hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

güle güle rümüşş, hoşgeldin orkimmm bartekcimmm drın drın heyecan var mııı, lovely sessizsin tatlımmm ..............

cancağızım bercem, dualarım seninle. Allah'ın izni ile olacak inşallahhadi hayırlı olsun

yavrııım bu ara pek nar tüketmesen daha iyi olur. biraz östrojenik bir meyve.

günaydın kızlar , tamam orkim aklımda dua edin kızlar değerim artmışş olsun, bu arada yeşimden haber var mııı ..............

günaydın kızlar , tamam orkim aklımda dua edin kızlar değerim artmışş olsun, bu arada yeşimden haber var mııı ..............

Günaydın çiçeği burnunda hamiş :)) İnşallah güzel bir beta değeriyle gelirsin canımm fazla bekletme biz :)

yine uzunnnnn bi aradan sona gelip bakiim dedim napıonus ne edionus :) irem değer falan okudum hamişsinnn demekkkkkkk çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah değerler artsın sağlıklı olsun orkide hayalim napıonus kısssss....hayalim msn şifremi kaybettim geri alamadım bitürlü giremedim napıosun sana bakamadım
bende bebişimin son alışverişlerini tamamlıyorum odası modası fıs fıssss yatağı kaldı bide arabası ayyy ne zormuşşş seçmek o arabamı bumu hangi yatakta rahat etcek aklımı kaybetcemmmmm Allah hepinize bu tatlı telaşları yaşatsın hayırlısıyla inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin öpüyorum hepinizi görüşürüz yine

valla biz şanslı gacılarız böyle kocalarımız olduğu için şükürler olsun

bol bol keçiboynuzu kabak çekirdeği yedircen hadi git herifini bekletme,
kapağı çekirdeyi ne bulsam yediriyorum ama kürlere başlamadım henüz, dikişler alınınca doktor bazı ilaçlar verebilir ona göre krar verecem. herşey kontrolüm altında

canım benim, eşimin sadece hız sorunu yoktu varikosel de vardı ameliyat olması gerekti. ilaçla olacak gibi değildi şimdi inşallah başka sorunlar çıkmaz da hamiş olurum hemen bu arada stresten midir bilmiyorum ama yüzüm gözüm sivilce içinde kaldı ilk defa böyle oldum:44: ve üstelik ilk çıktıklarında kaşınıyo :44::44: geberiyorum resmen.şimdi uyuz gibi boynumu kaşıyıp duruyorum bu ne yaaa

Kız sen ne ara hamiş kaldın ne ara 8ay doldurdun maşallah
Nasılsın iyimisin?kaynanan nasıl iyimi

Hadi hayırlısı bercestem,güzel haberlerle sonuçlanır inşallah

Selam kızlar telefondan giriyorum kim var yok göremiyorum. Grip oldum. Sabah işe gidemedim. Öğleden sonra geldim işe. Bartek seni merak ettim.

Grip dışında iyiyim balım. Bir ay sonra tüp tedavisi başlayacak. Sen nasılsın canim

Geçmiş olsun canım grip için,gelecek ay müjdeli haberi verirsin inşallah
bende cep ten giriyorum ve göremiyordum kim var,en altta fullsite yazıyor oraya basınca normale dönüyor sayfa ozaman görünüyormuş canım.
bende iyiyim fena değil bugün 14cü günüm her ay 12,13 ağrıyla yumoşlayan ben geçen ay la beraber 14ci güne kaydı :26:yanlız hala ağrım yok şimdide ağrı olmayınca acaba olmadımı diyorum kendi kendime ağrılarla arkadaş olmuştum:26:alışmıştım olmayışı garip geliyor artık

12 çi günü çalıştık dün boş geçtim bugün bide yarın peşpeşe düşünüyorum sence yetermi kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…