cnm dijitallerde pek yanilma olmaz. hayirli olsun
cnm dijitallerde pek yanilma olmaz. hayirli olsun
canım benim yaaa çok geçmiş olsun. sorunlar bir an evvel düzelir yavrunu kucağına alırsın.kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..
canııım benim. seni merak ediyordum. nasılsın, iyisin değil mi? tedavin hayırlı olsun. benim içimdeki his artık sıra sende. güzel habere az kaldııselam kızlar bende bugün tekrardan tedaviye başlıyorum:26::26: doktor adetin
3. günü gel dedi
hayırlısı bakalım bu arada hepinizi çok öpüyorum
bakalım inşallah bu ay olur
bercem menapoz ne zaman çıktı:26:benim eşimde öyleydi daha genciz diyordu
şimdi menopoza girdiğimi öğrendi 32 yaşındayım
bence eşine anlat canım sonucu benim gibi olmasın
biz birde 2 yıl korunduk
eşimin isteğiyle neyseee hepimiz için hayırlı olur inşallah bu cuma gününde
Allahım tüm isteklerimizi ama öncelikle bebeklerimizi verir inşallahhhh:26:
canım ben arı sütü kullandım. yanında kuru incir ve ceviz yemiştim hamile kalmıştım. tavsiye ederim. diğer kürlere göre yemesi kolaybugun bı arkadaşımın hamıle olduğunu duydum..2 hafta önce de başka bırını...üstelik bugun duydugum temmuzda evlenmişti...
nasıl oluyoo arkadaşlar oğlum olacakmış dedi bi de hemen ılk ay kalmış...eşim benden önce test yaptırdı bıle hersey normal...ben de 5 ay once alttan muayene oldum ıyı dedı....soğan kuru mu denesem ıncır mı yesemmm offf napçaaaam gariii loooo
Eki Görüntüle 544100
kızlar bu clearblue dijital test....inşaallah hamileyimdir.pazartesiye kadar bekleyecem kırmızılar gelmezse sağlık ocağında test yaptıracağım
kızlar kimler var burda bayadır giremedim özledim siziiii
canım benim yaaa çok geçmiş olsun. sorunlar bir an evvel düzelir yavrunu kucağına alırsın.
canııım benim. seni merak ediyordum. nasılsın, iyisin değil mi? tedavin hayırlı olsun. benim içimdeki his artık sıra sende. güzel habere az kaldıı
bercem menapoz ne zaman çıktı:26:
canım ben arı sütü kullandım. yanında kuru incir ve ceviz yemiştim hamile kalmıştım. tavsiye ederim. diğer kürlere göre yemesi kolay
canım hamilesin işte. dijital testler yanılmaz tatlım. bence acilde ya da yarın özelde test yaptır derim. bu heyecanı erteleme
canııım ben de seni merak etmiştim. nasılsın? hamişlik nasıl gidiyor? her şey yolunda mı?
kızlaar bu akşam nerdesiniz yaww
Yalan Dünyayı izledim..Bayıldım gülmekten.harikaydı
orkidem nasılsınnn??eşimin tesl sonuclarını yazsam anlar mısın?bana varikosel gibi geldi ama anlayamadım pek
miktar:5.5 CCiyiyim canım çok şükür.bir yaz bakalım anladığım kadarıyla bir şeyler derim canım
miktar:5.5 CC
KONSANTRASYON: 20MİLYON\MİLİM >15
HAREKET: %55 A+B+C>%40
A : -
B : 35
C : 20
D : 45
vizkozite :++ (yok)
aglutinasyon: - (yok)
ph : 8.3
görünüm :
normal : 10
ba : 44
bayun : 22
kuyruk : 24
inşallah çabuk geçerde amelıyat falan demez doktorlar off cok uzuluyorm onun durumuna gurur yaptı resmen...keske onda deılde bende olsaydı sorun dıom bazen..guvenılır bı yerdeydı cnm..bıde cok streslıydı bu test yapılırken cok zorlandı oda etkıler mi acaba???canım malesef ileri hızlı sperm çıkmamış. aslında diğer değerler çok da fena değilmiş. testi güvenilir bir yerde mi yaptırdınız. çünkü yapan merkezden merkeze fark ediyor. bi şu tedavileri yapın, her gün keçi boynuzu pekmezi de içir testi tekrarlarsınız.
inşallah çabuk geçerde amelıyat falan demez doktorlar off cok uzuluyorm onun durumuna gurur yaptı resmen...keske onda deılde bende olsaydı sorun dıom bazen..guvenılır bı yerdeydı cnm..bıde cok streslıydı bu test yapılırken cok zorlandı oda etkıler mi acaba???
anladım cnm..çok teşekkr ederim..bi yazıda okumuştum miktarı etkileyebiliyormuş ama hıza etkisini bilmiyorum.
kızlar kimler var burda bayadır giremedim özledim siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?