rumiş bence kızları faceye kaptırdık, facesi olmayanın ne günahı var
canım faceye de pek uğramıyolar..hep kayboldu bunlarDurgunluğa bir dalga gelsiin benden
Ne yapıyosunuz kızlar nsılsınız?[/QUOTE
merhabaaaa gülegüleeeeeeee
sen bi meşguliyet bul tatlım bak bügün geçti sadece bir gün kaldı, inşallah yarından sonra senin halayı çekeriz
aayyyy inanamıyorum günler ne çabuk geçiyor derya daha dün tayin bekliyordu ve beklerken hamişim dedi müjdeyi verdi şimdi doğuma 10 gün var
aynen öyle yaa zaman ne çabuk geçti cemrecim..geçen sene bu zamanlarda ilaç tedavilerinden kırmızı kartı yemiştim rahim filmi korkusu yasıyordum ahhh ahhhüzerine 2 asılama tüp bebek derken bugünlere geldik şükürler olsun Rabbime..
canım faceye de pek uğramıyolar..hep kayboldu bunlar
aynen öyle yaa zaman ne çabuk geçti cemrecim..geçen sene bu zamanlarda ilaç tedavilerinden kırmızı kartı yemiştim rahim filmi korkusu yasıyordum ahhh ahhhüzerine 2 asılama tüp bebek derken bugünlere geldik şükürler olsun Rabbime..
Herkese selammmmmmm.Galiba yeni hamişler var.Hayırlı uğurlu olsun inşallah herkese.Allah olmayanlara da tezzzzzzzzz zamanda nasip etsin.AMİN
amanda amann amanda amannnn heyecan yüzünden uyuymadın mıtaze hamişşş
2 gündür namazdan sonra ıyku yok onun ıyutmasını bekliyom
sen gel yeterki ben seni hem uydurur hem kaydırırımmm
kızım hemşom o benim çok normal olmasını beklemiyom gel hayalim gel banaaa
gel gel de göreceğini gör...
teyzeler biz yine uykusuzuz, ve ateşimiz yüksek terleyip soğuduğumuzdan mı yoksa büyüyoruz ondan mı bilememekle birlikte gecenin 4 ünde ilk çıkarışımızı yaptık , psikolojik bile olabilir diye düşünüyoruz açıkçasıama kalkmışken namaz kılıp kuran okuduk ve bütün arkadaşlarımızın tez vakitte gelsin diye , hamiş teyzelerimiz hayırlı doğumları olsun diye ve doğmuş olan abla ve abilerimiz hayırlı evlat olsun diye aklımıza gelen bütün isimlere isim isim sonrasınada toplucaaaa dua ettikkk ( biran önce gelsin kardeşlerrrr )
kikim nerlerdesin sen gözükmedin kac zamandır.Hemşommmmmmm.Ne güzel bir haber bu tebrik ederim canımmmmmmmmm çookkk sevindimmmm Allah devamına erdirir inşallah darısıda bizlerin başına olsun inşallah
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
amin inşallah tez zamanda gelir kardeşler.senin bebiş erkenden başlamış erken başlaması belki iyi olur tezgine biter belki o mide bulantılarınteyzeler biz yine uykusuzuz, ve ateşimiz yüksek terleyip soğuduğumuzdan mı yoksa büyüyoruz ondan mı bilememekle birlikte gecenin 4 ünde ilk çıkarışımızı yaptık , psikolojik bile olabilir diye düşünüyoruz açıkçasıama kalkmışken namaz kılıp kuran okuduk ve bütün arkadaşlarımızın tez vakitte gelsin diye , hamiş teyzelerimiz hayırlı doğumları olsun diye ve doğmuş olan abla ve abilerimiz hayırlı evlat olsun diye aklımıza gelen bütün isimlere isim isim sonrasınada toplucaaaa dua ettikkk ( biran önce gelsin kardeşlerrrr )
güzel haberler peşpeşe geliyr ne güzel ya..sıra bartek te inşallah onunda güzel haberini alırıziremimmmmmmmm ne kadar çok sevindim anlatamam canım tebrik ederimAllah kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza benim de tayinim çıktı kocişin yanına çalışmalara başladık bakalım hayırlısıyla benim de meleğim çok bekletmeden gelir inşallah
kızlar nasılsınız...yine dertlendim...sabah hafif pembemsi beyaza yakın leke oldu ama sadece peceteye sürülür sekilde..simdi gittim bişey yokk normal.noluyo acep ..
geçmiş olsun canm endişelenme bendede oldu aynısı ..doktorum koyu kırmızı degilse önemli degildir demişti
selamm nasılsınız kızlar..Ben hiç iyi degilm .. içimde bi sıkıntı war hayır olsun ya cok darlandım
canım çok saol...ama bende geçen haftada oldu doktor yuvalanma olabilir dedi..1 gün sürdü geçti...ama sabah çok azda olsa olunca ne oluyo böyle dedim..sonra normale dönünce rahatladım ...ama bazılarında hiç olmuyomuş böyle şeyler anlamdım gitti...
ne demek canm üzme kendini hep pozitif düşün inşallah sag saglim alırsın kucagına ..bu günleride gülerek hatırlarsın ne kdr endişelenmişim diye :)
bu arada sizi haber veryim kızlar yarın transferim var
bugün klinikten aradılar
inşallah sonuçlarımızda iyi olur bartekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?