hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Alm kızlar hoş buldummm yine sohbetiniz çok hoş maaşallah :)
buyur gel ortak ol sohbetimize hoşgeldin sefa geldin
Bende duymamıştım canım ama isin icine girince öğreniyorsun

öyle şeyler varsa ozman ertelemesin daha en yakın zamanda başlasın derim ama orkidenin biraz deşarj olmaya ihtiyacı var diye düşünüyorum.sen nasılsın bugünlerde kendini sultan gibi hissediyon mu

ama canım midem boştu gerçekten bulantıdan ayakta zor duruyordum...yedim gerçi geç yatıyoz biz saat 2 ye kadar ayaktayız...
eşimi aradım okula getir bugün diye o getirene kadar teyzeme sorayım dedim..mümkün olduğunca kullanma dedi kıllandım neden diye..içmedim çektimo mide bulantısını içmedim...korkuyorum sanki bebeğe birşey olacakmış gibi hissediyorum...neyse ben içmeyem ayva kesti mide bulantımı...

Serap Serap sen bir kaç gün yoktun ortalarda merak ettim geldiği iyimi diye onun için geçmişi okuyordum bebeğin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallahh
amin canım bir kaç gündür mide bulantısı beni zorluyor pek giremiyorum nete...

beeenn geeellldddiiiiiimmmmmmmmmm
hoşgeldin dınım dınım...kaldı 2 gün...

selam kızlar bende geldim aranıza
hoşgeldin canım aramıza...

hoşgeldinnnnnn sefalar geldinnnnnnnnnnn anlat bakalımm ne yaparsın ne edersin

ayva yiyenin bebeğide güzel olurmuş esah yalan bilemem
bana benzerse tam bir cadaloz olurda gerisini bilemem

hoşgeldinnnnnn sefalar geldinnnnnnnnnnn anlat bakalımm ne yaparsın ne edersin

ayva yiyenin bebeğide güzel olurmuş esah yalan bilemem
hoşbuldum canım bir kızım bir oqlum var bihaylide büyüdüler şimdi evimizi şenlendirecek yeni bir bebek istiyoruz..benim bu kararı vermem biraz zor oldu ama Rabbimin izniyle bende mucizemi bekliyorum artık...
hoş geldiniz kızlaaar
hoşbulduk
Aranızda 35 yaş üzerinde olup bebişim için uğraşan varmı kızlarrrrrrr

ben varım 37

ben 31 yaşındayım. bu gidişle 35'i bulabilir
dua et yanımda değilsin kafana bi şaplak geliyordu

ona ne şüphe senin gibi anası varken bi kanatları eksik melek olacak değildi yani

ewt cnmmm son 2 bakalım beklemedeyimhıc gelcek gbı durmuo ama mendeburlar ne agrı var suan ne bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…