rümüşüm sana atalay demirci diyor ki, bunun şakası mı olur tüfeğimi getirin
bartek tatlım darısı başına son günlerin hemen sıraya gir inşallah , yeşimcim kankisi olacak bebişin benim tosbağımın dinlen ve içini ferah tut ve bolca dua ettt, çünkü o istediğinde kalıyo istediğinde gidiyo öğrendik artıkkk .................
rümüşüm sana atalay demirci diyor ki, bunun şakası mı olur tüfeğimi getirin
bartek tatlım darısı başına son günlerin hemen sıraya gir inşallah , yeşimcim kankisi olacak bebişin benim tosbağımın dinlen ve içini ferah tut ve bolca dua ettt, çünkü o istediğinde kalıyo istediğinde gidiyo öğrendik artıkkk .................
sıra sende inşallah hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Âmin canım benim inşallah beklemek ne kadar zor sabır taşı oldum diyebilirim Rabbim hakkıma hayırlısını nasip etsin rümeysam ben daha önce hiç ateşimi ölçmüyordum canım 4 günden beri gün içinde ara ara ölçüyorum 36.6 36.7 36.8 değişiyor bu ateş ölçme nasıl oluyor
Canım benim Allah razı olsun inşallah bende yazarım güzel haberimi bugün 9. Günüm sabah test yaptım tek çizgi Dr evde test yapma demişti onun rahatlığı olsa gerek çok üzülmedim yarın kan testi yaptıracaktım ama bugünkü tek çizgiden sonra açıkçası korkuyorum 12. Günümü bekliycem duanı eksik etme güzel anne
Deryam geçmiyor günler hiç bir şey hissetmiyorum kafam çok karışıkcanım bence de biraz sabret ve 12.gün yaptır testini.hayırlısıyla pozitifi göreceksin inşallah..bol bol dinlenmeye devam et sen.
ben halen inanamıyoumnapım
Canım benim Allah razı olsun inşallah bende yazarım güzel haberimi bugün 9. Günüm sabah test yaptım tek çizgi Dr evde test yapma demişti onun rahatlığı olsa gerek çok üzülmedim yarın kan testi yaptıracaktım ama bugünkü tek çizgiden sonra açıkçası korkuyorum 12. Günümü bekliycem duanı eksik etme güzel anne
kızım bu kadar mı umutsuzdun, bu cümleyi benim kurmam gerekmiyo mu
bartek tatlım benim belirtim hala yok sadece eşim gögüs damarların çıktı dedi oda bu akşamben ovu kullanalı bayağı gebelik testim biriktiği için pazar temizlik sonrası test yapmıştım ve negatifti bilmem anlatabildimmi 10. günde
Deryam geçmiyor günler hiç bir şey hissetmiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?