klomenin 4. ayinda hamile kaldim ama dusuk oldu. sonra hapa ara verdik. ara verdigimiz ay rabbim tekrar nasop ettisen klomenle mi hamile kaldın canım?
eger yumurtlama ilaci, yani lh yi etkileek bi ilac aliniyosa ovu testi yanlis sonuc verir diye biliyorum ben canim...
eger yumurtlama ilaci, yani lh yi etkileek bi ilac aliniyosa ovu testi yanlis sonuc verir diye biliyorum ben canim...
evet cnm dogru sonuc vermiyor. bn hap kullanmadan testle denemeyi kasdetmistim
canim varsa da zaten idrarda cikmaz diye biliyorum ben.. :44::44::44::44: hani daha erken ya o acidan.. netten mesela idrar testi icin yaklasik 10 gün bekleyin diyorlar..
yok canim öyle tedirgin etcek bi durum söz konusu degil.. sadece insan biraz utaniyo o kadaryani alttan muayene hikayeleri felan varya onlar hep hurafe.. korkma hic..
biliyorum çok erken ama ne bileyim sabırsızlık benimkide işte
belki gerçekten de hamile değilimdir kendi kendime gelin güwey oluyorum sanki
benım adetim bugun itibariyle 5 gun geçtii ve benım kanda çıkmadııı .. ben bugun üzüldümmm ve anladım kiii beklemek daha guzelll...ben senın yerınde olsam beklerimmm 15 gun geçsinnn benceee.. sonra çıkmayınca hayal kırıklığı oluyo tatlımmmm... ama araştırmalar yap..kadın doğum konusunda..
ben bu kadar sabırsız olduğumu bimiodum hamile oluncada korkarım 9 ay 9 yıl gibi gelir bana...
evet cnm dogru sonuc vermiyor. bn hap kullanmadan testle denemeyi kasdetmistim
biliyorum çok erken ama ne bileyim sabırsızlık benimkide işte
belki gerçekten de hamile değilimdir kendi kendime gelin güwey oluyorum sanki
çok teşekkür ederimmm caımm.... kadın doktor bakacak utanmam yaniii ...ben acı duyuyormusunuz herhalde bı makıne gibi bişe giriyomuş içine acıtıyomuş falan.... öyle duydum tedirgin oldumm.. bide doktor bakıp sana alatıyo sanırım demi şoyle durum boyle die.. dimi?????
hmm tamam canim anladim.. ben de cok test yaptim ama tutmadi bi türlü
olsun canim sen kendini hamile degilim diye hazirla, hamile cikarsan cok daha büyük sevinc olur
hii evetbir tür aletle girip bakiyorlar o arada da anlatiyor iste burasi yumurtalik rahim su iste kalinligi iyi felan.. genelde onun önünde bi monitör senin de karsinda mini tv oluyo iste ok isaretiyle gösteriyo.. meslea bana boncuk boncuk pkolarimi göstermisti.. aci hiiiiicccc yok kesinlikle, hatta gidikliyo bilem
selam kızlaaarrrr
kankimmmmmmmmmmmmm geçmişi okuyamadım kocana verdin mi bir ceza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?