hahahaay allahım razı olsun senden bende yarına randevu aldımmm.. adetım 5 gun geçti yarın adet olsamda gidiyim demii???? içimi rahatlattın rahat rahat gidiyim bakıyım bana neler gösterecek doktor...:))
toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, hayalimsin1, denizim48
napıonus orda sessiz sessiz bakimm
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, hayalimsin1, denizim48
napıonus orda sessiz sessiz bakimm
mennnn geldimmmm ..ydbuge beni 5 kisi olarak tan say ,,kalabalik gorursun topigi ozaman kikii
eee nasilsiniz bakim
sen 10 kişiye bedelsin kikim yaaaaaaaaa:)
anam bata kalmış 2 gün benim kociş barıştı ya başımda çarpışma beklio yımırtlamalarda gelse yani ...başımdan savmaya çalışıom yerleşmiş bişi varsa sarscak adam kikiiihhkihhhhhhhhh
sen 10 kişiye bedelsin kikim yaaaaaaaaa:)
anam bata kalmış 2 gün benim kociş barıştı ya başımda çarpışma beklio yımırtlamalarda gelse yani ...başımdan savmaya çalışıom yerleşmiş bişi varsa sarscak adam kikiiihhkihhhhhhhhh
gözlerim kapanıyor;bende onu açmaya çalışıyorum.yeni hamişler var mı diye bakıyorum
ben iyiyim cok sukur.ama heyecanliyim karisigim.tedirginim.dusunceleyim mutluyumda masalllah ......
Allah mutlulugunu daim etsin canim,,,sen nezaman gidiyon simdi frauenarzt a he soyle bakim ???
sakin yapma kizzz.bir rahat durun
canim biliyosun iste burayi.ayin 14 verdi termini........bekliycem mecbur.:18::18::18:
anammm ben gidiom galiba bu herif niyeti bozdu lüzümsuz şey şunu bi yatırayımda rahat rahat geliim ..kaçmayın biyereeeeeeee
one bearschloch desydin ben merak ediyorum hersey yolundami diye erken istiyorum deseydin ,,dumkopflar
slm kızlar bende size katılayım sat 30 haziran bat 28 temmuz idi henüz olmadı ve 5 gün öncesinde test yaptım emin degilim ama galiba hamileyimm silik ikinci çizgi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?