hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyi işte kızımmm...bende minyon tipliyim ne yaşıma inanırlar;ne evli olduğuma; ne de öğretmen olduğuma işte çıtır hatunlarız.geç yaşlanırız.eşime de diyorum çok şanslısın çıtır bir karın var diyorum

hele yaş da 31 olunca valla çok hoşuma gidiyor.25 yaşında filan sannediyorlar

26 yaşında tüp bebbek mi yaptın?? kaç yıllık evlisin??

tatlım senin adetlerin düzenli olur muydu, kaç günde bir olurdun, dur aklıma gelmişken sıralıyım hepsini kaç gün sürerdi, bi de bir sakıncası yoksa eşinin morfolojisi ve hazı kaçtı güzelim...

eşimde sorun yoktu canım sayı olarak bilmiyorum...adetlerim düzenli sayılırdı 1 2 gün sapmalar oluyordu.sapmalar da kilo almaya basladıktan sonra oldu zaten....32 günde olurdum.lekelenmelerde dahil 6 gün sürerdi..

varikosel ameliyatından sonra mı öyle oldu durum??

evett ameliyattan önce yüzde 10du hareketllilik 3 ay sonra yüzde 1e düştü... morfoloji de ameliyat öncesi 14tü... 3e düştü....

inşallah en kısa zamanda hamiş kalırızz
sperm hakkında pek bilgim yok biz yaptırmadık daha bu ay yapılacak
inşallah bizde de bi sorun çıkmaz:26:

sen içini ferah tut inşallah hemen gelir

bakalım 2 senedir içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama....

26 yaşında tüp bebbek mi yaptın?? kaç yıllık evlisin??

evet canım aynen öyle.polikistik over sorunum var 2 yıllık evliyim.
hap tedavisi aşılama denedim olmadı.biz de tüp denedik çok şükür ilk denemede oldu.tüp bebek için de yaş ne kadar az olursa o kadar iyi oluyor tatlım...

valla şanslılar tatlım..:13: hem çıtır hem minyon hem öğretmen daha ne olsun Allah'ın sevgili kuluymuşlar insanlar yaşı küçük zannedince ben eskiden sinirleniyodum üni. mezuniyeti için elbise diktireyim diye gittik kadın hangi liseden mezun oluyosun demişti çok sinir olmuştum ama şimdi hoşuma gidiyo küçük zannetmeleri :124:

tatlım senin adetlerin düzenli olur muydu, kaç günde bir olurdun, dur aklıma gelmişken sıralıyım hepsini kaç gün sürerdi, bi de bir sakıncası yoksa eşinin morfolojisi ve hazı kaçtı güzelim...

morfoloji ve hazzı biraz açıklar mısınız? haz, isteklilik mi??morfoloji hakkında bi fikrim yok..

çalışın bencede
sperm probleminiz yoksa yumurtlama zamanı
hergün yapın bencede
biz sahuru biraz erken yapıyoruz canım sonra uyuyamıyoruz
hoşgeldin kiki
evet perim hala yok çok merak ediyorum onu inşallah bişeyciği yokturr:18:
bercestem ve topiktaşlar yeni topiğimiz hayırlı olsun. bereketli olsun. sabaha yazdıklarınızı okurum. baya yazışma olmuş

hoşgeldin orkidemm hayırlı olsun hepimize bissürü hamiş çıksın topiğimizden inşallahhh

ohhh sizin aşk hiç bitmez o vakittt ben psikolojik baskı yapıyorum yaşlısın diye

arkadaşım nasılsın uzun zaman önce sana mesaj attım sanırım görmedin. online olduğun zamanlarıda kaçırınca haber alamadı senden nasılsın

valla o sıralar bende sinir oludum.şimdi çok hoşuma gidiyor çıtır olmak

yeni topigimiz hayirli olsun arkadaslarr...
misafirlrim vardi kac gundur ifatara misafir aliyorum bugun rahatim sizler nasilsinizzz??

selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım
acaba tüpe gerek kalmadı mıki
tabi bunlar sadece bir umutt kokuya hassasiyetim arttı
bugün adet olurum galiba inşallah orucum gitmez

arkadaşım nasılsın uzun zaman önce sana mesaj attım sanırım görmedin. online olduğun zamanlarıda kaçırınca haber alamadı senden nasılsın

iyiyim canım ben genelde mesajlara cevap veririm ama
görmemişimdir heralde:44::44:
sen nasılsın neler yaptın
ben tüm yapılması gereken tedavileri bitirdim ve ağustosta tüpe gidiyorum sen ne durumdasın:26:

selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım

insalllahh olmazsiinn
birak dinleme kendinii bakarsin oluvermisss

feng shui ye göre yanlmıyosam profil resimlerinizi anneli çocuk yada anne-baba-çocuk olarak değiştirirseniz
daha etkili bi enerji ile bebiş çağırabiliriz...

yeni topigimiz hayirli olsun arkadaslarr...
misafirlrim vardi kac gundur ifatara misafir aliyorum bugun rahatim sizler nasilsinizzz??

yaşamımm hoşgeldin canım ne güzel misafirlerini almışsın
ben daha kimse alamadım
evi toplamam lazım artık
hiç taşınmayacak gibi oturuyorum bayram sonu taşıycaz yaa
ev bu haldeykende misafir çağırmak işime gelmiyo

eşimde sorun yoktu canım sayı olarak bilmiyorum...adetlerim düzenli sayılırdı 1 2 gün sapmalar oluyordu.sapmalar da kilo almaya basladıktan sonra oldu zaten....32 günde olurdum.lekelenmelerde dahil 6 gün sürerdi..

anladım tatlım... evet eşinde problem olmadığını daha önce de konuşurken söylemiştin ama ben neden sayı sordum, çünkü eşimin morfoloji sorunu var ve tüpte bile şansı ciddi azaltıyormuş. şimdi sizinki tuttuya (Allah tamamamına erdirsin) bende direk morfoloji yüzdesini sordum. ben de morfoloji %1 olup da hamile kalan var mı merak ediyorum. konu başlıkları var ama hep sohbet ediliyo, bişi öğrenemedim yani....

selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım

İNŞALLAHHH allahım zahmetsizce bebişini göbüşüne koymuştur hadi topic ce bekliyoruz halaaa olmadım ve uzun bir süre olmuycam cümleni....

selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım

inşallah hamişsindir canı gönülden söylüyorum bunu belki bebiş tüpü duyunca korkmuştur gelmiştir hemen inşallah öyledir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…