İyiyim balım, hastanedeyim çalışıyorum
Seni sormalı?
Herkese hayırlı cumalar
Selam kizlar ben cok mutluyum yaaaa
sağol canım benimcanım bnm inş güzel gecer esinin ameliyatı...dualarımız sennle..
ayyy bu nasıl güzel bir moral oldu, inşallah benim çiçeğim de beni bekletmez... ne güzel olurduhadi canim hayirli olsun benim arkadasinmin da esi olmustu ameliyat arkasindan hemencecik hamile kaldi hadi cok sevindim senin adina hayirli haberler alacaz insallh senden de yakinda....
bırara bu topiğe çok sık gırıyordum sonra ümitsizliğe kapıldım sanırım uzaklaştım.ilk gebelığım dusukle sonlandı eylul ayında.dun kan testı yaptırdım adetıme 2 gun vardı bhch:79,5 çıktı.1 haftadır aşırı bel agrısı kasık ağrısı ve bacak ağrısı vardı.dunden berı öylece sessızız evde.korkuyoruz içten içe. bana bıraz umut versenıze herşey guzel olacak dımı?
:119: :119: işte bu süper bi haberrr inşallah seninde başların döner fıldır fıldır hamile oldğun icin.karnım aç olmaasada dönüyr yemeği yedim ardından kendimden geçiyorum olsun bunada şükürler olsun daha kötü de olabiliriz,ameliyat olduktan sonraki adımınız ne yani yapılcak başka bi işlemkalıyor mu eşin icin
deryam haklısın valla ama ben masumum, kocişim ameliyat olduhayırlı cumalar kızlar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..
orkidem çok haklı nerde bu milleettt niye hiç uğramıyosunuz yaaa
kızlar çok ama çok kötüyüm
battan 1 gün sonra beta 130 çıktı 2 günsonra 200 çıktı ve bir hafta sonra 300
neler oluyor anlamıyorumm doktorum ultrasonla baktı rahim içi güzel dedi yarın sabah tekrar gidicem yükselme olmazsa ona göre ne yapacağımızı konuşuruz dedi doktorum. neden böyle oluyor değeri yavaş yükselip sonra kat kat artan oluyomuş siz böyle bişe yaşadınız mı :44::44::44:
deryam haklısın valla ama ben masumum, kocişim ameliyat oldu
canım benim moral çok önemli, sen üzülürsen bebişin de üzülür. toparla kendini hem dur bebişin hala seninle....
canım benim geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda bebiş de gelir
Herkese hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?