Berceste rümeysa ?? Selammm
Yok okuldan verdilerfatih projesi varya tüm okula dağıttılar
Valla güzel bişeymiş
böyle güzel şeylerin oluyor olması cok sevindirici inşallah daha güzel şeyler yapılır
napıyonn kikikmmmm hoşgeldinnnn nasılsnnnnnnn
Hoşgeldin aşkitom naptın batın geldimi
İyiyim canım neyapıym
bilgisayarım tamire gitti 1haftaya anca gelir bende cepten takip etmeye çalışıyorum işte ,adetlerim yarın bitiyo sonra 14 gün yumoşları beklicem sonra 14 gün bat sayacam sonra olmadı sil baştan bıktım be rümüşşşpüffff,hiç olmicakmış gibime geliyor artık ((
Seninde gözün Aydın canım tekrar doktorda herşey güzel geçmiş,ah ah o günleri benle orkidem ,bercestem,bartek,pelın,ıremneva yasemn,bide biz geriye kalanlar yaşasak yaa
İyiyim canım neyapıym
bilgisayarım tamire gitti 1haftaya anca gelir bende cepten takip etmeye çalışıyorum işte ,adetlerim yarın bitiyo sonra 14 gün yumoşları beklicem sonra 14 gün bat sayacam sonra olmadı sil baştan bıktım be rümüşşşpüffff,hiç olmicakmış gibime geliyor artık ((
Seninde gözün Aydın canım tekrar doktorda herşey güzel geçmiş,ah ah o günleri benle orkidem ,bercestem,bartek,pelın,ıremneva yasemn,bide biz geriye kalanlar yaşasak yaa
Kör olasıca bat batasıcanın içindeyimyeni bat19 Mart gelecekte biz çıftleşecezde ohooo ölme hayalimsin ölme daha çok hayal edersin
canımsın yaaa artık böyle ne deiyceğimi bilemez hale geldim.zamanı var demekten başka ne diyebilrimki.yüce rabbim inşallah en yakın zamanda gönderir bebişlerinizi.eşine caktırmıyon dimi buraya girdiğini.evet şükürler olsun iyiyiz.daha ılımlı konuştu doktorumuz keyfim daha cok yerine geldil.
Öyle canım zamanı varmış
iyi iyi keyfin hep yerinde olsun inşallah ,yok kız cepten çakmıyor dingil ,hem evde yok bugün geç gelecek
ya aşılamaya ikna ettim herifi ama burda ona zaman almak çok sürüyor ,Nisan ortasını hatta sonunu bulabilir artık o zamana kadar evde çalışmaya devam ,yine yumoş günleri aksilikler gelip dayanmazsa tabi ,ay artık korkar oldum ha o günlerde bişi olcak diye puff
Öyle canım zamanı varmış
iyi iyi keyfin hep yerinde olsun inşallah ,yok kız cepten çakmıyor dingil ,hem evde yok bugün geç gelecek
ya aşılamaya ikna ettim herifi ama burda ona zaman almak çok sürüyor ,Nisan ortasını hatta sonunu bulabilir artık o zamana kadar evde çalışmaya devam ,yine yumoş günleri aksilikler gelip dayanmazsa tabi ,ay artık korkar oldum ha o günlerde bişi olcak diye puff
Beklemek nekadar zor blmezmiiyim hiç ama hayırlısını dilemekten başka
Elimizden bişey gelmiyo canım
En azından kızın var .allah sana ve kocana baağışlasın amin
Öyle canım,hayırlısını dileyip beklicez.
Evet canım kızım var çok şükür ,iyiki var o benim dünyam sosisim kurabiyem benim.
kız valla her dua edişimde ALLAHım önce hiç olmayanlara ver derim ,bu duygu herkezin yaşamasını nasip et derim .benim olduğu halde savaşıp didinmekten beziyorum bazen gerçekten çok zormuş beklemek,
ALLAH en kısa zamanda inşallah bu tüp olayında senide bartekide ikiz anası yapar inşallah size çok dua ediyorum
Öyle canım,hayırlısını dileyip beklicez.
Evet canım kızım var çok şükür ,iyiki var o benim dünyam sosisim kurabiyem benim.
kız valla her dua edişimde ALLAHım önce hiç olmayanlara ver derim ,bu duygu herkezin yaşamasını nasip et derim .benim olduğu halde savaşıp didinmekten beziyorum bazen gerçekten çok zormuş beklemek,
ALLAH en kısa zamanda inşallah bu tüp olayında senide bartekide ikiz anası yapar inşallah size çok dua ediyorum
kızlar ben cıkıyorum krndınıze ıyı bakın......
anammmmmm ne güzel bir haber bu aşılamaya ikna etmişin herifi hiç bu fikrinden bahsetmemiştin.olsun nisan olsun baharda yeni açan çiçekler gibi bebeğinde senin içinde açar.
Ohhh inşallah güzel şeyler olacak bu bahardda : 71:
nasilsinizzzz???
rumusum bebisin iyiymis cok sukur sevindimmm...
bercestemm hadi bakalim yumoslarin guzel guzel buyur insalllhhh.....
kikimmm bartekkk swettt arkadaslar sizlae nasilsinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?