Gözün Aydın canım ,darısı gece gece kendi kendini silkeletmiş sonra ayakları duvara dikmiş aha şu kardeşine olsun hemi
amin inşallah haftaya kntrolümüz var
bebiş yaparken ne yiyordu ki
allah iyiliğini versin emi hiç gülecegim yoktu..
saol tatlım...oyy oyy hadi inşallah gülüm...bekle öyle kıynaşma sakın
sıkıysa ye topikcek döveriz seni yoksayok rümüşüm yayemem bidaha o haltı ben söz, bu ay unutmaya çalışıcam
kız benim herif silkelemiyo saçma diyo bende kendi kendimi silkeledimdelisin sen diyip güldü bana
Ayy ne bilim kıziyice şaşırdım ben türkçeyi :111::111::111: kikikiki
canım sana bişey sorcam kardesim üniwerste sınawına girecek onun için tefriciye okutmak istiyorum nası dualanıyo onu bilmiyorum sen biliyomusun?ayrıca öyle bi topik acsam bna yardımcı olurmusunuz?aminnnnnnnnnnnn
Kız sen varyaa zilli hararetli gacıilla ismini duyacakta kıvama gelecen dimiii pişiiikkk senin yediğin salatalığın aynısından canım
gelsem ne olcak 2 bucuk aydır tık yokKız sen varyaa zilli hararetli gacıilla ismini duyacakta kıvama gelecen dimiii pişiiikkk senin yediğin salatalığın aynısından canım
yok yok kıpraşmıyom ,
sıkıysa ye topikcek döveriz seni yoksa
canım sana bişey sorcam kardesim üniwerste sınawına girecek onun için tefriciye okutmak istiyorum nası dualanıyo onu bilmiyorum sen biliyomusun?ayrıca öyle bi topik acsam bna yardımcı olurmusunuz?
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ben kaçtım kızlar koçişin iyiliği üstünde bana çay yapıp getirmiş yatakta içicem muhahahahakikiki
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ben kaçtım kızlar koçişin iyiliği üstünde bana çay yapıp getirmiş yatakta içicem muhahahahakikiki
ewet canım bagışlama duasını diyorum...öyle içimden gecti burada daha cabuk okunur gibi geliyo..çook istiyorum onun okuyup meslegini eline almasını...tamm dua bölümüne acarım...sınaw 24ündeymiş ne zaman başlatsamki?bende hic dualamadım dualama derken bbitinice yapılan duayı diyon dimi bildim kadarıyla özel bi duaısı yok onu bercesteye sorabilirsin
topiği acarsan gebelik topiğinde deilde dualar topikleri var orda acarsın linki yapıştırırsın bize yardımcı olurz
gelsem ne olcak 2 bucuk aydır tık yok
ewet canım bagışlama duasını diyorum...öyle içimden gecti burada daha cabuk okunur gibi geliyo..çook istiyorum onun okuyup meslegini eline almasını...tamm dua bölümüne acarım...sınaw 24ündeymiş ne zaman başlatsamki?
​tamam o zaman..saolasın tatlım..yarın başlat yetişmeyebilir belki
ayyy ne güzelllbizde o günleri görecekmiyizki :26:git gel :120:git gel:120:,bıktık rüyama bile giriyor bazen:111:
kıs çayını ne ara içtin geldin...iyidir git gel yaw sonrada özlersin bak 9 ay..ayyy ne güzelllbizde o günleri görecekmiyizki :26:git gel :120:git gel:120:,bıktık rüyama bile giriyor bazen:111:
​tamam o zaman..saolasın tatlım..
ctesi kontrole gittik işte dr 9+2 dedi bnde 10 haftayı geçmiş olması lazm diilmi dedim oda catlatma iğnesini ne zamn vuruldugumu söledi biraz gec vurulmuşum gec yumurtlama olmus yani o yüzden gayet normal saglıklı dedi..senin bebiş kac haftalıkmış
selam kızlar eşimden gizli giriyorum
dün transferim oldu 1. kalite bir embriyo dedi dr.
bundan sonrası Allah ne derse o olacak
şimdilik haberler böyle hala ankaradayım salı çoruma dönüyorum
çorumda daha kolay olur buluşmamız sizi çok öptüm..
tütü maşallah bayağı büyümüş.bana müsade kendine bebişe iyi bakctesi kontrole gittik işte dr 9+2 dedi bnde 10 haftayı geçmiş olması lazm diilmi dedim oda catlatma iğnesini ne zamn vuruldugumu söledi biraz gec vurulmuşum gec yumurtlama olmus yani o yüzden gayet normal saglıklı dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?