ben 25im ne zaman bu kadar oldum hala anlamış deilim yaafama hala çıtırım heee görenler 18 yaşında mısın diolar ne evli olduğuma inanıyolar ne öğretmen olduğuma bi de çocuklar eşime x amca diyolar bana viole ablaa o da diyo neden bana amca da ona ablaaa
canım maalesef ben bu konuda yardımcı olamıcam çünkü ben tüp bebek tedavisi ile hamişim.
bendeki tek fark suydu:normalde adet olacağımda bel ağrım olmazdı.teste gideceğim gün ve sonraki günlerde acayip adet sancısı ve bel ağrısı çektim.
göğüslerde değişiklik sık idrara çıkma vs hala yok bunu söyleyebilirim tatlım...
tatlım senin adetlerin düzenli olur muydu, kaç günde bir olurdun, dur aklıma gelmişken sıralıyım hepsinikaç gün sürerdi, bi de bir sakıncası yoksa eşinin morfolojisi ve hazı kaçtı güzelim...
varikosel ameliyatından sonra mı öyle oldu durum??
inşallah en kısa zamanda hamiş kalırızz
sperm hakkında pek bilgim yok biz yaptırmadık daha bu ay yapılacak
inşallah bizde de bi sorun çıkmaz:26:
sen içini ferah tut inşallah hemen gelir
26 yaşında tüp bebbek mi yaptın?? kaç yıllık evlisin??
iyi işte kızımmm...bende minyon tipliyim ne yaşıma inanırlar;ne evli olduğuma; ne de öğretmen olduğumaişte çıtır hatunlarız.geç yaşlanırız.eşime de diyorum çok şanslısın çıtır bir karın var diyorum
hele yaş da 31 olunca valla çok hoşuma gidiyor.25 yaşında filan sannediyorlar
tatlım senin adetlerin düzenli olur muydu, kaç günde bir olurdun, dur aklıma gelmişken sıralıyım hepsinikaç gün sürerdi, bi de bir sakıncası yoksa eşinin morfolojisi ve hazı kaçtı güzelim...
çalışın bencedesürekli değil bu ay oldu böyle heralde incir suyundan çok mu büyüdü naptı baya batıyo yani :18:
çalışmalar tam gaz canımgünaşırı da yapmıyorum bbu ay hergün halvet var bakalım nolcak zaten ovu testi de ikinci çizgiyi tam koyu göstermese de gösteriyo ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum bugün 12. gün pazara kadar tam gaz devam edicem
sen hazırla bercestem ama daha erken deil mi ben 1 saat sonra hazırlıcam
hoşgeldin kikikiki geldii
bartekim canim bende sizleri cok ozledim ,,,benim 3 gun yatili misafirim vardi yine canim ,kafami kasicak vaktim yoktu ama aklimin kosesindeydiniz herzaman ,,
canim yumurtan catlamamis yazmissin en son ,,suanki durum nedir???
BERCESTEM topigin hayirli olsun ,herkeze ugur getirsin insallah ,,nasilsin ???
ORKIDEM,SWEET,RUMEYSA,,CEMREMM,YDBUGE,IREMNEVA,,HORTENSIA,,VIOLE,ve digerleri umarim herkez iyidir,,
bi gelisme varmi kizlar ???
PERIM hala yok sanirim :26:neolduki bu kiza acep:44:
bercestem ve topiktaşlaryeni topiğimiz hayırlı olsun. bereketli olsun. sabaha yazdıklarınızı okurum. baya yazışma olmuş
ben 25im ne zaman bu kadar oldum hala anlamış deilim yaafama hala çıtırım heee görenler 18 yaşında mısın diolar ne evli olduğuma inanıyolar ne öğretmen olduğuma bi de çocuklar eşime x amca diyolar bana viole ablaa o da diyo neden bana amca da ona ablaaa
valla şanslılar tatlım..:13: hem çıtır hem minyon hem öğretmen daha ne olsun Allah'ın sevgili kuluymuşlarinsanlar yaşı küçük zannedince ben eskiden sinirleniyodum üni. mezuniyeti için elbise diktireyim diye gittik kadın hangi liseden mezun oluyosun demişti çok sinir olmuştum ama şimdi hoşuma gidiyo küçük zannetmeleri :124:
arkadaşım nasılsın uzun zaman önce sana mesaj attım sanırım görmedin. online olduğun zamanlarıda kaçırınca haber alamadı senden nasılsın
selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım
acaba tüpe gerek kalmadı mıki
tabi bunlar sadece bir umutt kokuya hassasiyetim arttı
bugün adet olurum galiba inşallah orucum gitmez
yeni topigimiz hayirli olsun arkadaslarr...
misafirlrim vardi kac gundur ifatara misafir aliyorum bugun rahatim sizler nasilsinizzz??
eşimde sorun yoktu canım sayı olarak bilmiyorum...adetlerim düzenli sayılırdı 1 2 gün sapmalar oluyordu.sapmalar da kilo almaya basladıktan sonra oldu zaten....32 günde olurdum.lekelenmelerde dahil 6 gün sürerdi..
selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım
selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?