benimkide soru işte dinlenmeye fırsat bulabileydin bi eksik tv kalaydı :)
ben bu fikri başından beri söylemiştim direk tüpbebek diye,onca sıkıntılar çektin sınavların oldukça zordur.eksik kalan tüpbebek onu da yaptırıverin diyor kalbim
rümüşkooo bir yanım hemen bu ay diyor diğer yanım biraz daha rahatla öbür ay diyor.
şimdi o zaman öbür ay diye düşünüyorum ben gez toz işlerini ayarla eşinle bebek olsun diye değil canın istediğinde rahatça birlikte ol.depresyondaysan depresyonunu yaşa derim ben ne bilim..öyle geçiyor gönlümden.tüpbebekde öyle güle oynaya yapılmıyor onunda stresi oluyor
tamam o zaman depresyonumu atayım öyle başlayayımsağol rümüş. iyi ki varsın. iyi ki yanımdasın.
tatlıyım di mii
ben de gelim mi?
orkide doktor bana 3 hafta sonra tekrar gel ayrıntılı gine konuşuruz dediydi acaba ayrıntı dediği şey ne olabilir ben biraz kafama taktımda
bana sormayın sorarsanız hemen yaptırsın derim....aceleciyim bı konuda...gel gel orkide tüp bebek yaptırmaya karar vermiş gözüküyr ama diyor ki hemen bu ay mı yoksa öbür ay mı yaptırayım diyor sen ne dersin bu knuda
geldim geldim...gel geeeeel
11.-14 haftada 2'li test yapılıyor. acaba onun için mi:26:
bana sormayın sorarsanız hemen yaptırsın derim....aceleciyim bı konuda...
geldim geldim...
yok yook ben bi ay daha boş bekleyip kafa dinlendireyim
yok sanmam 9 haftalık oluyor ozaman kalbinide dinletmedi zaten ya kötü bişey olsa söylerdi dimi
şöyle bi dünya turuna cık dolaş
tabi tabi kesinlikle söylerdi. sen kafanı yorma böyle şeylerle. bol bol duanı et. rahatına bak. bir de öyle yorma kendini. bu haftalar bebeğin tutunmasının arttığı haftalar. iyi beslen yorulma. bol sıvı tüket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?