hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canım nasılsın günler sayılı artık nasıl geçiyor

canim sogol iyiym.evet dogru 8 ay gecti 1 ay gecmiyor.biran once gecsin istiyorum artik.sen nasilsin.cumami alicaksi sonucllari.insallah cok cok guzel sonuclar alinacksin.

canim sogol iyiym.evet dogru 8 ay gecti 1 ay gecmiyor.biran once gecsin istiyorum artik.sen nasilsin.cumami alicaksi sonucllari.insallah cok cok guzel sonuclar alinacksin.

Beklemek zor anlıyorum ben şu 12 güne sabredemiyorum pzt günü yaptırıcam bugün sabah yaptım tek çizgi

Beklemek zor anlıyorum ben şu 12 güne sabredemiyorum pzt günü yaptırıcam bugün sabah yaptım tek çizgi

canim biliyosun daha cok erken cikmasi.uzme kendini.insallah verirsin bize mujdeli haberi

bercestemmmm hayırlı olsun canımmmmm, hadi bakalım bartekten sonra sen sıradasın güzel haberi ver 15 güne inşallah

papatyam ve nazlım sağolun canlarımmm dayanamadım katıldım galiba kervana

günaydın kızlar bebeiş heyecanıyla erkenden hortladım tatil günüüü

bartek tatlım bu arada ben 11. gün negatif görmüştüm düzelteyim

gevet gercekden iyi oldu gelmeleri.yalnizlik gurbet cok kotu.gecen soyledim dk.her sey iyi dedi.rahim agzi yumusamis biraz dedi.o kadar kotu sanciki 1 san.bir sey bagirtacak kadar oluyor.

amanda amann amanda amannnn heyecan yüzünden uyuymadın mı taze hamişşş

ben çoktan uyandım ama ruhum hala yatakta uyuyu

Adetın kaç gün gecikti canım benim bat a 4 gün var
barteeekkk panik hatunnn acele etme elbet alcan güzel haberini. pazartesi mi gideceksin tahlile...
bu arada sizi haber veryim kızlar yarın transferim var
bugün klinikten aradılar
inşallah sonuçlarımızda iyi olur bartekim

canım iki hafta sonra iyi haberlerini alırız inşallah... dualarımız seninileee hadi sen tez git gel daha sıradakiler varrr

Son düzenleme:

Evet canım kısmetse Pazartesi yapıcaz Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah

İnşallah canım dediğin gibi olur sen kaçıncı gün yapmıştın test bide hiç belirti hissetmiydin bekleme sürecinde

bartekcim ben 12.gün yaptırmıstım testi.hiçbir belirtim yoktu ve hamilelik boyunca da hiç belirtileri yasamadım ben.hatta testten bir gün önce kan pıhtıları gelmişti ağlamaktan harap olmustum anlatamam adet oluyorum diye.doktora gittiğim sabah da aynı sekilde kan pıhtıları gelmişti ben çok umutsuz gitmiştim bosuna kan aldırıyorum demiştim hatta.çok şükür bebişim benimle Allah ın izniyle 10 gün sonra da kucağımda olacak inşallah..
sen hiç sıkma canını baskalarında belirti olabilir onlarla kıyaslama kendini sakın.ben yaptım o hatayı sen bari yapma canım benimm

Ayy canım çok zor bir süreç belli olsada kafam rahatlasaydı

senin ağzına kırmızı biber sürerim görürsün bak terkettğmiz falan yok arada durulma dönemine giriyor topik
rumiş bence kızları faceye kaptırdık, facesi olmayanın ne günahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…