hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

dünya turu mukaplıcaya gitsem olmaz mı

bak şimdi biniyon özel uçağına eşinle.önce pariste aşkın şehrinde sokaklarda geziyon eşinle.aşk şehirinde romantik günler sonra londraya gidiyorsun doyasıya alışveriş yapıyorsun,o kıyafet senin bu kıyafet benim.sonraaaaaaa geliyon mısıra piramitleri geziyosun tarihe yolculuk yapıyorsun klepatranın senin kadar güzel olmadğını anlıyorsun ...afrikaya gidiyorsun sonra safari yapmaya her gün hayvanların nasıl yaşam mücadalesi verdiğini kendin şahit oluyrsun sonraa dahada yok tıkandım artık bu kadar yeter

peki orkidem benim beta değerim 12binlerdeydi kese 10 ml göründü sence normal mi ?15-20 gün sonra gel kalp atımını dinleyelim dedi doktorumuz...

gayet güzel tatlım. belki bi dahakine 2. bi kese de olabilir. ama her şey güzel gözüküyor. sen de güzel düşün yorma kafanı bunun üstüne.

bu saatte yemek mi yapıyon ey maşallah ne çalışkan gaçısın sen

kız yokk hani kadınlar derler yaa komşu komşu napıyom öle geçerken uğrayı veriyim dediydim ocakta yemeğim var ya o muhabbett oldu nerden olsun yemek yıne rejimdeyımmm yıne rejimdeyım bı dahaki aya hazırlık yapıyorummmm az kilo veriyimde bebeğe yer açılsın karnımda:)))))))))))

gayet güzel tatlım. belki bi dahakine 2. bi kese de olabilir. ama her şey güzel gözüküyor. sen de güzel düşün yorma kafanı bunun üstüne.

mide bulantım fazla ama canım metpamid diye bir ilaç yazmış ama içmeye korkuyorum bebeğime birşey olacak diye...

desene espriyi anlayamadık bunca gacı olarak
bizde yemek yiyoz bu saatte nolmuş

bende yiyrum ne vcar yani yemekle yapmak arasında fark var şekerim

tatlııım hayırlı olsun transferin. çok mutlu oldum.

Teşekkür ederim orkidem Allah razı olsun şimdi beklemedeyim yatarak zamanda geçmiyor yatmaktan ayaklarım ağrıyor sende yaptırmayı düşünüyorsan zaman kaybetme bi ön görüşme yap Dr la çünkü uzun protokol kısa protokol oluyormuş yani probleme göre oda zaman alıyor 2 ayı buluyor uzun protokol bence karar verdiysen zaman kaybetme berceste sen ben gezeriz Hamis Hamis ins

bu protokol işleriini hic duymadıydım.

bende yiyrum ne vcar yani yemekle yapmak arasında fark var şekerim
bu saatte yemek falan yapamam...bir alo de ayağına gelsin zaten mutfaktan tiksinir hale geldim kokudan giremiyom içeri eşim diyo ki bu koku sadece sana mı geliyor ben niye almıyorum..en sonunda sinirlendim senin karnında velet yok benimkinde var o yaptırıyor dedim...

serrooo sennn yee bebeğimmm sen bol bol yeee vıtamın olsun bebeklereee:) can boğazdan gelirrr:)
kapıdan pencereden sığamayacam ama yakında canım...midem yeni hafifledi boş geçirmeyeyim dedim...

bizde yemek yiyoz bu saatte nolmuş

kız bu saatte yenen yemek kilo yapar, uyku kalitesini bozar

mide bulantım fazla ama canım metpamid diye bir ilaç yazmış ama içmeye korkuyorum bebeğime birşey olacak diye...
metpamidden zarar gelmez de benim sevmediğim bir ilaç. bana yan etki yapıyo. yerinde duramama, iç huzursuzluğu şeklinde akatizi denen bir tablo oluşabiliyo. geçici bir tablo ama huzursuzluk oluşturduğundan dayanması zor oluyor. o yüzden mümkün olduğunca kullanma
peki o zaman. hemen yarına doktoruma randevu alıp gideyim madem uzun protokol 2 ayı buluyor. kız ben yaptırırsam 3 tane embriyo koyduracağımartık göbüş tokuştura tokuştura gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…