bir hafta önce gelen kahverengi leke sanki yerleşme kanaması gibi geldi aama yinede ümitlenmek icin erken bu saydığın belirtiler gbelik belirtesine benziyor vc ye cıkmak falan ama bu belirtiler adet geciktikten sonra cıkmaa başlar diy ebiliyorum gebelik testine gelince cıkması icin cok erken yani az daha beklemen lazım ama sabırsızım diyorsan git kan testi yaptır icin rahatlasın derim inşallah hamilesindir
inşallah hamileyimdir ya eşim gelince nöbetçi eczaneden bi test daha aliyim bakalım
yersin yersin sen onu bir araştır küre nezaman başlanıyor o vakit başla banada söyle başladğın günü ben sana hatırlatırım yedin mi diye mesela domates zeytin soğan birlikte cok güze gider öyle seviyorsan arada öyle yersin sonrada dişlerini fırcalarsın olur biterrr sonra herif kacmasın senden
kocana da akşam yedir kızcanım cekti bea bi cay demlicem zeytin domates soğan oh mis gibi yiycemm
yaa bazen çıldıracak gibi oluyorum hani Allahım nasib etmeyeceğini bilsem sabrını çekerim ama olacaksa da bu aşamalar beni bitiriyor hatta aşamam maşama yok adamın birşey yapmaması beni sinir ediyoryılgınlık hangimizde olmuyor ki ama iyidir yeniden ayağa kalkmamızı sağloyr bende yerlerdeyim bugünlerde erteleme fikri benide yiyip bitiriyor işte
takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum bugün yrn adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum
asıl seni bitiren şey eşinin bişey yapmaması mesela ne yapmıyor dök bakam icini güzin ablanabilmem kiii kaçar mı kızzz... oda bayılır soğana onada yediririm olu biter. ben şimdi adettim yeni atllattım sayılır. yani şöyle bi 3 haftaya başlarım tabii eğer adetten hemen sonra başlanıyorsa....
kocana da akşam yedir kız
yaa bazen çıldıracak gibi oluyorum hani Allahım nasib etmeyeceğini bilsem sabrını çekerim ama olacaksa da bu aşamalar beni bitiriyor hatta aşamam maşama yok adamın birşey yapmaması beni sinir ediyor
işte işin bu kısmı da ayrı dert.tatlım beklemekten başka çare yok. çünkü senin durumunda arada bişi net konuşmak mümkün değil. azcık daha bekle ama kanama rümüşün dediği gibi belirti olabilir ama yine de merak ediyorsan kan tahliline baktırabilirsin.
ya benim eşimde sever soğanı ama yinede ağızda kokması bi başka oluyor yani fırcalama şansımız varken niye koksun dii şeylere sinir olurum ay ağzım kokacak yemim fırca diye bişey var alal allabilmem kiii kaçar mı kızzz... oda bayılır soğana onada yediririm olu biter. ben şimdi adettim yeni atllattım sayılır. yani şöyle bi 3 haftaya başlarım tabii eğer adetten hemen sonra başlanıyorsa....
kocana da akşam yedir kız
yaa bazen çıldıracak gibi oluyorum hani Allahım nasib etmeyeceğini bilsem sabrını çekerim ama olacaksa da bu aşamalar beni bitiriyor hatta aşamam maşama yok adamın birşey yapmaması beni sinir ediyor
işte işin bu kısmı da ayrı dert.tatlım beklemekten başka çare yok. çünkü senin durumunda arada bişi net konuşmak mümkün değil. azcık daha bekle ama kanama rümüşün dediği gibi belirti olabilir ama yine de merak ediyorsan kan tahliline baktırabilirsin.
ya benim eşimde sever soğanı ama yinede ağızda kokması bi başka oluyor yani fırcalama şansımız varken niye koksun dii şeylere sinir olurum ay ağzım kokacak yemim fırca diye bişey var alal alla
kız ne diyon bizim köyede fırça geldi heraallama benimki fırça mıça dinlemiyor, ertesi güne bile kalyo tatlım kocişimin doktora gitmesi şart, tahlileri çok iyi çıkmadı. doktoru ameliyat için anesteziden randevu al gel dedi gidiş o gidiş bi daha uğramadı iki doktora göründü ikisi de ameliyat dedi ama benimki hala bekliyo, anlamak istemiyor gurur mu yapıyo ne napacam yaaa. iş yoğunluğunu bahane ediyor, hayatım 30 oldum diyorum , bana yaşında ne varki diyor.millet kırkından sonra anne oluyormuş dedi.bende dedimki, sevgilim sen beni anlamadın galiba ben anne olmak istiyorum anane olmak istemiyorum. tartıştık moralimizi bozduk. napcam ben bununla hiç bilmiyorum.
rümüşüm benimki gelmek üzere kaçcam şimdilik. aradı sofrayı ku acıktım diyo. sohbetin güzeldi görüşürüz sonra...
peki eşinin bu sorununu kendi cevreniz biliyr mu saklıyormsunuz
geçen annesi üzerine gelmiş,benimki de anne ameliyat olmam lazım demiş. tabi hatunun eline koz geçecekti ama şimdi süt dökmüş kedi gibi kadın artık sataşamıyor bana. aileler artık biliyor kısa bir süre önce söyledik artık. canım eşim evdeyken internete pek takılmıyorum kaşları hemen çatılıyor, o yüzden hemen kaçabilirim şimdiden kusura bakma.öyle işte tatlım garip olan oğluna tedavini ol felan diyen de yok, kaynım zaten bencilin önde gideni umurunda olmaz. geçen yengem abin konuşsun mu dedi. düşünebiliyormusun benimkiler nerdeyse müdahale edecekler ama kendilerinden tık çıkmıyo. Ama Allahtan artık bana sataşmaya yüzleri yok. canım ne dediğimi bilmiyorum yaaa nerdeyse sevinecem bu duruma
geçen annesi üzerine gelmiş,benimki de anne ameliyat olmam lazım demiş. tabi hatunun eline koz geçecekti ama şimdi süt dökmüş kedi gibi kadın artık sataşamıyor bana. aileler artık biliyor kısa bir süre önce söyledik artık. canım eşim evdeyken internete pek takılmıyorum kaşları hemen çatılıyor, o yüzden hemen kaçabilirim şimdiden kusura bakma.öyle işte tatlım garip olan oğluna tedavini ol felan diyen de yok, kaynım zaten bencilin önde gideni umurunda olmaz. geçen yengem abin konuşsun mu dedi. düşünebiliyormusun benimkiler nerdeyse müdahale edecekler ama kendilerinden tık çıkmıyo. Ama Allahtan artık bana sataşmaya yüzleri yok. canım ne dediğimi bilmiyorum yaaa nerdeyse sevinecem bu duruma
canım senin şu an beklemektn baska bişey yapabilceğin bişey yok erkekler kendine bu durumu hemen konduramazlar..yani en azından onun yanında sakin kal bu konuları acmamaya calış,,eşinin yakın arkdaşı var mi bilmyrum ama yani böyle arasının iyi oldgu biri belki konuşabilir ama eşinin huyunuda bilmiyrum sonra gelip sana catmasın,,senin ailen karışmasın şimdilik..sana soran olursa cocuk nezman gelcek diye uygun dille eşinden dolayı olmadğını dile getir..eşinin huyuna göre hareket etcen ..benim eşimde gitmiyordu yanaşmıyordu amcaoğlu konuştu sonra gittik test yaptırmaya..kolay gelsin allah yardımcın olsun cocuklarla haşır neşir olmasını sağlayabilrsen icindeki cocuk hasretini dahada ortaya cıkmasına neden olabilir belki buda yardımcı olur doktora gitmesine
ailelerde yeni öğrenmiş artık sen cekil merak etme annesi falan baskı yapcaktır onlarda torun icin baskı yaparlar sen sessiz sedasız bekle
eşim Allaha şükür iyi huylu biri ama suyuna gidersem... yakın arkadaşı var, eşime dedim ara konuş ama çekindi istemedi ama yılbaşını onlarla birlikte geçirecez eşiyle bizde olacaklar aklıma gelmedi değil kendisi konuyu açmazsa ben arkadaşına konuyu açıp eişimle konuşmasını çaktırmadan sağlarım. ya eşim çocuklara bayılıyor içi erir çocuk görünce ama dediğin şey çok doğru onlar biraz daha geç kabulleniyor. iki yıldır istiyoruz ama benimki gelmiş iki gün önce diyoki aşkım haklısın bizim yardıma ihtiyacımız var... eeee sonuç yine aynı konu hiç açılmıyor. ben bu konuyu çok sık açmıyorum ama açıncada net konuşuyorum bu seferde alınıyornapacam bilemiyorum. gerçi maddi olarak da şuan pek müsait değiliz ama zaten gerekli tahlilleri devlette ücretsiz yapabiliyoruz. hiç değilse tahlilleri tekrar aradan çıkarsaydık bilemiyorum canım yaaa hayırlıısı olsun artık...
sen gönlünü ferat tut eşin yardıma ihtiyacımız var dediyse tünelin ucundaki ışığı görmelisin diyebilirim..bunu demesi bile güzel..biraz zaman alcak ama eşin o ameliyatı olcak sen gönlünü ferah tut..yılbaşında senin konuyu acmana gerek bile kalmadan kesinlikle sorarlar cocuk yapmıyormsnz diye ozman sen uygun dile konuyu söylersin belki eşin cevaplar bu konuyu..eşin ilk adımı atmış sen sakinlğini korumaya devam et konu acıldğındada sen yinede eşini kırmamaya calış,,,nezman kendini hazır hissedersen ozman yaparız gibi laflar söyle..baskıya hic glemiyor bu herifler hele bide biz eşleri baskı yapmaya kalkarsak..asıl baskıyı anasından görcek hic haberi yok
yok canım yaaa biz 5 yıllık evliyiz deselerdi çoktan derlerdi. ben gidip ciddi bir şekilde abisiyle konnuşmak istiyordum ama sonra adamın tavırları beni vazgeçirdi çünkü kaynım çok da düşünceli biri değil.tek umudum yakın arkadaşımız yani yılbaşı. bakalım artık nasıl olaacaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?