hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim varsa da zaten idrarda cikmaz diye biliyorum ben.. :44::44::44::44: hani daha erken ya o acidan.. netten mesela idrar testi icin yaklasik 10 gün bekleyin diyorlar..

biliyorum çok erken ama ne bileyim sabırsızlık benimkide işte

belki gerçekten de hamile değilimdir kendi kendime gelin güwey oluyorum sanki

yok canim öyle tedirgin etcek bi durum söz konusu degil.. sadece insan biraz utaniyo o kadar yani alttan muayene hikayeleri felan varya onlar hep hurafe.. korkma hic..

çok teşekkür ederimmm caımm.... kadın doktor bakacak utanmam yaniii ... ben acı duyuyormusunuz herhalde bı makıne gibi bişe giriyomuş içine acıtıyomuş falan.... öyle duydum tedirgin oldumm.. bide doktor bakıp sana alatıyo sanırım demi şoyle durum boyle die.. dimi?????

benım adetim bugun itibariyle 5 gun geçtii ve benım kanda çıkmadııı .. ben bugun üzüldümmm ve anladım kiii beklemek daha guzelll...ben senın yerınde olsam beklerimmm 15 gun geçsinnn benceee.. sonra çıkmayınca hayal kırıklığı oluyo tatlımmmm... ama araştırmalar yap..kadın doğum konusunda..

ben bu kadar sabırsız olduğumu bimiodum hamile oluncada korkarım 9 ay 9 yıl gibi gelir bana...

evet cnm dogru sonuc vermiyor. bn hap kullanmadan testle denemeyi kasdetmistim

hmm tamam canim anladim.. ben de cok test yaptim ama tutmadi bi türlü

olsun canim sen kendini hamile degilim diye hazirla, hamile cikarsan cok daha büyük sevinc olur

hii evet bir tür aletle girip bakiyorlar o arada da anlatiyor iste burasi yumurtalik rahim su iste kalinligi iyi felan.. genelde onun önünde bi monitör senin de karsinda mini tv oluyo iste ok isaretiyle gösteriyo.. meslea bana boncuk boncuk pkolarimi göstermisti.. aci hiiiiicccc yok kesinlikle, hatta gidikliyo bilem

hahaha ay allahım razı olsun senden bende yarına randevu aldımmm.. adetım 5 gun geçti yarın adet olsamda gidiyim demii???? içimi rahatlattın rahat rahat gidiyim bakıyım bana neler gösterecek doktor...:))

selam herkesekizlar hepiniz nerdesiniz ya uffffffffff

nabersiniz kizlar.benim doktor randyevuyu ayin 14 verdi.cok uzun oldu..catliycam merakdan:18::18::18:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, hayalimsin1, denizim48

napıonus orda sessiz sessiz bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…