hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar 5 haftalık hamileyim göğüslerimde hiç hassasiyet yok,ilk gebeliğimde çok olmuştu bu haftalarda şimdi neden yok beni düşündürüyor....

merhaba tatlım ben hamilelik hiç yaşamadım ama belirti kısmına çok takılma, benim yakın bi arkadaşımın mide bulantısı bile olmadan sorunsuz bebeğine kavuştu. bi de bazılarında son aylarda ağrı başlıyormuş diye duydum. canını sıkma meleğin seninle ya o yeter

napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..biz dün akşam misafirlikteydik iyi sohbet ettik güzel yemekler yedik güzelde bi kahvaltı yaptık bugnde komşunun bebeğine baktım onlar temizlik yaptılar bu bebek bakma işleri cok zor cokk zor

sağol tatlım, darısı başına inşallah gece dua ederken aklıma geldin hemde ne zamandır görmüyom diye düşünmüştüm hemen karşıma çıktınnn eşinede kavuşmuşunnn inşallah bebişinde hemencecik gelecekkk

tatlım bende safra sıkıntısı vardır, evleneni yok gerçi ama sabahları bulanır annemde geçme bir rahatsızlık, şimdide geceleri terliyorum sonrada üşüyorum doğal olarak ondan mı bulantı oldu emin olamıyorum, çünkü çok erkenmiş gibi geliyo bakalım yarın anlıycaz durumu :106::106:

kızlar 5 haftalık hamileyim göğüslerimde hiç hassasiyet yok,ilk gebeliğimde çok olmuştu bu haftalarda şimdi neden yok beni düşündürüyor....

tatlım bende de hiç bir belirti yok ve ilkinde dediğin gibi vardı ama benzememesi hoşuma gidiyo

canım benim hoşgeldin, cadoslarda bi yerlerdeler sanırım burda nöbet tutuyom resmen ama gelen giden yok

tatlım geçmiş olsun eşinee, anlat bakalım yeni planlar ne

bebek bakma ve sevmenin en güzel tarafı ağlayınca anasına vermek, ama iş başa düşünce napcaz bakalım

yaırın doktora mı gitcen

bazen çok abartıyorum:)) sağol cemremmm21 :)

selam kızlar eşimden gizli giriyorum
dün transferim oldu 1. kalite bir embriyo dedi dr.
bundan sonrası Allah ne derse o olacak
şimdilik haberler böyle hala ankaradayım salı çoruma dönüyorum
çorumda daha kolay olur buluşmamız sizi çok öptüm..

yok canım aile hekimine kana gitcem, doktor randevum 12 martta 10 gün var daha, su gibi geçen haftasonu geçmedi bu sefer 10 gün nası geçecek bakalım..........
gecmiyor anam gecmiyor su gibi akan zaman bebiş geldiği vakit akmıyor inşallah kolay bi hamilelik geçirsn canım.eşin şımartmaya başladı mı seni

hadi hayırlısı inşallah

tatlım her akşam ya varis çek 707 kere , inşallah güzel haberlerini vereceksin

gecmiyor anam gecmiyor su gibi akan zaman bebiş geldiği vakit akmıyor inşallah kolay bi hamilelik geçirsn canım.eşin şımartmaya başladı mı seni

hadi hayırlısı inşallah

şımartmaktan öte durmadan ağır kaldırma iş yapma yataktan kalkıyorum gözleriyle dövüyo yavaş hareket et yatmadan önce ballı sütüm hazır, akşamları tanelenmiş narlarım var ve durmadan gözlerimin içine bakıp safça gülen gözler inşallah değer artar hamilelik çok güzelmişşş ..............

canım benim çok sağol, yaaa benimki uyuyordu uyandı şimdi burun kıvırıyo hep böyle yapıyo, ama neysem yeni ameliyat oldu azcık ilgileneyim. canım bi plan yok şuan bekleyeceğiz umarum ameliyat işe yarar, eşimde ileri hızlı sıpalar azmış biraz hızlanır inşallah ne diyom ben leyla olmuşum tam umarım başka bişiye gerek kalmazda birkaç ay sonra ben de size halay çektiririm bu arada kilo vermeyi koydum kafama şimdilik böyle işte... haydi bakalım yarın da senden güzel haberlerin devamını bekliyoruz sonucu alınca yazarsın ben çıkmak zorundayım... siz de durun uğramayın şidi gelin sankim cemre gitse de girsek diyonuz

kızlar merakımdan soruyorum şimdi bu tüpbebek yapılyor ya embriyo dedikleri döllenmiş yumurta oluyor bildğim kadarıyla o rahme mi yerleştiriyor yoksa aşılama gibi iceri mi fırlatılıyor

valla biz şanslı gacılarız böyle kocalarımız olduğu için şükürler olsun
bol bol keçiboynuzu kabak çekirdeği yedircen hadi git herifini bekletme,

bebeği omuzum da uyutuyorum gözler kapanınca oturmaya yelteniyorum ama bebek başlıyor ağlamaya.ben ayakta gezerken uyutcam onu öyle istiyor sıkıysa yapma yaptırıyor
bende görümcemin görümcesinin torunu var 4 aylık sıpa alışmış kucakta gezmeye 2 dk aynı pozisyonda durmuyo , basıyo çığlığı :84::84::84: bu sefer bende kızmaya başlıyom sıpa ona konuşuyom diye başlıyo gülmeye çok tatlılar ne kadar zor olsada

canım ileri geri hızı bilmem ama biliyorsun demi bizdede hareketlilik sıkıntısı vardı 3 haftalık tedavi sonucu geldi bebişim inşallah seninde beklediğin son aydır tez vakitte gelir bebişin , sürünüyom yerlerde peşimde gelin deyiii

rümüşümmm allah razı olsun eşlerimizden, benim eşte biraz korkuda var benden daha stresli şimdiden ama bende garip bir rahatlık var değer iyi diye inşallah rabbim korktuğumuza uğratmaz

cok zorrrrrr cokkkkk..tırsıyorumm irem bugün harbi harbi tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…