hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

vayy hışmuş... bizim evlilik yıldönümü 1 hafta önceydi ama seneye kullanabilirim bunu.....

üzülme kardeşceezim sabır isteyen bir iş çocuk sahibi olmak olduktan sonra da öyle sabredeceksin.ama kontrol amaçlı görün doktora

üzülme kardeşceezim sabır isteyen bir iş çocuk sahibi olmak olduktan sonra da öyle sabredeceksin.ama kontrol amaçlı görün doktora

ahhh ablam benımmm görünecemmmm doktora yarın inş..bu arada kızlarrr lazanyanın profil resmindeki minik cadı benım yeğenimmm ada ...teyzesı için meleklerden bebek dilemiş bana...:))) akıllı meleğim benım nazar değmesinnn ....

Son düzenleme:
vayy hışmuş... bizim evlilik yıldönümü 1 hafta önceydi ama seneye kullanabilirim bunu.....

gercekten cok hostu :) uyku sarhosluguyla yanlıs görmus olabılırmıyım dıye dusundum ılk notta ama baktım her yerde var gulucuklerle okudum hepsını :)))

aaaooooowww kimse kalmamış burda... herkez iftar hazırlıkları yada iftar sonrası sofra keyfindemi ki acep

tabi benm gibi muşta olan yoktur biz çoktan yedik makinayı bile çalıştırdim

kızlar ben geldımmm... içinizde alttan muayne olan varmı? ne zaman muayne olmaya gıtmeliyim adetım gelmedi 5 gun geçti kana göre gebelik yok. doktora gitmeyı düşünüyorum yarın alttan muayne benı tedirgin edio? ola varmı nası bişey??

yok canim öyle tedirgin etcek bi durum söz konusu degil.. sadece insan biraz utaniyo o kadar yani alttan muayene hikayeleri felan varya onlar hep hurafe.. korkma hic..

canımben alttan muayen e oldum sıkıntı yok kendini kasmaman lazım..sen ilk kez mi olcan

Slm cnm bende çarşamba günü (1 yıldır) ilk defa doktora gideceğim.Bir yıldır istiyoruz ama gelen giden yok.Tam yumurtlama dönemimdeyim.Alttan muayene mi yapıyorlarmış?Niye ki....kızlarrrrrrrr ilk muayenede neler oluyor bir anlatsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…