hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İyiyim balım, hastanedeyim çalışıyorum
Seni sormalı?

ohhh ne güzel çalışıyorsun canım:))
ben de iyiyim tatlım evdeyim yemeğimi sabahtan yapıyorum öğleden sonra gezmeye gıdecem canım
martta girdik nisana az kaldı senin için hep dua ediyorummm..seninle gün sayıyorum ben deee

hayırlı cumalar kızlar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..
orkidem çok haklı nerde bu milleettt niye hiç uğramıyosunuz yaaa

kızlar çok ama çok kötüyüm
battan 1 gün sonra beta 130 çıktı 2 günsonra 200 çıktı ve bir hafta sonra 300
neler oluyor anlamıyorumm doktorum ultrasonla baktı rahim içi güzel dedi yarın sabah tekrar gidicem yükselme olmazsa ona göre ne yapacağımızı konuşuruz dedi doktorum. neden böyle oluyor değeri yavaş yükselip sonra kat kat artan oluyomuş siz böyle bişe yaşadınız mı :44::44::44:

canım bnm inş güzel gecer esinin ameliyatı...dualarımız sennle..
sağol canım benim
hadi canim hayirli olsun benim arkadasinmin da esi olmustu ameliyat arkasindan hemencecik hamile kaldi hadi cok sevindim senin adina hayirli haberler alacaz insallh senden de yakinda....
ayyy bu nasıl güzel bir moral oldu, inşallah benim çiçeğim de beni bekletmez... ne güzel olurdu
umutsuzluk yok burdaaa, yoksaa cızz yaparız toton çok acır kızım sen provanı yapmışsın, o bebek buraya gelecek
ayy ben de çok sevinçliyim sormaaa ameliyat bitti, evimizdeyiz şimdi dikişler alındı mı tamam şimdi bebişi bekleyecez... inşallah başka işlemlere gerek kalmaz...
Selam kizlar ben cok mutluyum yaaaa

ohhhhh ben de mutlu oldum hep mutlu oll inşallah

benden şimdilik bu kadar

hayırlı cumalar kızlar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..
orkidem çok haklı nerde bu milleettt niye hiç uğramıyosunuz yaaa
deryam haklısın valla ama ben masumum, kocişim ameliyat oldu

canım benim moral çok önemli, sen üzülürsen bebişin de üzülür. toparla kendini hem dur bebişin hala seninle....

Herkese hayırlı cumalar

selam arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum bende baya bunalmış durumdayım ,35 yaşındayım ,16 yaşında oglum var 6 aydır bebiş için ugraşıyoruz. tüm testler normal çıktı SAT 5 şubat 12 Şubat ta Rahim filmi çekildi oda gayet iyi çıktı 21.gunum yani çarşamba progesteron yapıldı sonuç 20,47 çıktı şuan belirtilerim ateş basması ve halsizlil sürekli uymak istiyorum birde çok sevdiğim çayı içemiyorum içince midem bulanıyor sizce ümit varmı ayrıca ğögüslerimde baya bir tomurcuk var :) beklemek çok zor ve benim yaştan dolayı vaktim çok az diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…