- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
hangi hararet yavruuu benimki ameliyat oldu, ekşın mekşın bu ay rafa kalktı
Hee :44::44:şimdi anladım niye kızkandığınıııçekemediğinii
hııııııııı iftira diyosun bideküllahıma anlat [/QUOTE
anacim dün 3 sefer oldu toplam bugün 4 olucak ,kıskanma neolur ye seninde olur kikiki
azgın diyom inkar ediyon, kendi kendine çocuk da yaparsın diyom inanmıyorsun
bak ıremde test edip onaylanmıştır ,kendi kendini silkeletmende işe yarıyormuş demek ,biz yaparız böyle hemşomla kendi kendimize çocuk hhmm
anacim dün 3 sefer oldu toplam bugün 4 olucak ,kıskanma neolur ye seninde olur kikiki
bak ıremde test edip onaylanmıştır ,kendi kendini silkeletmende işe yarıyormuş demek ,biz yaparız böyle hemşomla kendi kendimize çocuk hhmm
Kimse yokmu
kızlar benim ovu testim dün positifti bugün negatifleşti:26:
normalde 2gün positif görürdüm bu nedir şimdi bugün boşa mı çalışıcam:26:
bence yemeğe devam, belki yolda yakalarsıngüldüğüme bakma söylediğimde ciddiyim
Kimse yokmu
ne kıskanıcam kızım, sen görev icabı yapıyorsunben ne yiyecem kızım sen adamı hamuduyla yemişin anlaşılan
bilemessin ki sen bugünüde boş geçme ne olur ne olmaz.
Galiba doğrusun rümüşüm yolla devam bugün ,belki yolda karşılarız kim bilir
nasılsın bu arada??göbüş şişirmi?
Kimse yokmu
birşey yerken çalını çöpünü atıyorsun ya, onları atmadan yemek gibi düşün, Allah ne verdiyse hepsini yaniYok yok ben senim derdini anladım kaşıyan yok vah vah garibimhumuduyla nedir be ??I dont now
Yiyeyim diyorsun :26:sende bir karar ver bee ,
dün akşam eşim tavuk yaptı mutfakta.bende salata yapmaya gittim ama girmem ile çıkmam bir oldu.dayanamıyorum kokulara.bir bulaşık yıkıyorum ama yani öyle zorla.inşallah böyle sürmez yoksa eve bir yardımcı almak zorunda kalcamgöbüş şişmedi daha.geçen sabah doktorun usg ile baktığı yerde bi kıpırdama hissettim.haftaya kontrolümüz var gittiğimde azcık bebek formunda görebilirmiyim diye düşünüyrum haftaya gidersem 9 haftalık olacak kısmetse.
birşey yerken çalını çöpünü atıyorsun ya, onları atmadan yemek gibi düşün, Allah ne verdiyse hepsini yani
sen ye yeee. ara kocanı akşama randevun var dee, hali silkecen kendini yorma deee, gerçi sen o haliyı tek başına da silkelersin
rumişim yaaaa ben tam çıkacam geliyosuneşim bügün bi işe uğrayım dedi, bunu yazana kadar kapı çaldı. yorgunum gelcem erkenden dedi ve geldi öptüm sizi
Bilmem ben kızıma hamileyken hiç bulantım kokuya hassasiyet felan hatta aşer me bile olmadım,aman olsunda her telden razıyız rümüşüm ,inşallah biz geriye kalanlarda yaşarız bu tatlı heyecanı,haftaya güzel haberlerle gel inşallah ,fasulyemize iyi bak annesi
Rümüşüm bende kaçtım gülümkızım okuldan gelmek üzere yiyecek bişeyler hazırlamalıyım mucuks
kimse yokmu
Kızlar benim ovu testim dün positifti bugün negatifleşti:26:
Normalde 2gün positif görürdüm bu nedir şimdi bugün boşa mı çalışıcam:26:
amin inşallah tez zamanda sizlerde yaşarsınız bu tatlı zorlukları.sonrada bebişlerimizi çekiştiririz yok diş cıkarıyordu yok öyleydi yok böyleydi ne güzel olur bebeklerimizin ilklerini yazardık ilk yürüyüşü ilk anne diyişi falann ayyyyy ne gzel olurdu o günleride görürüz inşallah
Onlarıda görücez elbet Allah ın izniylen,herkez doğurduktan sonra bebişinin resmini paylaşsın ya ,merak ediyorum bende ,imalathanede neler yapılmış uyyy
ben geldiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?