merabaa kızlarrr nasılsınız bakalım....
geçmişten anca gelebildim hemşomun gece uyumadığı nasııı belli
ben 1.5 yıldır hep yaşıyorum o hayal kırıklığını..
inşallah bi mucize olmuştur...
senin içinde dua edicem canım inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun hayırlısıyla...
canlar hepinize cookkkkkk tesekkur ediyorum..sizin ve kendim icin dua ediyorum.yakinda bu topikdeki her kes hamis kalicak insallahcok heyecanliyim.insallah saglikla kucagima almak nasib olur
merhaba iremcim.valla yaa kikiciğimin ve perimin geldiği belli gece vardıyasını okumayı özlemişimm yaaaaa
hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım hayırlısıyla...
inşallah canım yaaaa....
bende heyecanlandım bak şimdi...
aynen canım , kiki bana diyo çenesi düşük diye ama kendi başta fantezileriyle geceye damgasını vurmuşorkide görünmemiş hastalar baskına gelmiş galibaaa sen nasılsın bebişler nasıl bakalım ben iş yüzünden her an giremiyorum meraktan ölüyom güzel bir haber kaçırcam diye
inşallah canım yaaaa....
iyiyim canım bende yaa..progestan iğnelerime devam kevgire döndüm bea delik deşik her yerimm
haftaya ptesi ultrasonum bi gelişme yok bende şimdilik...
haftanın ilk günü olunca herkes hastaneye kosmustur öğleden sonra gelir belkii...
inşallah canım yaaaa....
cidden bende heycanlandım meraktan çatlıcam :)
0.100 canım...
negatif yine.....
canım bu iğneler daha ne kadar devam edecek .....
0.100 canım...
negatif yine.....
0.100 canım...
negatif yine.....
sinirden ölmek üzereyim gittim sağlk ocağına bakmadılar buraya kayıt olmadıgım için özel klinik vs... yok acile gittim kadın doğuma gitcen dedi.. kadın doğumada gidemedim uzaktı..yanı kanı aldıramadımm buradaaa....gittim o sinirlen predictor aldım 25 lira ona verdım kocam duysa artık çıldıracak adam ondada bi sonuç alamadım iki kutuda pembe oldu çizik şeklinde değil ama o testte yandı.. tekrr gittim ucuzlardan bı tane daha o yıne negatifff ... ben artık pes edıyorummm.. adetim gelirse gelirr gelmezse karnımda şişmeye başlarsa anlarım ahmile oldugumu ne bu yaaa çileden çıktım kaç gundurrrr....isyanım var resmennnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?