hoşbuldumbaşlığınız çok sevimli geldi, bir gözatayım dedim...
ben 7-8 aydır bebek isteyenlerdeniz ama ne yazık ki henüz olmadıhayırlı zaman diye dua ediyorum hep, demek ki o zaman gelmedi daha. bir de bizim eşimle "kaygı" sorunlarımız var. eşim yumurtlama günümde olduğumu biliyorsa, ki benden çok o sayıyor, ilişkiye girmekte sıkıntı yaşıyor. bir endişe, bir kaygı, bir başarısızlık korkusu normal zamanda olmayan sıkıntılar başgösteriyor. çoook üzülüyorum tabi ben de bu duruma, çoook yıpranıyorum. ama yine de Rabbim başka dert vermesin diyorum. eğer bu sorunu halledemezsek, ki şua n aile danışmanına gidiyoruz, tüp bebek yaptırmak zorunda kalıcaz gibi görünüyor...
bu ay da pek tuttturmuş gibi hissetmiyorum ama Allah kerim, inşallah daha fazla beklemem...süreç gerçekten zor...
.
peki bu gebeliğe engel olur mu sence, biliyorum jinekolog değilsin ama yine de sormak istiyorum. adettin 22. günü progesteronum 17 çıkmıştı bunun özel bir anlamı var mı? tahlilim yapıldığı ay yumurtalıyp yumurtlamadığım araştırılıyordu.
yumurtladığın anlamına geliyor canım. gebeliğe engel değil hatta olması gereken bişey. rahimde bebeğin tutunduğu endometrium tabakasını besleyip geliştiriyor. bebeğin tutunmasında önemli yani.
evet canım sıkıntınızı hatırlıyorum sabredenler kulübünden. bazı erkeklerde bu şekilde performans kaygısı olabiliyor. cinsel terapiste gidiyor musunuz?
inşallah tüpe gerek kalmadan bu sıkıntıları atlatırsınız. tüpe kalırsan da sıkma canını.
selam citirlarnabersiniz?bugun batim.kirmizimi bekliyorum.geleceyi hissediyorum. berceste ne yapti acaba.onunda bati bugun:26::26::26:
günaydın hoşgeldin... püffff ben erkenden karşıladdım. kısmet artıkınnnn
beni yok yazmayın yavvv...geldim ben burdayımm
hamişler bol bol hurma yesin..çok faydalıymış.bebiş akıllı olurmuş,doğumu kolay olurmuş.
selammmmmmm canlar?nabersiniz
slm cicim iyidir seni sormalı diyecemde adama çarpmakla meşgulsündür sormuyorum bileee
ahaha sabahları yok işte saat 5 de geliyo akşam..zaten 9a kadar bişe yapamıyoruz oruçtan eheh.. akşamları hem yürütüyorum adamı hem eve gelince cila çekiyoruz
genel olarak durumu dedim kız saat saat sormadım ilahiBu kadar enerji harcamasına eşin filintaya döncek belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?