hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşgeldin yanlış hatırlamıyorsam pazar yada pazartesi günü test yaptırcaktı.sen napıyon nasıl gidiyor

Hayirlisiyla guzel haber verir ins bize cnm bizde gozumuz yollarda bekliyoruz iste pasayison gunune kadar beklicek heralde . sen napiyosun? bir ara kanama olmustu tamamen gecti dimi artik?

Hayirlisiyla guzel haber verir ins bize cnm bizde gozumuz yollarda bekliyoruz iste pasayison gunune kadar beklicek heralde . sen napiyosun? bir ara kanama olmustu tamamen gecti dimi artik?

şükürler olsun gecti artık yok.2 hafta sonra randevumuz vardoktorumuzla.başdönmesi mide bulantısı kusmalarım başladı 4 5 gündür öyleyim.h deryada son 2 haftası bide ayın gündoğum yaparmışınz ne güzel olurdu :119: http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/600041-41-hamile-bayandan-41-ayetel-kursi-6.html eğer müsaiten bi göz atabilirmsn

iyi elh gecmis. sen yinede cok yorma kendini dinlen hep. belli mi olur belki ayni gun olursayfaya bakiyorum ins simdi

cnm seni merak ettim ne durumdasin?

Canım sweetim Allah razı olsun aslında büyük gün pzt gunu ama ben cmt 10. Gün yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah sende sağlıkla Paşa'nı kicagina alırsın canım Rabbim yar ve yardımcın olsun

günaydınlar...şükür hafta bitiyor.kızlar söylemesi ayıp bende bugünlerde gaz oluyor.evde afedersiniz yelleyip duruyorum :))))

günaydın herkese, salı gunu bhcg:79,5 çıkmıştı dün tekrar gıttım 156 çıktı. usg ıle bakıldı kese yok tabı daha endometriyum tabakası kalınlaşmış 4 haftalık gebesın dedı.yorma kendını çok gezme dedı dr.öyle ışte ben hala ınanamıyorum.hiç iştahım yok mıdemde bulanmıyor göğüslerımde hassasiyette yok...

Canım doktora gitmen iyi olmuş. Daha değerin çok düşük o yüzden gebelik belirtileri yaşamaman da çok normal. Hele bi 6. haftaya gel o zaman tekrar söylersin belirtilerini :))

sabırsızlanıyorum:) SAT ım 31 ocak zaten cok geçen bışeyde yok.dun gece ruyamda oğlum olduğunu gorum:) 1,5 yaşlarında pıtı pıtı yuruyup benım taklıdımı yapıyordu "hu huuu" dıyordu gülüp:) cok güzeldi çoooook...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…