sen anlıyosun bu fotoshop olaylarından haa, niye kendileri fon koymuyo mu arkaya çok mu tuzluya geliyo o vakit , du mesaj atıyom sana...
canım bızım evlılık yıldonumumuzde ben uyandım sabah esım tum duvarlara sayısızca not yazmıs tuvaletın ıcıne bıle :)) cok hostu cok duygulandmm guzel bı yemek yap masa hazırla guzel böle mumlu falan :) tabagının altına falan sende not yazabılırsın sonra basbasasnız zaten dans falan edın süperbiz ilk evlılık yıldonumumuz dıye dısarı cıkmıstık yemege canlı muzıge faln gıtmıstı ama bu yıl bende evde kutlamak ıstıyorum daha ıyı olur basbasa
kızlar ben geldimmm... bugun ne yaptım ne ettim o kan testini yaptırdım kiii sonuççç negatif... yarın kadın doğum uzmanına kontrol olucam adet olamadığımmm içinnn ve genel bi muayne olucammmm..inş bi dahaki sefere üzülmek yokkkk...bugun sanırım negatif sonuç alma gunumuz((
üzülme kardeşceezim sabır isteyen bir iş çocuk sahibi olmak olduktan sonra da öyle sabredeceksin.ama kontrol amaçlı görün doktora
vayy hışmuş... bizim evlilik yıldönümü 1 hafta önceydi ama seneye kullanabilirim bunu.....
gercekten cok hostu :) uyku sarhosluguyla yanlıs görmus olabılırmıyım dıye dusundum ılk notta ama baktım her yerde var gulucuklerle okudum hepsını :)))
gercekten cok hostu :) uyku sarhosluguyla yanlıs görmus olabılırmıyım dıye dusundum ılk notta ama baktım her yerde var gulucuklerle okudum hepsını :)))
Canlarr ağustos 8 de benım evlilik yıldonumum ve ilk yıldonumumuzu kutlayamadık şimdik sızden yardım istiyorum
ne yapabılırım ne hediye hazırlayabılırım butun çılgın fikirlerinize açığım
slm arkadaslar bugun bhcg sonucum 2.00 cıktı acaba hamılemıyım
selajm arkadaslar 2.00 hamılelık mı yada baslangıcı olabilirmi
hayır canım hamile deeilsin 5 ten yukarı olsaydı hamilelik oluyr
kızlar ben geldımmm... içinizde alttan muayne olan varmı? ne zaman muayne olmaya gıtmeliyim adetım gelmedi 5 gun geçti kana göre gebelik yok. doktora gitmeyı düşünüyorum yarın alttan muayne benı tedirgin edio? ola varmı nası bişey??
kızlar ben geldımmm... içinizde alttan muayne olan varmı? ne zaman muayne olmaya gıtmeliyim adetım gelmedi 5 gun geçti kana göre gebelik yok. doktora gitmeyı düşünüyorum yarın alttan muayne benı tedirgin edio? ola varmı nası bişey??
yukselme olmazmı cnm daha
canım senin kac günün gecmiştide yaptırmıştn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?