hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayyyy canım benim darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:
Herkese selammmmmmm.Galiba yeni hamişler var.Hayırlı uğurlu olsun inşallah herkese.Allah olmayanlara da tezzzzzzzzz zamanda nasip etsin.AMİN

2 gündür namazdan sonra ıyku yok onun ıyutmasını bekliyom

Hemşommmmmmm. Ne güzel bir haber butebrik ederim canımmmmmmmmmçookkk sevindimmmmAllah devamına erdirir inşallah darısıda bizlerin başına olsun inşallah
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

İnşallah en kısa zamanda sizlerinde müjdeli haberlerinizi alırızcanlarım benimm ,,,
bartekimm testi erken yapmışsın gülüm benimm ,Pazartesi müjdeli haberi alacaksın Allah'ın izniyle ,stres yapma aşkımm

teyzeler biz yine uykusuzuz, ve ateşimiz yüksek terleyip soğuduğumuzdan mı yoksa büyüyoruz ondan mı bilememekle birlikte gecenin 4 ünde ilk çıkarışımızı yaptık , psikolojik bile olabilir diye düşünüyoruz açıkçası ama kalkmışken namaz kılıp kuran okuduk ve bütün arkadaşlarımızın tez vakitte gelsin diye , hamiş teyzelerimiz hayırlı doğumları olsun diye ve doğmuş olan abla ve abilerimiz hayırlı evlat olsun diye aklımıza gelen bütün isimlere isim isim sonrasınada toplucaaaa dua ettikkk ( biran önce gelsin kardeşlerrrr )

iremimmmmmmmm ne kadar çok sevindim anlatamam canım tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza benim de tayinim çıktı kocişin yanına çalışmalara başladık bakalım hayırlısıyla benim de meleğim çok bekletmeden gelir inşallah

Hemşommmmmmm. Ne güzel bir haber butebrik ederim canımmmmmmmmmçookkk sevindimmmmAllah devamına erdirir inşallah darısıda bizlerin başına olsun inşallah
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kikim nerlerdesin sen gözükmedin kac zamandır.

amin inşallah tez zamanda gelir kardeşler.senin bebiş erkenden başlamış erken başlaması belki iyi olur tezgine biter belki o mide bulantıların

güzel haberler peşpeşe geliyr ne güzel ya..sıra bartek te inşallah onunda güzel haberini alırız

kızlar nasılsınız...yine dertlendim...sabah hafif pembemsi beyaza yakın leke oldu ama sadece peceteye sürülür sekilde..simdi gittim bişey yokk normal.noluyo acep ..

geçmiş olsun canm endişelenme bendede oldu aynısı ..doktorum koyu kırmızı degilse önemli degildir demişti

canım çok saol...ama bende geçen haftada oldu doktor yuvalanma olabilir dedi..1 gün sürdü geçti...ama sabah çok azda olsa olunca ne oluyo böyle dedim..sonra normale dönünce rahatladım ...ama bazılarında hiç olmuyomuş böyle şeyler anlamdım gitti...

ne demek canm üzme kendini hep pozitif düşün inşallah sag saglim alırsın kucagına ..bu günleride gülerek hatırlarsın ne kdr endişelenmişim diye :)

kızlar 5 haftalık hamileyim göğüslerimde hiç hassasiyet yok,ilk gebeliğimde çok olmuştu bu haftalarda şimdi neden yok beni düşündürüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…