- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
seninki mi melek olcakona ne şüphe senin gibi anası varken bi kanatları eksik melek olacak değildi yani
bekle bekle....az kaldı sonu güzel olacak...ewt cnmmm son 2 bakalım beklemedeyimhıc gelcek gbı durmuo ama mendeburlar ne agrı var suan ne bısey
anne olmanın yaşı yokturrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,hoşbuldum canımbir kızım bir oqlum var bihaylide büyüdüler şimdi evimizi şenlendirecek yeni bir bebek istiyoruz..benim bu kararı vermem biraz zor oldu ama Rabbimin izniyle bende mucizemi bekliyorum artık...
hoşbulduk
ben varım 37
ben zaten trip atıp atmadğını merak ediyordum delüüsülememmkız ne vercem trip attım aldım elınden
ewt cnmmm son 2 bakalım beklemedeyimhıc gelcek gbı durmuo ama mendeburlar ne agrı var suan ne bısey
heryerden hatırlıyor olabilirsin canım forumda fink atıyorum resmen...ama büyük bir ihtimal diyet topiklerinden hatırlıyor olabilirsin...serap hoşbulduk canımben seni nerden hatırlıyorum :26:
gülü gülüüüüüüüüüüü şaplağı duydun kaçıyon dimiii seni yaramaz seniherkesi öptüm ben kaçtıııım
seninki mi melek olcak
bekle bekle....az kaldı sonu güzel olacak...
beklıorummmm guzel gnler yakın ınsallahhseninki mi melek olcak
bekle bekle....az kaldı sonu güzel olacak...
attım kız atmammıanne olmanın yaşı yokturrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,
ben zaten trip atıp atmadğını merak ediyordum delüü
gelecek kırmızıların ve sen aşılamayla hamiş kalcan diye geçiyor icimden
haklısın canım tek düşüncem ömrüm yetermi büyütmeye :26:anne olmanın yaşı yokturrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,
ben zaten trip atıp atmadğını merak ediyordum delüü
gelecek kırmızıların ve sen aşılamayla hamiş kalcan diye geçiyor icimden
heryerden hatırlıyor olabilirsin canım forumda fink atıyorum resmen...ama büyük bir ihtimal diyet topiklerinden hatırlıyor olabilirsin...
beklıorummmm guzel gnler yakın ınsallahh
attım kız atmammıvalla rumusum ne yalan soylıım bana da oyle gelio bıan once geleydı bu kırmızılar
yok anam benimki tembel membel olmasın...yok benimki tembel olacak
beklıorummmm guzel gnler yakın ınsallahh
kız bu saatte yenen yemek kilo yapar, uyku kalitesini bozar
metpamidden zarar gelmez de benim sevmediğim bir ilaç. bana yan etki yapıyo. yerinde duramama, iç huzursuzluğu şeklinde akatizi denen bir tablo oluşabiliyo. geçici bir tablo ama huzursuzluk oluşturduğundan dayanması zor oluyor. o yüzden mümkün olduğunca kullanma
peki o zaman. hemen yarına doktoruma randevu alıp gideyim madem uzun protokol 2 ayı buluyor. kız ben yaptırırsam 3 tane embriyo koyduracağımartık göbüş tokuştura tokuştura gezeriz
anammmm bize niye söylüyon kız herifine söyle bulsun glsin hemen.almaya gitmesse deki ona bizim kk toplanıp saçını başını yolmaya gelcekmiş dekızlaar ben geldim..oyy cnm nası turşu cekti bu saatte
haklısın canım tek düşüncem ömrüm yetermi büyütmeye :26:
hmm o zaman benim topiqimede gelmiş olabilirmisin cnm :26::26:
anammmm bize niye söylüyon kız herifine söyle bulsun glsin hemen.almaya gitmesse deki ona bizim kk toplanıp saçını başını yolmaya gelcekmiş denapıyon kız iyimsin
canım onu bilemeyiz ki yarına cıkmaya senedemiz yokken düşünme böyle
kız deme ya zaten midem de ağrıyo...kızlaar ben geldim..oyy cnm nası turşu cekti bu saatte
bilmem canım olabilir...ama byük bir ihtimal gebelik topiğinden dir canım eylülde hamiştim karnımda öldü kasımda aldırdım...eylül topin var mıydı yawww bilmiyom ki..kız girmediğim topik kalmamış araştırdım da şimdi...hmm o zaman benim topiqimede gelmiş olabilirmisin cnm :26::26:
herif yattı tatlım uyuyo..kalkıp almayada üşeniyorm...zaten akşam yemeginide aşkıım hazırladı midem bulanıyo diyeeanammmm bize niye söylüyon kız herifine söyle bulsun glsin hemen.almaya gitmesse deki ona bizim kk toplanıp saçını başını yolmaya gelcekmiş denapıyon kız iyimsin
bnde mide yanmasından korktum bu saatte yersem gecenki gibi olurum..ıyy çok kötüydü...kız deme ya zaten midem de ağrıyo...
anammmmm bebekimin alttaki resmi büyümüş
dün minnacıktı bugüün bebek şekline girmiş...
evet canım eylül topiqim birde diyet topiqim var...kız deme ya zaten midem de ağrıyo...
bilmem canım olabilir...ama byük bir ihtimal gebelik topiğinden dir canım eylülde hamiştim karnımda öldü kasımda aldırdım...eylül topin var mıydı yawww bilmiyom ki..kız girmediğim topik kalmamış araştırdım da şimdi...
hadi bana müsaddeeeeeeeeeee görşürüz kızlar kendinize iyi bakın
herif yattı tatlım uyuyo..kalkıp almayada üşeniyorm...zaten akşam yemeginide aşkıım hazırladı midem bulanıyo diyeeiyiym cnm şükür sen nasılsın bebiş nasıl...ya bn cook uykucu oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?