cnm seni merak ettim ne durumdasin?
hoşgeldin yanlış hatırlamıyorsam pazar yada pazartesi günü test yaptırcaktı.sen napıyon nasıl gidiyor
Hayirlisiyla guzel haber verir ins bizecnm bizde gozumuz yollarda bekliyoruz iste pasayi son gunune kadar beklicek heralde . sen napiyosun? bir ara kanama olmustu tamamen gecti dimi artik?
şükürler olsun gecti artık yok.2 hafta sonra randevumuz vardoktorumuzla.başdönmesi mide bulantısı kusmalarım başladı 4 5 gündür öyleyim.h deryada son 2 haftası bide ayın gündoğum yaparmışınz ne güzel olurdu :119: http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/600041-41-hamile-bayandan-41-ayetel-kursi-6.html eğer müsaiten bi göz atabilirmsn
iyi elh gecmis. sen yinede cok yorma kendini dinlen hep. belli mi olur belki ayni gun olursayfaya bakiyorum ins simdi
cnm seni merak ettim ne durumdasin?
günaydın herkese, salı gunu bhcg:79,5 çıkmıştı dün tekrar gıttım 156 çıktı. usg ıle bakıldı kese yok tabı daha endometriyum tabakası kalınlaşmış 4 haftalık gebesın dedı.yorma kendını çok gezme dedı dr.öyle ışte ben hala ınanamıyorum.hiç iştahım yok mıdemde bulanmıyor göğüslerımde hassasiyette yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?