Evet canım hiç bu fikirden bahsetmemiştim ama nicedir bunun tartışmasını yaşıyorduk sonunda ikna ettim ,neyapim herifin zamansızlığından o günlerde çıkan aksiliklerden kısaca bıktım usandım,hadi senin zamanın yok gidelim duktur yapsın bu işi dedimsanki doktorla şftleşecem gibi tepki gösteriyordu dingil kabul etti sonunda ama dediğim gibi burda o işlem ve zaman vermeleri biraz uzun sürebilir,bakalım 1mart doktoruma gidiyorum bu isteğimi paylaşıcaz ve bizi jinekoloğa sefkini isticez,kendi kafana göre gidilmiyor malesef (ne biçim yerdeyim yaa
Bercestem bu yüzde 20 şans şimdiden umutsuz ediyor beni,az buluyorum niyeyse neyse hayırlısı bakalım baharda beni ne bekliyor,tabi ozamana kadar evde devam
Bende herkese dua ediyorum sen ne yaptın yaatıyo musunBen geldim fıstıklar canım adaşim inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sende bercestede ve burada tanidigim butun arkadaslar her zaman dualarimdasiniz
nasilsinizzzz???
rumusum bebisin iyiymis cok sukur sevindimmm...
bercestemm hadi bakalim yumoslarin guzel guzel buyur insalllhhh.....
kikimmm bartekkk swettt arkadaslar sizlae nasilsinizzzz
İyiyiz bebeklerimle bugün 2 gunümüz inşallah beni bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar diye beklemedeyiz bende durumlar böyle sen nasilsin bebisin nasıl
Beni yanlış anlamadın dimi kikim
Senin bitane var ikinciye hakkın yok gibi konuşmuşum
İkinci bebek herkes gibi sanada yakışır canım kikim
Bende bize hep dua ediyorum
Aşılamayla sanada gelir inşallahhh
Ben geldim fıstıklar canım adaşim inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sende bercestede ve burada tanidigim butun arkadaslar her zaman dualarimdasiniz
kızlar ben cıkıyorum krndınıze ıyı bakın......
nasilsinizzzz???
rumusum bebisin iyiymis cok sukur sevindimmm...
bercestemm hadi bakalim yumoslarin guzel guzel buyur insalllhhh.....
kikimmm bartekkk swettt arkadaslar sizlae nasilsinizzzz
Bende herkese dua ediyorum sen ne yaptın yaatıyo musun
İnşallah yaşamım bana yasin okur musun bir tane
500 yasin okuyoruz benim için
Bende herkese dua ediyorum sen ne yaptın yaatıyo musun
İnşallah yaşamım bana yasin okur musun bir tane
500 yasin okuyoruz benim için
Iyiyiz canim sen nasilsin iyimisin
İyiyim çok şükür yatıyorum ama bir ayağım tuvaletten çıkmıyor
Kızlar ben çıktım yarın ankaraaya gidiyorum dualarınızı bekliyorum
Hepinii öptüm
Hepinii öptüm
Hepinii öptüm
hayirli olsun canim aldiginiz karar eee sende haklisin anacim adami bulamiyon kiii hayirlisi olur insalllhhh belkim bahara gelmeden sen kendiliginden kaliverirsinnn kizzz ne guzel olur...bebisin belkide sadece bu karari almani bekliyordurrr:)))anne dur dur geldim diyecektirrr:)
İyi geceler canım Allah yar ve yardımcın olsun bu arada benim yasinler 2000 e yaklaştıkur an kurslarına git orda okuttur canım benim 500 tane ordan geldi
evettt canim senin icin dua ediyorum insallhhh hersey yolunda gider bebislerin sana siki siki tutunurrr....
biz de iyiyiz cok sukur.martin 16da gidecem kontrole gunler gecmek bilmiyor birturluuuu:)))
sen de mi yasin okutturuyon canimmmm alllh kabul etsin kuran kursu iyi fikir olmusss maasallhhh...ben de okurum devam ediyorsan hala canim
Sen yazılarımı okumuyormusun yakız dün özelden mesaj attım almadınmı ???
Canım ben Napiym gergin heyecanlı bekleyiş içerisindeyim ins Sabrın sonu selamettir derler ya bende selamete ererim gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret
Hepinii öptüm
Kız dün erken uyudum sabah gördüm kararına sevindim inşallah o güne kadar kendiliğinden gelir bebigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?