naparsınız bakalım kızlar.....bir hafta kaldı adetime....acaba tutturmuş muyumdur?hayırlısı diyelim
kızlar ben geldimmm... bugun ne yaptım ne ettim o kan testini yaptırdım kiii sonuççç negatif... yarın kadın doğum uzmanına kontrol olucam adet olamadığımmm içinnn ve genel bi muayne olucammmm..inş bi dahaki sefere üzülmek yokkkk...bugun sanırım negatif sonuç alma gunumuz((
kızlar ben geldimmm... bugun ne yaptım ne ettim o kan testini yaptırdım kiii sonuççç negatif... yarın kadın doğum uzmanına kontrol olucam adet olamadığımmm içinnn ve genel bi muayne olucammmm..inş bi dahaki sefere üzülmek yokkkk...bugun sanırım negatif sonuç alma gunumuz((
hayırlısı olsun..yola devam..biz de yıllar önce annemizin rahmindeydik...Bizi annemizin rahmne düşüren ALLAH murad ederse bizim rahmimize de düşürür..Böyle düşününce kendimi çok rahatlamoş hissediyorum...
merhaba arkadaşlar.....
kankimmmmmmmmmmmmm geçmişi okuyamadım kocana verdin mi bir ceza..
slm komşum nasılsın, bayıldım fotolarına stüdyoyu düşünemiyom, seni ekliyecektim kapatmışın her bir taraflara kendini
benim kankim verdimi cezzaların en buyugunu veriri. korkulur benım kankimmmokumalıydın kızım gül gül ölürdün , fena bu kankin senin....
kız geçen rızeden benim face giriş tanımadığım bır erkke ondan sonra eşim bişeyleere kapattı sanırsam ismini yaz bana ben göderem istek..bıranönce alsam studyolarıda fonlasam hepsini çok merak ediyom
sen anlıyosun bu fotoshop olaylarından haa, niye kendileri fon koymuyo mu arkaya çok mu tuzluya geliyo o vakit , du mesaj atıyom sana...
naparsınız bakalım kızlar.....bir hafta kaldı adetime....acaba tutturmuş muyumdur?hayırlısı diyelim
sen anlıyosun bu fotoshop olaylarından haa, niye kendileri fon koymuyo mu arkaya çok mu tuzluya geliyo o vakit , du mesaj atıyom sana...
Canlarr ağustos 8 de benım evlilik yıldonumum ve ilk yıldonumumuzu kutlayamadık şimdik sızden yardım istiyorum
ne yapabılırım ne hediye hazırlayabılırım butun çılgın fikirlerinize açığım
Canlarr ağustos 8 de benım evlilik yıldonumum ve ilk yıldonumumuzu kutlayamadık şimdik sızden yardım istiyorum
ne yapabılırım ne hediye hazırlayabılırım butun çılgın fikirlerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?