hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

inşallah canım bu ay o ayyy bu kadar ilgiye karşılık gelsin sana bebeşinnn .....

hayirlisi olsun canim.insallah sag salim evlatlar versin bize hayirli zamanda
evet tatlım ne yapalım artık hayırlısı olsun. moralimi bozmuyorum. inanarak bekliyorum

yeni topiğimiz hayırlı olsun..
bol bebişli bereketli bir topic olur inşallah canlarımmm
deryaaaa hoşgeldin kuzuuu... dedim bu hatun gebe, hava da sıcak, kesin gevşemiştir. sabah yoktun iyisin dimi, ne var ne yok?

selammmmmmm canlar? nabersiniz
selaaammmmm, her gördüğüme dert yanıyom benim oruç bozuldu da

genel olarak durumu dedim kız saat saat sormadım ilahi Bu kadar enerji harcamasına eşin filintaya döncek belli oldu
seni eski yerimizde gördüm, tam adresi şaşırdın diyecektim, tüydün bi baktım burdasın.

Benden gaçamanız kızımmm ben yakalarım adamıııı

üzülme canım hayırlısı böyleymiş demek ki bu aya bomba gibi başlarsın sen deee hem topik de yeni uğur getirir inşallah böyle böyle gezeriz inşallah sonraaaböyle böyle bebişlerimiz olur inşallah :97:

hosbuldum canımm..iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok tatlım..senin kırmızılar gelmişşş üzüldüm yaa...umutlar tükenmez ama olacakkk ollaaccaakkk o bebiş buraya gelecekkkk

hosbuldum canımm..iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok tatlım..senin kırmızılar gelmişşş üzüldüm yaa...umutlar tükenmez ama olacakkk ollaaccaakkk o bebiş buraya gelecekkkk

Dillere düştü topic adı violeeeee, bu ay hamile kalacanda öncesinde topic isim anneliği nasıl bir duygu anlat bakem öncesinde bir belirti hissettin mi bi anda mı oluverdiii stres etkiler mi de hele

ben de 28..her hamileye sormak istiyorum..hamile olduğunu öğrenmeden
adet günün gecikmeden bazı değişimler hissttin mi??hissettiysen bizi bu konuda
aydınlatırsan çok sevinirim..

canım geçmişi okudum yanlış anlamadıysam ilk ayın bence bu kadar belirtilere takılma insan sonrasında fazlaca bünyeyi dinlediği için elinde olmadan kendini kaptırıyor ve kırmızı kart yiyince hüsrannn o yüzden sen takılmayıp hayatını yaşa zaten inan o geleceğinde kendini hissettirecek sana .....

ben de 28..her hamileye sormak istiyorum..hamile olduğunu öğrenmeden
adet günün gecikmeden bazı değişimler hissttin mi??hissettiysen bizi bu konuda
aydınlatırsan çok sevinirim..

canım maalesef ben bu konuda yardımcı olamıcam çünkü ben tüp bebek tedavisi ile hamişim.
bendeki tek fark suydu:normalde adet olacağımda bel ağrım olmazdı.teste gideceğim gün ve sonraki günlerde acayip adet sancısı ve bel ağrısı çektim.
göğüslerde değişiklik sık idrara çıkma vs hala yok bunu söyleyebilirim tatlım...

hosgeldin canim.bende senin gibi ev ariyorum.aksam bi eve bakmaya gidicez insallah

balım anlıyorum senin halini.şu sıcakta çok zor inan.bende yine emlak sitelerine gömüldüm.artık evler kafamın içinde cirit atıyor.bikaç gündür çarpışma filan olmuyor valla.en son salı gecesi çarpıştık.bir daha da çarpışma filan yok.oluruna bıraktım artık

ayyy canım arkadaşım benim ben iyiyim, artık üzülmek istemiyorum. iki yıldır işe yaramadı, bundan sonra kafa nereye ben orayaaaa

üzülme tatlımmm... ben de çok üzülmedim çünkü hem adet tarihlerim normale döndü hem de artık eskisi kadar sancım olmuyor, ağrı kesici almadan atlatabiliyorum... ben umutluyum olacak inşallah.

kızlar yaşlar kaç???

ben 30, yolun yarısından 5 eksik

Yok kız o zilliyi etkilemiyordur sıcak almanya bu kadar sıcak değildir, eccik coğrafya bilgim var

Dillere düştü topic adı violeeeee, bu ay hamile kalacanda öncesinde topic isim anneliği nasıl bir duygu anlat bakem öncesinde bir belirti hissettin mi bi anda mı oluverdiii stres etkiler mi de hele

valla bi anda oldu ben de anlamadım şimşekler çaktı sanırım benim bebişe kızdığım bi andı sonra "o bebiş buraya gelicek" diye geçti kafamın içinden ahahaha böyle oldu işte canımcım

tatlım senin adetlerin düzenli olur muydu, kaç günde bir olurdun, dur aklıma gelmişken sıralıyım hepsini kaç gün sürerdi, bi de bir sakıncası yoksa eşinin morfolojisi ve hazı kaçtı güzelim...

ben 25im ne zaman bu kadar oldum hala anlamış deilim yaaf ama hala çıtırım heee görenler 18 yaşında mısın diolar ne evli olduğuma inanıyolar ne öğretmen olduğuma bi de çocuklar eşime x amca diyolar bana viole ablaa o da diyo neden bana amca da ona ablaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…