hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kimse yokmu
kızlar benim ovu testim dün positifti bugün negatifleşti:26:
normalde 2gün positif görürdüm bu nedir şimdi bugün boşa mı çalışıcam:26:

ne kıskanıcam kızım, sen görev icabı yapıyorsun ben ne yiyecem kızım sen adamı hamuduyla yemişin anlaşılan

Son düzenleme:
Galiba doğrusun rümüşüm yolla devam bugün ,belki yolda karşılarız kim bilir
nasılsın bu arada??göbüş şişirmi?

dün akşam eşim tavuk yaptı mutfakta.bende salata yapmaya gittim ama girmem ile çıkmam bir oldu.dayanamıyorum kokulara.bir bulaşık yıkıyorum ama yani öyle zorla.inşallah böyle sürmez yoksa eve bir yardımcı almak zorunda kalcam göbüş şişmedi daha.geçen sabah doktorun usg ile baktığı yerde bi kıpırdama hissettim.haftaya kontrolümüz var gittiğimde azcık bebek formunda görebilirmiyim diye düşünüyrum haftaya gidersem 9 haftalık olacak kısmetse.

Kimse yokmu
kızlar benim ovu testim dün positifti bugün negatifleşti:26:
normalde 2gün positif görürdüm bu nedir şimdi bugün boşa mı çalışıcam:26:

Yok yok ben senim derdini anladım kaşıyan yok vah vah garibim humuduyla nedir be ??I dont now
birşey yerken çalını çöpünü atıyorsun ya, onları atmadan yemek gibi düşün, Allah ne verdiyse hepsini yani

Yiyeyim diyorsun :26: sende bir karar ver bee ,

sen ye yeee. ara kocanı akşama randevun var dee, hali silkecen kendini yorma deee, gerçi sen o haliyı tek başına da silkelersin

rumişim yaaaa ben tam çıkacam geliyosun eşim bügün bi işe uğrayım dedi, bunu yazana kadar kapı çaldı. yorgunum gelcem erkenden dedi ve geldi öptüm sizi

Bilmem ben kızıma hamileyken hiç bulantım kokuya hassasiyet felan hatta aşer me bile olmadım,aman olsunda her telden razıyız rümüşüm ,inşallah biz geriye kalanlarda yaşarız bu tatlı heyecanı,haftaya güzel haberlerle gel inşallah ,fasulyemize iyi bak annesi

napalım benim tembelliğimden,hadi kendine iyi bak iyi dinlen önümüzdeki aylar cok calışcan cokk

amin inşallah tez zamanda sizlerde yaşarsınız bu tatlı zorlukları.sonrada bebişlerimizi çekiştiririz yok diş cıkarıyordu yok öyleydi yok böyleydi ne güzel olur bebeklerimizin ilklerini yazardık ilk yürüyüşü ilk anne diyişi falann ayyyyy ne gzel olurdu o günleride görürüz inşallah

Rümüşüm bende kaçtım gülümkızım okuldan gelmek üzere yiyecek bişeyler hazırlamalıyım mucuks

Canım bende çift çizgiyi gördüğüm gün hiç bir halt yememiştim Esas negatifken ertesi gün yapmıştım sen bugün çalış
kimse yokmu
Kızlar benim ovu testim dün positifti bugün negatifleşti:26:
Normalde 2gün positif görürdüm bu nedir şimdi bugün boşa mı çalışıcam:26:

Onlarıda görücez elbet Allah ın izniylen,herkez doğurduktan sonra bebişinin resmini paylaşsın ya ,merak ediyorum bende ,imalathanede neler yapılmış uyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…