sen kalbini ferah tu canimmm hersey yolunda gidecek insallhhh...bebisine kavusacaksin insalllhhh....rabbim su mubarek cuma gecesi dualarimiz kabul eder insalllhhh....tum isteyenleri yavrularina kavustursun insalllh aminnnn
Ayy ufff ben onumu dedim şimdiağlicam neyse boşver ,senin kafan dolu anlaşılan şaşkın
ben kactim kizlar herkese iyi gecelerrrrr
Ne oldu canım yaaaaa ne kacirdimmm
Ayyyyodun oldum sayende odun bekledim öbür tarafta.özelden attığım mesaj gelmemiş sana anlaşılan ,boşver başka zaman yazarım yine hadı bende kaçtım kızlar
öptüm hepinizi iyigeceler
güzel haberlerle dönersin inşallah
yok yok bu oldu ben çıkıyom öyle geliyo zilli
Ayyyyodun oldum sayende odun bekledim öbür tarafta.özelden attığım mesaj gelmemiş sana anlaşılan ,boşver başka zaman yazarım yine hadı bende kaçtım kızlar
öptüm hepinizi iyigeceler
amin canım sağolasın
seni de tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin.
bu arada aynı gidiyor haftamız
kızlar günaydınnn :) bebegimin kalp atısını duydum ya okdr içim rahatladıki .. :) nasıl bi mucize bu yaa..allahım bu duyguyu bana yaşattı ya bin kez şükürler olsunnn :)
allah razı olsun canm inşallah sizede nasip olucak :)hadi gözün aydın canımDarısı bizlere inşallah..
kız sen yurt dışlarında özünü mü unuttun odun olmak ne beee , ağaç oldum diycenhemşom gel türkiyeyeee gelll
kızlar günaydınnn :) bebegimin kalp atısını duydum ya okdr içim rahatladıki .. :) nasıl bi mucize bu yaa..allahım bu duyguyu bana yaşattı ya bin kez şükürler olsunnn :)
saoll tatlmm .. inşallah herkese nasip etsin rabbim . :)Gözün Aydın canımm,darısı bekleyenlerin başına inşallah
kacıncı haftandasın sen dinledin mi bayağı oy oy ne güzeldir o duyguallah razı olsun canm inşallah sizede nasip olucak :)
doğru valla öz möz kalmadı neyim bende anlamadım, keşkee Türkiye'de olsam ah ah,ayak uydururmuyumki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?