hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

napıyonn kikikmmmm hoşgeldinnnn nasılsnnnnnnn

İyiyim canım neyapıym
bilgisayarım tamire gitti 1haftaya anca gelir bende cepten takip etmeye çalışıyorum işte ,adetlerim yarın bitiyo sonra 14 gün yumoşları beklicem sonra 14 gün bat sayacam sonra olmadı sil baştan bıktım be rümüşşş püffff,hiç olmicakmış gibime geliyor artık ((
Seninde gözün Aydın canım tekrar doktorda herşey güzel geçmiş,ah ah o günleri benle orkidem ,bercestem,bartek,pelın,ıremneva yasemn,bide biz geriye kalanlar yaşasak yaa

canımsın yaaa artık böyle ne deiyceğimi bilemez hale geldim.zamanı var demekten başka ne diyebilrimki.yüce rabbim inşallah en yakın zamanda gönderir bebişlerinizi.eşine caktırmıyon dimi buraya girdiğini.evet şükürler olsun iyiyiz.daha ılımlı konuştu doktorumuz keyfim daha cok yerine geldil.

Kör olasıca bat batasıcanın içindeyim yeni bat19 Mart gelecekte biz çıftleşecezde ohooo ölme hayalimsin ölme daha çok hayal edersin

Beklemek nekadar zor blmezmiiyim hiç ama hayırlısını dilemekten başka
Elimizden bişey gelmiyo canım
En azından kızın var .allah sana ve kocana baağışlasın amin

Öyle canım zamanı varmış
iyi iyi keyfin hep yerinde olsun inşallah ,yok kız cepten çakmıyor dingil ,hem evde yok bugün geç gelecek
ya aşılamaya ikna ettim herifi ama burda ona zaman almak çok sürüyor ,Nisan ortasını hatta sonunu bulabilir artık o zamana kadar evde çalışmaya devam ,yine yumoş günleri aksilikler gelip dayanmazsa tabi ,ay artık korkar oldum ha o günlerde bişi olcak diye puff

anammmmmm ne güzel bir haber bu aşılamaya ikna etmişin herifi hiç bu fikrinden bahsetmemiştin.olsun nisan olsun baharda yeni açan çiçekler gibi bebeğinde senin içinde açar.

Ohhh inşallah güzel şeyler olacak bu bahardda : 71:

Beklemek nekadar zor blmezmiiyim hiç ama hayırlısını dilemekten başka
Elimizden bişey gelmiyo canım
En azından kızın var .allah sana ve kocana baağışlasın amin

Öyle canım,hayırlısını dileyip beklicez.
Evet canım kızım var çok şükür ,iyiki var o benim dünyam sosisim kurabiyem benim.
kız valla her dua edişimde ALLAHım önce hiç olmayanlara ver derim ,bu duygu herkezin yaşamasını nasip et derim .benim olduğu halde savaşıp didinmekten beziyorum bazen gerçekten çok zormuş beklemek,
ALLAH en kısa zamanda inşallah bu tüp olayında senide bartekide ikiz anası yapar inşallah size çok dua ediyorum

Beni yanlış anlamadın dimi kikim
Senin bitane var ikinciye hakkın yok gibi konuşmuşum
İkinci bebek herkes gibi sanada yakışır canım kikim
Bende bize hep dua ediyorum
Aşılamayla sanada gelir inşallahhh

Ben geldim fıstıklar canım adaşim inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul eder sende bercestede ve burada tanidigim butun arkadaslar her zaman dualarimdasiniz

nasilsinizzzz???
rumusum bebisin iyiymis cok sukur sevindimmm...

bercestemm hadi bakalim yumoslarin guzel guzel buyur insalllhhh.....

kikimmm bartekkk swettt arkadaslar sizlae nasilsinizzzz

anammmmmm ne güzel bir haber bu aşılamaya ikna etmişin herifi hiç bu fikrinden bahsetmemiştin.olsun nisan olsun baharda yeni açan çiçekler gibi bebeğinde senin içinde açar.

Ohhh inşallah güzel şeyler olacak bu bahardda : 71:

Evet canım hiç bu fikirden bahsetmemiştim ama nicedir bunun tartışmasını yaşıyorduk sonunda ikna ettim ,neyapim herifin zamansızlığından o günlerde çıkan aksiliklerden kısaca bıktım usandım,hadi senin zamanın yok gidelim duktur yapsın bu işi dedimsanki doktorla şftleşecem gibi tepki gösteriyordu dingilkabul etti sonunda ama dediğim gibi burda o işlem ve zaman vermeleri biraz uzun sürebilir,bakalım 1mart doktoruma gidiyorum bu isteğimi paylaşıcaz ve bizi jinekoloğa sefkini isticez,kendi kafana göre gidilmiyor malesef(ne biçim yerdeyim yaa

Bercestem bu yüzde 20 şans şimdiden umutsuz ediyor beni,az buluyorum niyeyse neyse hayırlısı bakalım baharda beni ne bekliyor,tabi ozamana kadar evde devam

nasilsinizzzz???
rumusum bebisin iyiymis cok sukur sevindimmm...

bercestemm hadi bakalim yumoslarin guzel guzel buyur insalllhhh.....

kikimmm bartekkk swettt arkadaslar sizlae nasilsinizzzz

İyiyiz bebeklerimle bugün 2 gunümüz inşallah beni bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar diye beklemedeyiz bende durumlar böyle sen nasilsin bebisin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…