oh ıyı sıkıntı olmaması.prova yaptırıyo galıba senın sıpa.bana musade saat cok geç oldu. yatayım artık.
Canım nasılsın günler sayılı artık nasıl geçiyor
canim sogol iyiym.evet dogru 8 ay gecti 1 ay gecmiyor.biran once gecsin istiyorum artik.sen nasilsin.cumami alicaksi sonucllari.insallah cok cok guzel sonuclar alinacksin.
Beklemek zor anlıyorum ben şu 12 güne sabredemiyorum pzt günü yaptırıcam bugün sabah yaptım tek çizgi
canim biliyosun daha cok erken cikmasi.uzme kendini.insallah verirsin bize mujdeli haberi
gevet gercekden iyi oldu gelmeleri.yalnizlik gurbet cok kotu.gecen soyledim dk.her sey iyi dedi.rahim agzi yumusamis biraz dedi.o kadar kotu sanciki 1 san.bir sey bagirtacak kadar oluyor.
bercestemmmm hayırlı olsun canımmmmm, hadi bakalım bartekten sonra sen sıradasın güzel haberi ver 15 güne inşallah
papatyam ve nazlım sağolun canlarımmm dayanamadım katıldım galiba kervana
günaydın kızlar bebeiş heyecanıyla erkenden hortladım tatil günüüü
bartek tatlım bu arada ben 11. gün negatif görmüştüm düzelteyim
barteeekkk panik hatunnn acele etme elbet alcan güzel haberini. pazartesi mi gideceksin tahlile...Adetın kaç gün gecikti canım benim bat a 4 gün var
bu arada sizi haber veryim kızlar yarın transferim var
bugün klinikten aradılar
inşallah sonuçlarımızda iyi olur bartekim
oyyyy nerde bu millethamiş kaldınız ve bir bir bizi terk ediyorsunuz
ben çoktan uyandım ama ruhum hala yatakta uyuyu
barteeekkk panik hatunnn acele etme elbet alcan güzel haberini. pazartesi mi gideceksin tahlile...
canım iki hafta sonra iyi haberlerini alırız inşallah... dualarımız seninileeehadi sen tez git gel daha sıradakiler varrr
oyyyy nerde bu millethamiş kaldınız ve bir bir bizi terk ediyorsunuz
İnşallah canım dediğin gibi olur sen kaçıncı gün yapmıştın test bide hiç belirti hissetmiydin bekleme sürecinde
bu arada sizi haber veryim kızlar yarın transferim var
bugün klinikten aradılar
inşallah sonuçlarımızda iyi olur bartekim
bartekcim ben 12.gün yaptırmıstım testi.hiçbir belirtim yoktu ve hamilelik boyunca da hiç belirtileri yasamadım ben.hatta testten bir gün önce kan pıhtıları gelmişti ağlamaktan harap olmustum anlatamam adet oluyorum diye.doktora gittiğim sabah da aynı sekilde kan pıhtıları gelmişti ben çok umutsuz gitmiştim bosuna kan aldırıyorum demiştim hatta.çok şükür bebişim benimle Allah ın izniyle 10 gün sonra da kucağımda olacak inşallah..
sen hiç sıkma canını baskalarında belirti olabilir onlarla kıyaslama kendini sakın.ben yaptım o hatayı sen bari yapma canım benimm
rumiş bence kızları faceye kaptırdık, facesi olmayanın ne günahı varsenin ağzına kırmızı biber sürerim görürsün bak terkettğmiz falan yok arada durulma dönemine giriyor topik
Durgunluğa bir dalga gelsiin benden
Ne yapıyosunuz kızlar nsılsınız?[/QUOTE
merhabaaaa gülegüleeeeeeee
Evet canım kısmetse Pazartesi yapıcaz Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah
sen bi meşguliyet bul tatlım bak bügün geçti sadece bir gün kaldı, inşallah yarından sonra senin halayı çekeriz
aayyyy inanamıyorum günler ne çabuk geçiyor derya daha dün tayin bekliyordu ve beklerken hamişim dedi müjdeyi verdi şimdi doğuma 10 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?