hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

amin inşallah haftaya kntrolümüz var

bebiş yaparken ne yiyordu ki

Kız sen varyaa zilli hararetli gacı illa ismini duyacakta kıvama gelecen dimiii pişiiikkk senin yediğin salatalığın aynısından canım

allah iyiliğini versin emi hiç gülecegim yoktu..

saol tatlım...oyy oyy hadi inşallah gülüm...bekle öyle kıynaşma sakın

yok yok kıpraşmıyom ,

Son düzenleme:
canım sana bişey sorcam kardesim üniwerste sınawına girecek onun için tefriciye okutmak istiyorum nası dualanıyo onu bilmiyorum sen biliyomusun?ayrıca öyle bi topik acsam bna yardımcı olurmusunuz?

bende hic dualamadım dualama derken bbitinice yapılan duayı diyon dimi bildim kadarıyla özel bi duaısı yok onu bercesteye sorabilirsin
topiği acarsan gebelik topiğinde deilde dualar topikleri var orda acarsın linki yapıştırırsın bize yardımcı olurz

ewet canım bagışlama duasını diyorum...öyle içimden gecti burada daha cabuk okunur gibi geliyo..çook istiyorum onun okuyup meslegini eline almasını...tamm dua bölümüne acarım...sınaw 24ündeymiş ne zaman başlatsamki?

senin bebiş kac haftalıkmış
ctesi kontrole gittik işte dr 9+2 dedi bnde 10 haftayı geçmiş olması lazm diilmi dedim oda catlatma iğnesini ne zamn vuruldugumu söledi biraz gec vurulmuşum gec yumurtlama olmus yani o yüzden gayet normal saglıklı dedi..

hadi inşallah müjdeli haberini de almak nasip olur canım.

tütü maşallah bayağı büyümüş.bana müsade kendine bebişe iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…