hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

slm kızlar bende size katılayım sat 30 haziran bat 28 temmuz idi henüz olmadı ve 5 gün öncesinde test yaptım emin degilim ama galiba hamileyimm silik ikinci çizgi vardı

hosgeldin aramiza canim ,,,tebrik ederim ,,allah devamini erdirsin ins,,teste silik varsa ,,gebelik var demektir canim,,,,darisi bizlerin basina

hoşbulduk canımcım aslında ben henüz düşünmüyordum süpriz oldu ama çok sevinicem cuma günü belli olucak inşallah herkesin bebişleri en kısa zamanda göbüşlerde olur

malesef diyemedim.arkamda bekleyenler vardi.benim almamcanda yamuk oldugu icin agzimi acamadim rezil olmayayim diye

kiz oyle olma ,,yok utaniyorum yok rezil olurum diye cekinirsen hayata o dili ogrenemesin ,,,dalivericen icine pat kut ,,gulen olursa cekinme sende gul onlarla vala bak,,anca oyle sokersin dil i

kiz oyle olma ,,yok utaniyorum yok rezil olurum diye cekinirsen hayata o dili ogrenemesin ,,,dalivericen icine pat kut ,,gulen olursa cekinme sende gul onlarla vala bak,,anca oyle sokersin dil i

haklisin aslinda.ama artik cok gec bekliycem mecbur.ama merakdan catliycam.........eger midem cok bulanirsa gibid termini ileriye ala bilirim.kizimda cok kotuydum cunki.

kizlar ben kactim opdum kocaman siziyeni gelen arkadasa hayirli olsun...bartek sende hosgeldin tatlim

kiz ne yapalim.ihtiyac isde,,,,,,,,,

ayyy nazlima tamam ydbugeyle ihtiyac ihtiyac diyip duruyonuz ,simcik benide istaha getireceniz ,getirmesinede adama daha yarim saat once bir suru laf saydim yine ,,yapmayin etmeyin beni bu dingile muhtac etmeyin yaww

Cokkk tebrik ederim maşallah Ayyy çok sevindim darısı bizlere en kısa zamanda inşallah kusura bakma gecmisi okumadığım için farketmedim Allah hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin

kız zılli nerden bildin basımızı mı bekledin herifin dustan çıkmasını bekliyorum giriym bakiym dedim yakalandım hah hah haaaa

AYY cunup seniii ,,de get nerden bilcem bi girdik topige herkeze bi ates basti ,,sende oyle sakin sakin oturunca senin sondugunu ordan anladim ,,hani elimde biri kalsin sohbet icin yani ,,hepsi cikiyo ,,azgin lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…