hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

YOK CANIM MERYEM SURESİNİ BEBEK İÇİN OKUYORDUM , SANA ASIL DEMEK İSTEDİĞİM SINAVA ÖZELLİKLE YETİŞTİRMEKTEN ÖTE SINAV SONUCUNU BAZ AL MÜMKÜN MERTEBE KENDİN OKU TEFRİCİYEYİ, BİRDE YASİN TEBAREKE KİTAPLARI VEYA BÜYÜK İSLAM İLMİHALİNDE KESİN VAR , YATSI NAMAZININ ARKASINA HACET NAMAZINI 4 REKAT ŞEKLİNDE KIL VE BİR DUASI VAR O KİTAPTA ONU OKU , BEN NİŞANLILIK DÖNEMİMDE ÖZELLİKLE BİŞEYİ İSTEYEREK DEĞİL AMA BİR SIKINTIM HACETİM OLMASIN DİYE HEP KILARDIM VE ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN HİÇ BİR SIKINTIMIZ OLMADI NE MADDİ NE MANEVİ BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM HACET NAMAZININ

hoşgeldinnnnnn sefa geldin..kız sen en son doktora gittğinde azcık bebişin bebek formundamıydı usg fotografı var mı
duruşu fasulye gibiydi tatlım ama elleri ayakları oluşmaya başlamış belliydi yani kalbi daha net görünüyodu...usg resmi war ama orada dediğim kadar belli diil fasulye gibi görünüyor...
​kimler gelmiiş..napıyon kıss?

​tamam cnm anladım şimdi...o zaman namazımı kılayım güzelce dilegimi dileyeyim..tefriciye olmasa bile yasin vs okuyayım öylede olur dimi?sonuçta rabbim boş çewirmez kulunu...

iiyim kuzuuummm gün sayıyommsen napıon nasıl gıdıo hamıslık
yemek yiycem şimdik acıktık sen napıyon
benm ıcınde ye yavru kuş ben rejımdeyım yemıomtopık arıyom asılamayla ılgılı kafam karısık yıneanlıycagın yıne kaşıntım var strese sokcam kndımı zorla

[sıze=3]​tamam cnm anladım şimdi...o zaman namazımı kılayım güzelce dilegimi dileyeyim..tefriciye olmasa bile yasin vs okuyayım öylede olur dimi?sonuçta rabbim boş çewirmez kulunu...[/sıze]

sen bilirsin tatlım yinede aç topiğini tabiki onunda faydası vardır ben kişisel fikrimi dedim, tabi ki rabbim boş çevirmez , 2 sinide yap istersen hem kendin oku hem topiği aç...........

bende hamiş olmak için çok uğraşıyorum ,tutturamıyoruz bir türlü..çok mutsuzum ,sizler nasıl hamile kaldınız? benimle paylaşırmısınızz,, neyi eksik yapıyoruzz bilmiyorummm.bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.3 aşılama oldum sonuç
yok..

bilinemeyen infertilite teşhisi kondu,eşimisperm sayısı 14milyon benim pek bi sorunum yok geçen ay kanda pıhtılaşma başlangıcı çıkmış nedemek onuda bilmiyorum...(((((

sen bilirsin tatlım yinede aç topiğini tabiki onunda faydası vardır ben kişisel fikrimi dedim, tabi ki rabbim boş çevirmez , 2 sinide yap istersen hem kendin oku hem topiği aç...........
hmmm kendim elimden geleni yapayım bn gerisi rabbime kalmış...cok saol canım....
hosgeldin canım aramıza..belli bi problem warmı eşinde ya da sende??

naban gıııııı

ne oldu neye kafan takıldı aşılamada dökül bakam

hoşgeldin sefa geldin.canım ben yumoş günlerini takip ediyordum.bal tarcın kürü yapıyordum.bunları yaklaşık 8 9 ay olarak yaptım ama sen 3 aşılama yaptırmışsın neden gebe kalamadığını doktorun daha net söyler ben ne diyceğimi bilemedim

ne günü cnm yoksa bu aymı yapılıyo asılaman?..iyiyim bnde şükür güzel gidiyo...
ewt cnmm onumuzdekı hafta olcak kısmetse persembe kontrolum var heycan yaptım
ya kuzum bakıom asılamada ıı sonuc alanların hemen hepsı yumurtlama problemı olanlar..ama bzım sorun spermlerdeya olmazsa dıe kafama takıom

bilinemeyen infertilite teşhisi kondu,eşimisperm sayısı 14milyon benim pek bi sorunum yok geçen ay kanda pıhtılaşma başlangıcı çıkmış nedemek onuda bilmiyorum...(((((
tatlım şimdi baktım biraz bilinmeyen infertilite hakkında nete...diyecek bişey bulamıyorum sanırım aşılamanın fazla denenmemesi lazımmış..tüp düsünüyomusunuz?bide kadınlar kulübünün gebelik bölümünde mutlaka vardır senin rahatsızlıgınla ilgili konular ve hamile kalanlar bi arstır istersen...yada hiç olmadı bi konu açarsın hiçdiilse sennle aynı seyi yasayanlarla konusman daha iyi olur diye düşünüyorum...

kesinlikle haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…