hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, hayalimsin1, denizim48

napıonus orda sessiz sessiz bakimm

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ydbuge, nazlma, hayalimsin1, denizim48

napıonus orda sessiz sessiz bakimm

hahaha ay allahım razı olsun senden bende yarına randevu aldımmm.. adetım 5 gun geçti yarın adet olsamda gidiyim demii???? içimi rahatlattın rahat rahat gidiyim bakıyım bana neler gösterecek doktor...:))

ben de ilk seferde alttan muayene olmuştum.zaten adamlar bu işi öyle hızlı yapıyorlar ki,takip edemiyorsun :) aaa bittimi şimdi diye bakakalmıştım ben.ekrandan yumurtamı göstermişti doktorum.çatlamasına az kalmış falan demişti.ve ilişkiye girmem gereken günleri söylemişti.ne sıklıkla yapmalıyım vs.. ama içini rahatlatıyor insanın. hele temiz çıktığında "tamam diyorsun,vücudum hazır."daha iyi oluyor yani.

bu arada adet olmadım daha ama olucam.belirtiler geldi bana yine

mennnn geldimmmm ..ydbuge beni 5 kisi olarak tan say ,,kalabalik gorursun topigi ozaman kikii

sen 10 kişiye bedelsin kikim yaaaaaaaaa:)

anam bata kalmış 2 gün benim kociş barıştı ya başımda çarpışma beklio yımırtlamalarda gelse yani ...başımdan savmaya çalışıom yerleşmiş bişi varsa sarscak adam kikiiihhkihhhhhhhhh

sakin yapma kizzz.bir rahat durun

terlikle kovala gitsin hoduk ,,anca,luzumsuz donemde gozler acilir onlarin boylee

slm kızlar bende size katılayım sat 30 haziran bat 28 temmuz idi henüz olmadı ve 5 gün öncesinde test yaptım emin degilim ama galiba hamileyimm silik ikinci çizgi vardı

one be arschloch desydin ben merak ediyorum hersey yolundami diye erken istiyorum deseydin ,,dumkopflar

malesef diyemedim.arkamda bekleyenler vardi.benim almamcanda yamuk oldugu icin agzimi acamadim rezil olmayayim diye

slm kızlar bende size katılayım sat 30 haziran bat 28 temmuz idi henüz olmadı ve 5 gün öncesinde test yaptım emin degilim ama galiba hamileyimm silik ikinci çizgi vardı

hosgeldin canim.insallah diledigin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…