hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

rümüşkooo bir yanım hemen bu ay diyor diğer yanım biraz daha rahatla öbür ay diyor.

şimdi o zaman öbür ay diye düşünüyorum ben gez toz işlerini ayarla eşinle bebek olsun diye değil canın istediğinde rahatça birlikte ol.depresyondaysan depresyonunu yaşa derim ben ne bilim..öyle geçiyor gönlümden.tüpbebekde öyle güle oynaya yapılmıyor onunda stresi oluyor

tamam o zaman depresyonumu atayım öyle başlayayım sağol rümüş. iyi ki varsın. iyi ki yanımdasın.

yok sanmam 9 haftalık oluyor ozaman kalbinide dinletmedi zaten ya kötü bişey olsa söylerdi dimi

tabi tabi kesinlikle söylerdi. sen kafanı yorma böyle şeylerle. bol bol duanı et. rahatına bak. bir de öyle yorma kendini. bu haftalar bebeğin tutunmasının arttığı haftalar. iyi beslen yorulma. bol sıvı tüket.

yok yormuyorum valla yatıyorum dinleniyorum.ben de biraz ara vereyim internete başka şeylere yorayım kafamı dimi cok bilmek bazen zararlı stres oluyr insanda

peki orkidem benim beta değerim 12binlerdeydi kese 10 ml göründü sence normal mi ?15-20 gün sonra gel kalp atımını dinleyelim dedi doktorumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…