hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyidir cnm yatmaktayim iste. noldu bizm topige bee anammmm millet kudurmus bizm bi bucuk aydir bisi oldugu yok. bakalim ne kadar devam eder

eaman diyim sende etme ,,,kanaman oluyo zaten ,allah korusun bisi misi olur,,,

ne biliyim yaa gelen carpisip gelecem,, bekle dedi bana ,,bilseydim herifle kavga etmezdim ,,ortama ayak uydurmak acisindan yanii kiki

eaman diyim sende etme ,,,kanaman oluyo zaten ,allah korusun bisi misi olur,,,

ne biliyim yaa gelen carpisip gelecem,, bekle dedi bana ,,bilseydim herifle kavga etmezdim ,,ortama ayak uydurmak acisindan yanii kiki

yok kiz bn yapmam doktor yasakladi bize. git baris bari adamla sen de senin bat tarihi ne zamn bu arada

uleynnn 2 dk gittim bisürü yazmışınız okuyayım geleyim hemen

kız kikiiiiiii haydar kikiiiiiii kız benim çok sancım oldu nedendir sence ağladım resmen yafffff kasıklarım koptu

uleynnn 2 dk gittim bisürü yazmışınız okuyayım geleyim hemen

kız kikiiiiiii haydar kikiiiiiii kız benim çok sancım oldu nedendir sence ağladım resmen yafffff kasıklarım koptu

carpisirkenmi olduu simdii kiz hem bu ne hiz ne cabuk dondun ,,simsekmi caktin neyaptin sen

ha belkim bebis vardi orda ,,didim sana yapma su iki gun diye ,,uyuz

slm yasemınnn napıyosun tatlımmm...ben yarın kontrole gitcem bı muayne olayım bakayım ne var ne yok içerlerdeee...DD

bı gıt bakalım ne dırcek tatlm..muhtemelen adet getirici ilaç vercek ama her ıhtımale karsı 10.gune kadar bekle dıycek..banada vermıstı..ama kımse kullanmamı tavsıye etmedı:)bakalım yarın neler gorcekk haber beklıycem senden:):):)

9 agustos canim ,,ama beklemiyorum bisi cunki yumoslari degerlendiremedik bu ay ,,

obur aya seninkini bagla eve gonderme bi yere

ay niye kısssss bende hamilelik yok daha bata 2 var bişimi olurkiiii ay pişman oldum garip şeyler oldu zaten içim içimi yiyo şimdi:18:

cnm bn son gunlerde yapmamayi tercih ediyodum. iki defa kanamam erken geldi o yuzden

ayyy nazlima tamam ydbugeyle ihtiyac ihtiyac diyip duruyonuz ,simcik benide istaha getireceniz ,getirmesinede adama daha yarim saat once bir suru laf saydim yine ,,yapmayin etmeyin beni bu dingile muhtac etmeyin yaww

amannnnnnn yap gitsin kikiiii adete 2 gün kala yapıpta hamiş kalan oluyo allahın hikmeti bellimi olurrr:)

amannnnnnn yap gitsin kikiiii adete 2 gün kala yapıpta hamiş kalan oluyo allahın hikmeti bellimi olurrr:)

yok canim saol ben almiyim ,,,kikiki hem adete 2 gun kala imkansiz nerdeyse hamislik,,
ve ben 13 cu gunumde ayin 24-25 bi guzel yumurtladim canim kocis yok iken

carpisirkenmi olduu simdii kiz hem bu ne hiz ne cabuk dondun ,,simsekmi caktin neyaptin sen

valla perimin kıvılcımını çıkardık beş dakkada beşiktaş :) kız adam yapamadı zati doru düzgün kasıklarım çok ağrıdı ittim hiç bukadar ağrım olmamıştııı..çişimi yaparkende 3 parça böle beyaz bişi düştü len kiki tırnak kadar leynnnnnnnnnnnnnnn bebiş vardıda yerindenmi söktü bu heriffff töbe yarabbiiiiii noldu ne bitti bende anlamadım ama çok sancım oldu:18:

yok canim saol ben almiyim ,,,kikiki hem adete 2 gun kala imkansiz nerdeyse hamislik,,
ve ben 13 cu gunumde ayin 24-25 bi guzel yumurtladim canim kocis yok iken

valla perimin kıvılcımını çıkardık beş dakkada beşiktaş :) kız adam yapamadı zati doru düzgün kasıklarım çok ağrıdı ittim hiç bukadar ağrım olmamıştııı..çişimi yaparkende 3 parça böle beyaz bişi düştü len kiki tırnak kadar leynnnnnnnnnnnnnnn bebiş vardıda yerindenmi söktü bu heriffff töbe yarabbiiiiii noldu ne bitti bende anlamadım ama çok sancım oldu:18:

perim kivilcimi yumos doneminde cikarmisti dingill
bebisi yerinden sokmekmi kikikkikiki ters bir pozisyonda sert carpisma sonucu yumurtaligin acimis olabilir belkim :26:

ben biraz cahal kaldımda:):):)hani şo folik asit denen zımbırtı var ya o hamile kalmaya yardımcı oluyo mu????)))))

canim ben yurtdisindayim burda folik asit varmi onuda bilmiyorum,,fakat burda cok okudum ,,ve kullanan var hamileligi planladigin andan itibaren iciyorlar,,vucuttaki vitaminleri zenginlestiriyo galiba,,

ydbugeeeeee bi el at su garibime oyleydi dimii ??????????

Son düzenleme:

bi el atın bana yaaaaa hakkatten kimsenin bişey attıgıı yok zaten:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…