hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

şükürler olsun rabbime bu ayda bi arkdaşımıza meleğini gönderdi inşallah tez zamanda diger arkdaşlarımızıda gönderir meleklerin

rümüşüm sana atalay demirci diyor ki, bunun şakası mı olur tüfeğimi getirin

bartek tatlım darısı başına son günlerin hemen sıraya gir inşallah , yeşimcim kankisi olacak bebişin benim tosbağımın dinlen ve içini ferah tut ve bolca dua ettt, çünkü o istediğinde kalıyo istediğinde gidiyo öğrendik artıkkk .................

Son düzenleme:

ben halen inanamıyoum napım

Canım benim Allah razı olsun inşallah bende yazarım güzel haberimi bugün 9. Günüm sabah test yaptım tek çizgi Dr evde test yapma demişti onun rahatlığı olsa gerek çok üzülmedim yarın kan testi yaptıracaktım ama bugünkü tek çizgiden sonra açıkçası korkuyorum 12. Günümü bekliycem duanı eksik etme güzel anne

sıra sende inşallah hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Âmin canım benim inşallah beklemek ne kadar zor sabır taşı oldum diyebilirim Rabbim hakkıma hayırlısını nasip etsin rümeysam ben daha önce hiç ateşimi ölçmüyordum canım 4 günden beri gün içinde ara ara ölçüyorum 36.6 36.7 36.8 değişiyor bu ateş ölçme nasıl oluyor

Bu arada bizim topik hayalet topiğine dönüşmüş kimseler uğramıyor bu topik şen şakraktı noldu kızlar niye uğramaz oldunuz

Son düzenleme:

canım sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölcecksn sabah saat 6 ile 8 arası olacak dil altından ölccen

canım bence de biraz sabret ve 12.gün yaptır testini.hayırlısıyla pozitifi göreceksin inşallah..bol bol dinlenmeye devam et sen.

ben halen inanamıyoum napım

kızım bu kadar mı umutsuzdun, bu cümleyi benim kurmam gerekmiyo mu

bartek tatlım benim belirtim hala yok sadece eşim gögüs damarların çıktı dedi oda bu akşam ben ovu kullanalı bayağı gebelik testim biriktiği için pazar temizlik sonrası test yapmıştım ve negatifti bilmem anlatabildimmi 10. günde

Adetın kaç gün gecikti canım benim bat a 4 gün var

Deryam geçmiyor günler hiç bir şey hissetmiyorum kafam çok karışık

çok iyi anlıyorum seni canım benim.son günler daha da zor biliyorum.ama biraz daha sık dişini.kafanda binbir türlü sorular ya tutmazsa ya olmazsa napıcam ben vs hiç iyi seyler gelmiyo insanın aklına dimi..ama pozitif sonucu aldıktan sonra kendini bosuna üzdüğünü anlayacaksın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…