canim 2 ay ara verdim ben simdik bu ay da gitmem onumuzdeki ay giderim herhalde.offff bu doktor neden boyle bir yol izliyorki ne yapsam ki ben yaaa....
cektirdim canim normal cikti o
ilacsiz da yumurtluyordum aslinda cunku ilac oncesinde de takip yaptirdigim olmustu arada yumurtluyorum yani ama herzaman olmuyor bir seferinde de yoktu yumurtam ilacsiz takipte...
anestezi altında mı cektirdin rahim filmini
benim dediklerimden dolayı kafan karıştıysa sakın yapma ben saedce düşüncelerimi dile getirdim zaten arada yumurtalarının olmadğını bilmeden dile getirdim bunları..düzenli yumurtladğın halde sürekli klomen kullanıyor sandım..o yüzden hiç aksatma aşılama tüp konularını sanırsam bu tedavilerdende sonuc almassan konuşur hemen aklını bulandırmak istememiş olabilir...
anestezi altında mı cektirdin rahim filmini
hayir canim doktora bagira bagira cektirdim:)))
doktorum hic anestiziyi teklif etmedi bile ama kisa bir islem ama...
tamam canim bakalim bu ayida gecireyim yine gidecem doktora artik akkh hayirlisini versin hakkimizda....igneyle daha mi iyi yumurta saglaniyorki acaba var mi bir bilgin...
hayir canim doktora bagira bagira cektirdim:)))
doktorum hic anestiziyi teklif etmedi bile ama kisa bir islem ama...
bağıra cağıra derken azcık açsana bende cektircem de anesteziyle kesin sonuc pek alınamaz diyor bazıları
hic bir bilgim yok catlatma ignesini kac mm lkin veriyor sana
bağıra cağıra derken azcık açsana bende cektircem de anesteziyle kesin sonuc pek alınamaz diyor bazıları
yaaa kasik bolgende biraz sanci oluyor aciyor yani uzun bir siringayla ilac veriyorlar canim ama bence de anestisiz yap bende okumustum iyi olmayabilirmis...sonrasinda da biraz kanaman oluyor.leke seklinde.cok korkma 10 dk sonunda ayaga kalkip gidiyon
yaaa kasik bolgende biraz sanci oluyor aciyor yani uzun bir siringayla ilac veriyorlar canim ama bence de anestisiz yap bende okumustum iyi olmayabilirmis...sonrasinda da biraz kanaman oluyor.leke seklinde.cok korkma 10 dk sonunda ayaga kalkip gidiyon
anladım canım bana müsade bi ev sahibime cıkcam hadi görşürük gene
anladım canım bana müsade bi ev sahibime cıkcam hadi görşürük gene
gorusurukkkk
kuzucuklar ben geldim napıyosunuz nasılsınız umarım moraller yüksektir durumlar iyidir
bende ne yapayım dostinexi araştırıyorum gebeliğe engelmi diye çok yıprandım ben yaafilm izlicem dün akşam uzay yolu diye bir film vardı onun eski filmini izlcem sen na ypyn
bende ne yapayım dostinexi araştırıyorum gebeliğe engelmi diye çok yıprandım ben yaa
canım bilmiyorum ki nolcak böyle işte doktor iyi dedi ama yinede verdi ilacı anlamadım kibildğim kadarıyla ilac değilde prolaktin yüksekse prolaktin engel gebeliğe
canım bilmiyorum ki nolcak böyle işte doktor iyi dedi ama yinede verdi ilacı anlamadım ki
canım sordum gebeliği kolaylaştırır dedi ama prospektüsündede 1 ay gebelik düşünmeyin diyo kullandıktan sonradoktora sormadın mı ne icin verdin diye bende kullandıydım ama belki baskakullanmaa alanı vardır ben prolaktinim yüksekti düşürmek icin vermisti
canım sordum gebeliği kolaylaştırır dedi ama prospektüsündede 1 ay gebelik düşünmeyin diyo kullandıktan sonraanlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?