olur muuuuu pekmez yediriyom adama hergün enerjiyi alıyo yani bi de şerbetli tatlı yapıyorumvalla bu kadaaaar ilgiyi bebiş olunca bulamaz
ehehe geçen tişört alıccaktık eşime orda bi şey gösterdi eşim.. satıcı çocuk da diyo ki "abi onlar baba tişörtü" ahahaben de dedim "zaten babalığa yaklaştı olur onlar dedim"
evet tatlım ne yapalım artık hayırlısı olsun. moralimi bozmuyorum. inanarak bekliyorumhayirlisi olsun canim.insallah sag salim evlatlar versin bize hayirli zamanda
deryaaaayeni topiğimiz hayırlı olsun..
bol bebişli bereketli bir topic olur inşallah canlarımmm
selaaammmmm,selammmmmmm canlar?nabersiniz
seni eski yerimizde gördüm, tam adresi şaşırdın diyecektim, tüydün bi baktımgenel olarak durumu dedim kız saat saat sormadım ilahiBu kadar enerji harcamasına eşin filintaya döncek belli oldu
evet tatlım ne yapalım artık hayırlısı olsun. moralimi bozmuyorum. inanarak bekliyorum
deryaaaahoşgeldin kuzuuu... dedim bu hatun gebe, hava da sıcak, kesin gevşemiştir. sabah yoktun iyisin dimi, ne var ne yok?
selaaammmmm,her gördüğüme dert yanıyom benim oruç bozuldu da
seni eski yerimizde gördüm, tam adresi şaşırdın diyecektim, tüydün bi baktımburdasın.
evet tatlım ne yapalım artık hayırlısı olsun. moralimi bozmuyorum. inanarak bekliyorum
deryaaaahoşgeldin kuzuuu... dedim bu hatun gebe, hava da sıcak, kesin gevşemiştir. sabah yoktun iyisin dimi, ne var ne yok?
selaaammmmm,her gördüğüme dert yanıyom benim oruç bozuldu da
seni eski yerimizde gördüm, tam adresi şaşırdın diyecektim, tüydün bi baktımburdasın.
kızlar yaşlar kaç???
merhaba canım.benim yaş 26....
hosbuldum canımm..iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok tatlım..senin kırmızılar gelmişşş üzüldüm yaa...umutlar tükenmez ama olacakkk ollaaccaakkk o bebiş buraya gelecekkkk
ben de 28..her hamileye sormak istiyorum..hamile olduğunu öğrenmeden
adet günün gecikmeden bazı değişimler hissttin mi??hissettiysen bizi bu konuda
aydınlatırsan çok sevinirim..
benim yaş 30kızlar yaşlar kaç???
Dillere düştü topic adı violeeeee, bu ay hamile kalacanda öncesinde topic isim anneliği nasıl bir duygu anlat bakem öncesinde bir belirti hissettin mi bi anda mı oluverdiii stres etkiler mi de hele
ben de 28..her hamileye sormak istiyorum..hamile olduğunu öğrenmeden
adet günün gecikmeden bazı değişimler hissttin mi??hissettiysen bizi bu konuda
aydınlatırsan çok sevinirim..
hosgeldin canim.bende senin gibi ev ariyorum.aksam bi eve bakmaya gidicez insallah
kızlar yaşlar kaç???
ayyy canım arkadaşım benimüzülme canım hayırlısı böyleymiş demek ki bu aya bomba gibi başlarsın sen deee hem topik de yeni uğur getirir inşallahböyle böyle gezeriz inşallah sonraaa böyle böyle bebişlerimiz olur inşallah :97:
üzülme tatlımmm... ben de çok üzülmedim çünkü hem adet tarihlerim normale döndü hem de artık eskisi kadar sancım olmuyor, ağrı kesici almadan atlatabiliyorum... ben umutluyum olacak inşallah.hosbuldum canımm..iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok tatlım..senin kırmızılar gelmişşş üzüldüm yaa...umutlar tükenmez ama olacakkk ollaaccaakkk o bebiş buraya gelecekkkk
kızlar yaşlar kaç???
balım anlıyorum senin halini.şu sıcakta çok zor inan.bende yine emlak sitelerine gömüldüm.artık evler kafamın içinde cirit atıyor.bikaç gündür çarpışma filan olmuyor valla.en son salı gecesi çarpıştık.bir daha da çarpışma filan yok.oluruna bıraktım artık
Dillere düştü topic adı violeeeee, bu ay hamile kalacanda öncesinde topic isim anneliği nasıl bir duygu anlat bakem öncesinde bir belirti hissettin mi bi anda mı oluverdiii stres etkiler mi de hele
Yok kız o zilliyi etkilemiyordur sıcak almanya bu kadar sıcak değildir, eccik coğrafya bilgim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?