hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayirli olsun canim aldiginiz karar eee sende haklisin anacim adami bulamiyon kiii hayirlisi olur insalllhhh belkim bahara gelmeden sen kendiliginden kaliverirsinnn kizzz ne guzel olur...bebisin belkide sadece bu karari almani bekliyordurrr:)))anne dur dur geldim diyecektirrr:)

Ben geldim fıstıklar canım adaşim inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sende bercestede ve burada tanidigim butun arkadaslar her zaman dualarimdasiniz
Bende herkese dua ediyorum sen ne yaptın yaatıyo musun
nasilsinizzzz???
rumusum bebisin iyiymis cok sukur sevindimmm...

bercestemm hadi bakalim yumoslarin guzel guzel buyur insalllhhh.....

kikimmm bartekkk swettt arkadaslar sizlae nasilsinizzzz

İnşallah yaşamım bana yasin okur musun bir tane
500 yasin okuyoruz benim için

İyiyiz bebeklerimle bugün 2 gunümüz inşallah beni bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar diye beklemedeyiz bende durumlar böyle sen nasilsin bebisin nasıl

evettt canim senin icin dua ediyorum insallhhh hersey yolunda gider bebislerin sana siki siki tutunurrr....
biz de iyiyiz cok sukur.martin 16da gidecem kontrole gunler gecmek bilmiyor birturluuuu:)))

Beni yanlış anlamadın dimi kikim
Senin bitane var ikinciye hakkın yok gibi konuşmuşum
İkinci bebek herkes gibi sanada yakışır canım kikim
Bende bize hep dua ediyorum
Aşılamayla sanada gelir inşallahhh

yok canım benim yanlış anlama yok rahat ol ben içimden herzaman geçenleri yazdım.sorun yok aşkım.
inşallah canım

Ben geldim fıstıklar canım adaşim inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sende bercestede ve burada tanidigim butun arkadaslar her zaman dualarimdasiniz

Kız addaşş sen bir iki sayfa geçmiş okusana gülüm:))

kızlar ben cıkıyorum krndınıze ıyı bakın......

Güle güle canımm

nasilsinizzzz???
rumusum bebisin iyiymis cok sukur sevindimmm...

bercestemm hadi bakalim yumoslarin guzel guzel buyur insalllhhh.....

kikimmm bartekkk swettt arkadaslar sizlae nasilsinizzzz

Iyiyiz canim sen nasilsin iyimisin

Bende herkese dua ediyorum sen ne yaptın yaatıyo musun

İnşallah yaşamım bana yasin okur musun bir tane
500 yasin okuyoruz benim için

canim benim biliyorum okuyacam zaten okuyunca yazacaktim yarin cuma vakti okurum sana bennn merak etmeee tatlimmm

Kızlar ben çıktım yarın ankaraaya gidiyorum dualarınızı bekliyorum
Hepinii öptüm

Hepinii öptüm

İyi geceler canım Allah yar ve yardımcın olsun bu arada benim yasinler 2000 e yaklaştı kur an kurslarına git orda okuttur canım benim 500 tane ordan geldi

Hepinii öptüm

Güle güle canımyolun açık olsun,iyi haberlerle dön inşallahdualarımız senınle aşkım

İnşallah canım ,belkide ... Kim bilir:))

İyi geceler canım Allah yar ve yardımcın olsun bu arada benim yasinler 2000 e yaklaştı kur an kurslarına git orda okuttur canım benim 500 tane ordan geldi

sen de mi yasin okutturuyon canimmmm alllh kabul etsin kuran kursu iyi fikir olmusss maasallhhh...ben de okurum devam ediyorsan hala canim

evettt canim senin icin dua ediyorum insallhhh hersey yolunda gider bebislerin sana siki siki tutunurrr....
biz de iyiyiz cok sukur.martin 16da gidecem kontrole gunler gecmek bilmiyor birturluuuu:)))

Canım ben Napiym gergin heyecanlı bekleyiş içerisindeyim ins Sabrın sonu selamettir derler ya bende selamete ererim gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret

Canım ben Napiym gergin heyecanlı bekleyiş içerisindeyim ins Sabrın sonu selamettir derler ya bende selamete ererim gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret

sen kalbini ferah tu canimmm hersey yolunda gidecek insallhhh...bebisine kavusacaksin insalllhhh....rabbim su mubarek cuma gecesi dualarimiz kabul eder insalllhhh....tum isteyenleri yavrularina kavustursun insalllh aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…