aaaa kimseciler kalmamış
canım yaa ben okudum okudum çıktım bi sancı girdi gece aman Allah ım çok korktum geçti sonra çok şükür..
bebişler uslu uslu yatıyolar teyzesi artık bende merak ediyom napıyolar ordaaaaaa bi görsem de rahatlasammm puuuffsssss
canım ben dün sağlık ocağına gittim kan testi yaptırayım diye sabah 9a kadar yaplıyormuş idrar testi yaptılar hemen çift çizgi belirdi hemşire hanım idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar dedi ama yinede emin olmak istiyorum pazartesi yaptırcam inş, tatil için kayınvalidemlerdeyim bide kendi memleketimde olsaydım özelde falan yaptırırdım ama burda özel hastane yok malesef
slm kıslar herkese geri sayım nası gidio hadi bu ay inşallah hepimiz sorunsuz hamiş kalmışızdırrrrr
bat ne zamandı kız...
slm kıslar herkese geri sayım nası gidio hadi bu ay inşallah hepimiz sorunsuz hamiş kalmışızdırrrrr
2 austos canımmm bugün gittim 2 tane gebelik testi aldım yineeee
çok zor duruyorum valla heran birini harcaabilirim
senin ne zaman
Ayyy. hadi insallah agzindan bal damliyo
benim bata daha var sattan yeni çıktımha yumırtladım ha yımırtlıycam
inşallahhhh canımmm ...bu ay herkes pozitif test sonuçları görsünde hepimiz fotoları çekip burdan paylaşalım inşallahhhhhhhhhh
hayırlısıyla gelsin bebişlerrrrrrrrrrr.............................
hadi bakalım hayırlısıyla yumurtan bol olsun bereketli olsun tarlan ilk çarpışmada ekin tutsun kıs inşallahhhhh
ya ben testleri doldurcak kadar plan yaptım ya kesin bişeyler çıkar pek umudum yok benim adamdan kıvlcımı çıkartcak moral yok ama deneycem azimliyim
aminnnnn........
kız 5 gün önceden testte çıkmas demiiii çok heyecan yaptım kimiside varsa çıkıo dio eczacı 1 hafta geçsin dio..allahım gönlümüze göre versin inşallah
olsun yafrum adamda moral olmasada tutcağı varsa tutcak inşallah sen bu azimle aynen devammm...ovu testiylemi yapcan canım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?