvel düzelir yavrunu kucağına alırsın.
selam kızlar bende bugün tekrardan tedaviye başlıyorum:26::26: doktor adetin
3. günü gel dedi
hayırlısı bakalım bu arada hepinizi çok öpüyorum
bakalım inşallah bu ay olur
canııım benim. seni merak ediyordum. nasılsın, iyisin değil mi? tedavin hayırlı olsun. benim içimdeki his artık sıra sende. güzel habere az kaldıı
bercem menapoz ne zaman çıktı:26:
canım ben arı sütü kullandım. yanında kuru incir ve ceviz yemiştim hamile kalmıştım. tavsiye ederim. diğer kürlere göre yemesi kolay
Eki Görüntüle 544100

kızlar bu clearblue dijital test....inşaallah hamileyimdir.pazartesiye kadar bekleyecem kırmızılar gelmezse sağlık ocağında test yaptıracağım
canım hamilesin işte. dijital testler yanılmaz tatlım. bence acilde ya da yarın özelde test yaptır derim. bu heyecanı erteleme
kızlar kimler var burda bayadır giremedim özledim siziiii

canııım ben de seni merak etmiştim. nasılsın? hamişlik nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?

bakalım canım gidebilirsem giderim...adet gecikmesi daha olmadı.bugün 29.gün.bu ay yumurtlamam 15-17 günler arasında oldu.pazartesi tam 1 ay dolacak.dayanamadım yine bugün yaptım ))) çok sabırsızım yavvv.....

orkidem nasılsınnn??eşimin tesl sonuclarını yazsam anlar mısın?bana varikosel gibi geldi ama anlayamadım pek

orkidem nasılsınnn??eşimin tesl sonuclarını yazsam anlar mısın?bana varikosel gibi geldi ama anlayamadım pek

iyiyim canım çok şükür.bir yaz bakalım anladığım kadarıyla bir şeyler derim canım
miktar:5.5 CC
KONSANTRASYON: 20MİLYON\MİLİM >15
HAREKET: %55 A+B+C>%40
A : -
B : 35
C : 20
D : 45
vizkozite :++ (yok)
aglutinasyon: - (yok)
ph : 8.3
görünüm :
normal : 10
ba : 44
bayun : 22
kuyruk : 24

miktar:5.5 CC
KONSANTRASYON: 20MİLYON\MİLİM >15
HAREKET: %55 A+B+C>%40
A : -
B : 35
C : 20
D : 45
vizkozite :++ (yok)
aglutinasyon: - (yok)
ph : 8.3
görünüm :
normal : 10
ba : 44
bayun : 22
kuyruk : 24

canım malesef ileri hızlı sperm çıkmamış. aslında diğer değerler çok da fena değilmiş. testi güvenilir bir yerde mi yaptırdınız. çünkü yapan merkezden merkeze fark ediyor. bi şu tedavileri yapın, her gün keçi boynuzu pekmezi de içir testi tekrarlarsınız.

inşallah çabuk geçerde amelıyat falan demez doktorlar off cok uzuluyorm onun durumuna gurur yaptı resmen...keske onda deılde bende olsaydı sorun dıom bazen..guvenılır bı yerdeydı cnm..bıde cok streslıydı bu test yapılırken cok zorlandı oda etkıler mi acaba???

bi yazıda okumuştum miktarı etkileyebiliyormuş ama hıza etkisini bilmiyorum.

canlar naber nasıl gidiyor arada girip bakıyorum ama çalışmalar olmadığı için ben de pek havadis yok ama bu ayki adetim bi garipti pazartesi doktora gidicem bakalım neden öyle olmuş :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…