hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet canım sıkıntınızı hatırlıyorum sabredenler kulübünden. bazı erkeklerde bu şekilde performans kaygısı olabiliyor. cinsel terapiste gidiyor musunuz?
inşallah tüpe gerek kalmadan bu sıkıntıları atlatırsınız. tüpe kalırsan da sıkma canını.

yumurtladığın anlamına geliyor canım. gebeliğe engel değil hatta olması gereken bişey. rahimde bebeğin tutunduğu endometrium tabakasını besleyip geliştiriyor. bebeğin tutunmasında önemli yani.

yumurtladığın anlamına geliyor canım. gebeliğe engel değil hatta olması gereken bişey. rahimde bebeğin tutunduğu endometrium tabakasını besleyip geliştiriyor. bebeğin tutunmasında önemli yani.

görüşmek üzere tatlım sen çık temiz hava alll. ben de zaten sabah sabah havamı aldım. kaldık ağustosa.

selam citirlarnabersiniz?bugun batim.kirmizimi bekliyorum.geleceyi hissediyorum.berceste ne yapti acaba.onunda bati bugun:26::26::26:

topigin ismini çok beğendim kızlar hadi rabbim hakkınızdan hayırlısını versin güzel güzel sağlıklı hamiş haberleri almayı nasip etsin. hepinize mübarek ramazan ayında bol bol şans diliyorum.sağlıcakla kalın

gidiyoruz tatlım, 3 seans oldu... henüz sonuçlarını almıyoruz. bakalım zaman ne göstericek

hamişler bol bol hurma yesin..çok faydalıymış.bebiş akıllı olurmuş,doğumu kolay olurmuş.

hurmanın faydalı olduğunu biliyoruz da baska bir topicte hamişlerin yememesi gerektiğini düşüğe sebep olabileceği yazıyordu.son aylarda yemeyi öneriyolardı..
eşim orucunu açarken o kadar canım çekiyorki çok severim hurmayı ama yemiyorum bunları okuyunca..

kızlarrrr hepinizeee slmmm , yeni topic hayırlı uğurlu ve bolll bebişli osssun bercesteeee iyiki bi akşam gelmedim hemen kaçmışınız buraya :2::2::2: emmmaaa benden gaçabilcenizi mi sandınız karşınızda yine bennnnn :118::118::118:

slm cicim iyidir seni sormalı diyecemde adama çarpmakla meşgulsündür sormuyorum bileee

ahaha sabahları yok işte saat 5 de geliyo akşam..zaten 9a kadar bişe yapamıyoruz oruçtan eheh.. akşamları hem yürütüyorum adamı hem eve gelince cila çekiyoruz

ahaha sabahları yok işte saat 5 de geliyo akşam..zaten 9a kadar bişe yapamıyoruz oruçtan eheh.. akşamları hem yürütüyorum adamı hem eve gelince cila çekiyoruz

genel olarak durumu dedim kız saat saat sormadım ilahi Bu kadar enerji harcamasına eşin filintaya döncek belli oldu

genel olarak durumu dedim kız saat saat sormadım ilahi Bu kadar enerji harcamasına eşin filintaya döncek belli oldu

olur muuuuu pekmez yediriyom adama hergün enerjiyi alıyo yani bi de şerbetli tatlı yapıyorum valla bu kadaaaar ilgiyi bebiş olunca bulamaz

ehehe geçen tişört alıccaktık eşime orda bi şey gösterdi eşim.. satıcı çocuk da diyo ki "abi onlar baba tişörtü" ahaha ben de dedim "zaten babalığa yaklaştı olur onlar dedim"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…