- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
slm kızlar bende size katılayım sat 30 haziran bat 28 temmuz idi henüz olmadı ve 5 gün öncesinde test yaptım emin degilim ama galiba hamileyimm silik ikinci çizgi vardı
hadi be yeme bizi sende kasindin hemen heee atesli karii,,bak hemende dayanamadi gidiyo yuh beekikiki
malesef diyemedim.arkamda bekleyenler vardi.benim almamcanda yamuk oldugu icin agzimi acamadim rezil olmayayim diye
hosgeldin aramiza canim ,,,tebrik ederim ,,allah devamini erdirsin ins,,teste silik varsa ,,gebelik var demektir canim,,,,darisi bizlerin basina
kiz bende cok kasiniyorum kac gundur.ama kendimi tutcam mecbur
kiz oyle olma ,,yok utaniyorum yok rezil olurum diye cekinirsen hayata o dili ogrenemesin ,,,dalivericen icine pat kut ,,gulen olursa cekinme sende gul onlarla vala bak,,anca oyle sokersin dil i
muhahahaayyyy bunlarin hepsi hareretliymissss kikikii ,,git anam git sende git ,,sonra gelirsin hadii izin veriyorum kikiki
inşallah en kısa zamanda herkes o mutlu haberi alır Allahın izniyle
bartekkkkk nasisin yavrum ??? sen sondurup geldin herhalde
kiz ne yapalim.ihtiyac isde,,,,,,,,,
bartekkkkk nasisin yavrum ??? sen sondurup geldin herhalde
kız zılli nerden bildin basımızı mı bekledin herifin dustan çıkmasını bekliyorum giriym bakiym dedim yakalandım hah hah haaaa
Dusa girip geliyorum kiki kaçma sakin
SWEETT 85 NOLU SAHIS,,,,((bidaha gozden kacirmaman icin )))nasilsin durumun nasil ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?