dün olacaktım olmadımmm sabah test yaptımmAdetın kaç gün gecikti canım benim bat a 4 gün var
şükür deycen benimde başlasa betam yükselsedeeeBenim bulantılar yine başladı...öldürdü beni bu gece...
şükür deycen benimde başlasa betam yükselsedeee
çok iyi anlıyorum seni canım benim.son günler daha da zor biliyorum.ama biraz daha sık dişini.kafanda binbir türlü sorular ya tutmazsa ya olmazsa napıcam ben vs hiç iyi seyler gelmiyo insanın aklına dimi..ama pozitif sonucu aldıktan sonra kendini bosuna üzdüğünü anlayacaksın tatlım
dün olacaktım olmadımmm sabah test yaptımm
şükür deycen benimde başlasa betam yükselsedeee
seni de görecem az bekle....tabi ki şükür bebeğim benimle...ama ilaç milaç kar etmiyor...batırıyorum her yeri...
Ben günün geçti diye hatırlıyorum sen kan testi yaptırmışmıydın aklımda öyle kalmış
oğluş geliyooo
bende sabah 2. ye ara vermeyelim hemen yapalım dedimbugün eşime dedim ki ikinciyi üçüncüyü unut...ilk ve son olacak herhalde...seninde akrep bir kızçen geliyo...
bende sabah 2. ye ara vermeyelim hemen yapalım dedimakreple anlaşırımmm bakalım kızçe mi ama
kızım bu kadar mı umutsuzdun, bu cümleyi benim kurmam gerekmiyo mu
Bartek tatlım benim belirtim hala yok sadece eşim gögüs damarların çıktı dedi oda bu akşamBen ovu kullanalı bayağı gebelik testim biriktiği için pazar temizlik sonrası test yapmıştım ve negatifti bilmem anlatabildimmi 10. Günde
selam tatlım..bebiş seni zorluyor desene..oyy olsun ama deger onlar içinCanlarim nasilsiniz...beni sorarsaniz bulantilarla bas etmeye calisiyorum..zar zor yemek yiyorum..buraya bakmaya bile halim yokkk...
selam tatlım..bebiş seni zorluyor desene..oyy olsun ama deger onlar için
aynenEvet canim benim..az beklemedik bu gunlri...sen nasilsinn nasil gidiylr....
ayneniyiyim cnm şükür güzel gidiyo...yarın kontrolümüz var işte bakalım napıyo minigim
inşallah canım...senin lekelenmen gecmişti dimi progestana dewam ediyomusun?Ohh git gor minigini...guzel haberlerle don ins..bende 10 gun sonra gidicem ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?