cancağızım bercem, dualarım seninle. Allah'ın izni ile olacak inşallahselam kızlar eşimden gizli giriyorum
dün transferim oldu 1. kalite bir embriyo dedi dr.
bundan sonrası Allah ne derse o olacak
şimdilik haberler böyle hala ankaradayım salı çoruma dönüyorum
çorumda daha kolay olur buluşmamız sizi çok öptüm..
tatlım her akşam ya varis çek 707 kere , inşallah güzel haberlerini vereceksin
şımartmaktan öte durmadan ağır kaldırma iş yapma yataktan kalkıyorum gözleriyle dövüyo yavaş hareket etyatmadan önce ballı sütüm hazır, akşamları tanelenmiş narlarım var ve durmadan gözlerimin içine bakıp safça gülen gözler inşallah değer artar hamilelik çok güzelmişşş ..............
kikim nerlerdesin sen gözükmedin kac zamandır.
Canim bir sorun yok eşime iş yerinde yardım etmem gerekiyordu fırsat olmadı sadece
nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlik
günaydın kızlar , tamam orkim aklımda dua edin kızlar değerim artmışş olsun, bu arada yeşimden haber var mııı ..............
günaydın kızlar , tamam orkim aklımda dua edin kızlar değerim artmışş olsun, bu arada yeşimden haber var mııı ..............
kapağı çekirdeyi ne bulsam yediriyorum ama kürlere başlamadım henüz, dikişler alınınca doktor bazı ilaçlar verebilir ona göre krar verecem. herşey kontrolüm altındavalla biz şanslı gacılarız böyle kocalarımız olduğu için şükürler olsun
bol bol keçiboynuzu kabak çekirdeği yedircen hadi git herifini bekletme,
canım ileri geri hızı bilmem ama biliyorsun demi bizdede hareketlilik sıkıntısı vardı 3 haftalık tedavi sonucu geldi bebişim inşallah seninde beklediğin son aydır tez vakitte gelir bebişin , sürünüyom yerlerde peşimde gelin deyiii
rümüşümmm allah razı olsun eşlerimizden, benim eşte biraz korkuda var benden daha stresli şimdiden ama bende garip bir rahatlık var değer iyi diye inşallah rabbim korktuğumuza uğratmaz
ıyıyız sukurler olsun.bzımde bı sıkıntımız yok.ne becerıklı gacısın heryere yetışıyon.sen staj gıbı bışey goruyodun ne oldu bıttımı okikim nerlerdesin sen gözükmedin kac zamandır.
Canim bir sorun yok eşime iş yerinde yardım etmem gerekiyordu fırsat olmadı sadece
nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamişlik
ınşallah değerlerın kat kat artar güzel haberlerini bekliyoruz.yeşimin değeri 405 e yükselmiş yanlış hatırlamıyorsam bugün tekrar doktora gidicektigünaydın kızlar , tamam orkim aklımda dua edin kızlar değerim artmışş olsun, bu arada yeşimden haber var mııı ..............
anamm sen hangi ara 31 haftalık hamile oldun kız.yine uzunnnnn bi aradan sona gelip bakiim dedim napıonus ne edionus :) irem değer falan okudum hamişsinnn demekkkkkkk çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah değerler artsın sağlıklı olsunorkide hayalim napıonus kısssss....hayalim msn şifremi kaybettim geri alamadım bitürlü giremedim napıosun sana bakamadım
bende bebişimin son alışverişlerini tamamlıyorum odası modası fıs fıssss yatağı kaldı bide arabası ayyy ne zormuşşş seçmek o arabamı bumu hangi yatakta rahat etcek aklımı kaybetcemmmmmAllah hepinize bu tatlı telaşları yaşatsın hayırlısıyla inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin öpüyorum hepinizi görüşürüz yine
kız hastaneden mikrop mu kaptınız acep hastane mikrobu denen bişey var ya ondan.kapağı çekirdeyi ne bulsam yediriyorum ama kürlere başlamadım henüz, dikişler alınınca doktor bazı ilaçlar verebilir ona göre krar verecem. herşey kontrolüm altında
canım benim, eşimin sadece hız sorunu yoktu varikosel de vardı ameliyat olması gerekti. ilaçla olacak gibi değildişimdi inşallah başka sorunlar çıkmaz da hamiş olurum hemen bu arada stresten midir bilmiyorum ama yüzüm gözüm sivilce içinde kaldı ilk defa böyle oldum:44: ve üstelik ilk çıktıklarında kaşınıyo :44::44: geberiyorum resmen.şimdi uyuz gibi boynumu kaşıyıp duruyorum bu ne yaaa
kız hastaneden mikrop mu kaptınız acep hastane mikrobu denen bişey var ya ondan.benimki gel tavla atalım diyo, o da kaşınıyoaz durun gidip kaşıyayım
yine uzunnnnn bi aradan sona gelip bakiim dedim napıonus ne edionus :) irem değer falan okudum hamişsinnn demekkkkkkk çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah değerler artsın sağlıklı olsunorkide hayalim napıonus kısssss....hayalim msn şifremi kaybettim geri alamadım bitürlü giremedim napıosun sana bakamadım
bende bebişimin son alışverişlerini tamamlıyorum odası modası fıs fıssss yatağı kaldı bide arabası ayyy ne zormuşşş seçmek o arabamı bumu hangi yatakta rahat etcek aklımı kaybetcemmmmmAllah hepinize bu tatlı telaşları yaşatsın hayırlısıyla inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin öpüyorum hepinizi görüşürüz yine
selam kızlar eşimden gizli giriyorum
dün transferim oldu 1. kalite bir embriyo dedi dr.
bundan sonrası Allah ne derse o olacak
şimdilik haberler böyle hala ankaradayım salı çoruma dönüyorum
çorumda daha kolay olur buluşmamız sizi çok öptüm..
Nasılsın aşkımmm??????
Grip dışında iyiyim balım. Bir ay sonra tüp tedavisi başlayacak. Sen nasılsın canim
Nasılsın aşkımmm??????
Grip dışında iyiyim balım. Bir ay sonra tüp tedavisi başlayacak. Sen nasılsın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?