sorma yaaa cok cabuk gecti simdiye kadar bundan sonrasi gecmio bi turluzaten doktorda normal yapamayabilirsin dedi:18: seninde 30u gecmis bundan sonra daha hizli gelio emin ol
Bilemicem artık 12ci fites işe yararmıbide 14cüsüne takalım ne olacak.ama ve lakin sen 12den vurmuşsun darısı bızlere olsun artıkın 15ci günde son olsun dedik malum biz tepinmekten bıktık kikikikiki
şükürler olsun tatlım...sennkide büyüdü hemen hemen aynıyız...bnde cıkıyorum sizde iyi bakın kendinize annesitütü maşallah bayağı büyümüş.bana müsade kendine bebişe iyi bak
amin canım darısı hepinizin başınaben biliosun ovu testleriyle yatıp kalkıodum artıkın hala çekmecelerden çıkıo
Kız zilli hemşo insan hemşosuna acık tarif veriryumoş dönemini nasıl değerlendirdin kaç defa ?? Hangi pozisyon da tuttu felan
tamam canım iyi terapilerrr
hangi hararet yavruuu benimki ameliyat oldu, ekşın mekşın bu ay rafa kalktıAnam kuru iftira yineıftira
bi 8ci gün bide 12ci gün çarpıştık ,sadece bugün ve yarını peşpeşe düşündüm koca ay 4kere çokmu sence
hararetli gacı
kız hakketten sen böyle sayınca demirbaş gibi kaldığımızı hissettim. olsun her ay heyecan adrenalin yapıyoz dermişim
Kızlar benimde kociş geldi ben kaçıyorum onu bi güzel besliyim akşama lazım
Rümüşüm senle konuşamadık ben önce şu ekşini bitireyim ayaklar havadayken sana yazarımkiki
yok rümüşüm yayemem bidaha o haltı ben söz, bu ay unutmaya çalışıcam
kız benim herif silkelemiyo saçma diyo bende kendi kendimi silkeledimdelisin sen diyip güldü bana
Ayy ne bilim kıziyice şaşırdım ben türkçeyi :111::111::111: kikikiki
gülüm benimmmmm sakın umutsuzluğa kapılma, bu bir sınav ve sabreden inanan kazanacak diye düşün. ben de seni merak ettiğim için geldim ve biliyorum birgün yine kulübe gelirken müjdeli haberini alacağız. ben inanıyorum uç noktalrda aman aman hayati bir sorun olmadığı sürece ben birgün hepimizin müjdeyi vereceğimize inanıyorum...
Olmadı kikim negatif kısmet değilmiş belki benim de bir gün olur
İnanın rahatım benim diğeri beta yüzünden düştüğü için yükselişi çok stres ettim ama çok şükür şuan 10 gün var bekliycem kanda vermeycem artık düşün işte
günaydın canlarrrrr...nabersiniz? benim bu hafta yumurtlama günlerimmişinternetten hesapladım öyle çıktı bakalım inşallah bu ay olur herkesin dilindeyiz artık tayinim de çıktı ya bebek yaparsınız artık diyolar okulda da 2 hamile 1 tane taze anne var her gün konuşuyolar ben de özeniyorum inşallah çok bekletmez meleğim bizi
tatlim benim degerin cok guzel maasalllhhhh bakma artik bende bakmamistim canim 2 kere bakmistim sadece yeter dedim cok uzerine dusmemek lazim bende senin yasadiklarini yasamistim biliyorn bir kere gordunmu iyi oldugunu fazla eselememek lazimhem neden 10 gunu bekliyon 1000 uzerindeki degerde karindan keseni gorebiliyorsun:26:hepsini toptan mi gorecen yoksam pitpitlarini falan...
günaydın canlarrrrr...nabersiniz? benim bu hafta yumurtlama günlerimmişinternetten hesapladım öyle çıktı bakalım inşallah bu ay olur herkesin dilindeyiz artık tayinim de çıktı ya bebek yaparsınız artık diyolar okulda da 2 hamile 1 tane taze anne var her gün konuşuyolar ben de özeniyorum inşallah çok bekletmez meleğim bizi
anladım canım saol yazdığın için.. ama benim meryem suresini falan okumama gerek yok dimi o bebek için okunuyodu :44: bide acele etmemek mi lazım bnm şimdi okumam gerekenlerde var rümüşte bugün için başlat yetişmeyebilir demişti bende elimdeki okumaları bitirip başlatayım diyorum...off napsam billemedimgünaydın canlarımmmm
tatlım hemşomsun senden mi saklaycam diycem de asla yaptığımı yapma söylediğimi yapsana şöyle anlatayımmm bende eşimde ocakta doktora gittik eşimde hareketlilik sıkıntısı çıktı sonra eşim şubat yumoş dönemimime kadar ilaç kullandı ve 1 ay sonraydı ama biz 3 hafta sonra bir sperm testi daha yaptık değerleri artmıştı.
benim adet düzensizliği vardı düşükten beri 24-34 arası oluyorumd hangi ay ne olacağım belli değil o yüzden ,hem ateş ölçtüm hem ovu testi yaptım 9. günden itibaren 2 güne bir çalışmaya karar verdik, sonraaa 9 ve 11 çalıştık, geldik 13 e biz uyanamadık sabah, o gün kaçtı işin kötüsü o gün ovuda çift çizgiyi gördüm ben , dahada kötüsü biz çatıkatı yaptırıyoruz ve eşimde çalıştı inşaatta ve belini incitti benim surat asıp üzülmelerime dayanamayıp 14. gün yalap şap bişeyler yaptık ben azıcık silkelendim eşim çok silkeleyemedi çünkü beli yüzündensenin usul salladım bacakları ve biz ayı kapattık ayın 14 ünden beri salatalık gördüğüm yok anlıycağın( bu arada edepsizzsin yavrumun ahlağı bozulcak )
şimdi gelelim esas konuya burda lovelly sende dinle beni , biz burda tefriciye okuyoruz ama benim kişisel düşüncem , bazen kendimde dahil bebek olayına olumsuz baktığımız anlar oluyo umutsuz oluyoruz oda okuduğumuz duanın maneviyatını etkiliyo gibi geliyo , birde yetiştirme telaşıyla okuyoruz ya tabi oda etkiliyo bana göree, o yüzden ben şubattan ümidi kestim hatta eşim hala beli için doktora gidemediği için marttan bile kesmiştim , nisan için dedim ki yavaş yavaş kendim tefriciye okurum, 4444 kere tefriciye okudum.
peki nasıl okudum abdest alıp niyetlendim arkasına 2 rekat namaz kıldım namazı hacet namazı gibi kıldım ilk rekat fatihadan sonra 3 tane ayetel kürsi, 2. rekat fatiha sonrası ihlas felak nas, sonrada meryem suresini okudum, tefriciye için acele etmedim hatta başkalarınada okudum arada , her akşam okuyabildiğim kadar okuduktan sonra çok az kaçmıştır ama genelde yatmadan , burda rümüşte demişti ben başka yerdede okumuştum 707 kere ya varis çektim, birde topiğin birinde arkadaşlar birbirlerine okuyolar belli bir sıraları var bu ay banada okudular 1001 kere fatiha okundu, ve sevdiğim insanların duaları, inan bu ay hiç umudum yoktu ama dualarla geldi bebeişim
bu arada ben tefriciyemi 28 şubat bat günümde bitirdim son 400 kalmıştı eşime bence hamileyim deyince beni frenledi bende kızdım o hırsla bitirdim tefriciyeyi yine abdest alıp meryem suresi okudum 2 rekat namaz kıldım , eşimede bu çocuğun hepsi benimmm sana yok dedimsabahta onu şoka uğrattım
bu arada 28 şubat bizim nikah yıldönümüzdü, 14 şubatta temal attık 28 şubatta kutlama yaptık anlıycağın
bu arada eşim bu hafta gidecekti doktora beli için , iş yerinden izin alması kısıtlı olunca benle gelecek hafta gidecek keseyide görcezz kısmetseee
ben iremin söylediklerini bilmiyordum.onunda anlattıklarını uygulaybilirsin ben olsam onları uygulardımanladım canım saol yazdığın için.. ama benim meryem suresini falan okumama gerek yok dimi o bebek için okunuyodu :44: bide acele etmemek mi lazım bnm şimdi okumam gerekenlerde var rümüşte bugün için başlat yetişmeyebilir demişti bende elimdeki okumaları bitirip başlatayım diyorum...off napsam billemedim
canlar merhaba....dün kontrolüm vardı.ayrıca doktorum dün o kadar yoğundu ki.uzun süren ameliyat,muayene filan.ne zaman geleceğimi bile ben sordum.24.-28.haftalarda gel dedi çıktı.bildiğim kadarıyla o haftalarda şeker yüklemesi yapılıyor.ama bana bi açıklama yapmadı.aç karnına mı gideceğim tok karnına mı?hamile olduğumdan bu yana aç karnına dayanamıyorum.
aslında doktorumdan memnunum ama dün hep aksilikler olmuştu.
sizce nasıl gitmeliyim.aç karnına mı yoksa ayakta tutacak kadar bişeyler yiyerek mi
günaydın canlarımmmm
tatlım hemşomsun senden mi saklaycam diycem de asla yaptığımı yapma söylediğimi yapsana şöyle anlatayımmm bende eşimde ocakta doktora gittik eşimde hareketlilik sıkıntısı çıktı sonra eşim şubat yumoş dönemimime kadar ilaç kullandı ve 1 ay sonraydı ama biz 3 hafta sonra bir sperm testi daha yaptık değerleri artmıştı.
benim adet düzensizliği vardı düşükten beri 24-34 arası oluyorumd hangi ay ne olacağım belli değil o yüzden ,hem ateş ölçtüm hem ovu testi yaptım 9. günden itibaren 2 güne bir çalışmaya karar verdik, sonraaa 9 ve 11 çalıştık, geldik 13 e biz uyanamadık sabah, o gün kaçtı işin kötüsü o gün ovuda çift çizgiyi gördüm ben , dahada kötüsü biz çatıkatı yaptırıyoruz ve eşimde çalıştı inşaatta ve belini incitti benim surat asıp üzülmelerime dayanamayıp 14. gün yalap şap bişeyler yaptık ben azıcık silkelendim eşim çok silkeleyemedi çünkü beli yüzündensenin usul salladım bacakları ve biz ayı kapattık ayın 14 ünden beri salatalık gördüğüm yok anlıycağın( bu arada edepsizzsin yavrumun ahlağı bozulcak )
şimdi gelelim esas konuya burda lovelly sende dinle beni , biz burda tefriciye okuyoruz ama benim kişisel düşüncem , bazen kendimde dahil bebek olayına olumsuz baktığımız anlar oluyo umutsuz oluyoruz oda okuduğumuz duanın maneviyatını etkiliyo gibi geliyo , birde yetiştirme telaşıyla okuyoruz ya tabi oda etkiliyo bana göree, o yüzden ben şubattan ümidi kestim hatta eşim hala beli için doktora gidemediği için marttan bile kesmiştim , nisan için dedim ki yavaş yavaş kendim tefriciye okurum, 4444 kere tefriciye okudum.
peki nasıl okudum abdest alıp niyetlendim arkasına 2 rekat namaz kıldım namazı hacet namazı gibi kıldım ilk rekat fatihadan sonra 3 tane ayetel kürsi, 2. rekat fatiha sonrası ihlas felak nas, sonrada meryem suresini okudum, tefriciye için acele etmedim hatta başkalarınada okudum arada , her akşam okuyabildiğim kadar okuduktan sonra çok az kaçmıştır ama genelde yatmadan , burda rümüşte demişti ben başka yerdede okumuştum 707 kere ya varis çektim, birde topiğin birinde arkadaşlar birbirlerine okuyolar belli bir sıraları var bu ay banada okudular 1001 kere fatiha okundu, ve sevdiğim insanların duaları, inan bu ay hiç umudum yoktu ama dualarla geldi bebeişim
bu arada ben tefriciyemi 28 şubat bat günümde bitirdim son 400 kalmıştı eşime bence hamileyim deyince beni frenledi bende kızdım o hırsla bitirdim tefriciyeyi yine abdest alıp meryem suresi okudum 2 rekat namaz kıldım , eşimede bu çocuğun hepsi benimmm sana yok dedimsabahta onu şoka uğrattım
bu arada 28 şubat bizim nikah yıldönümüzdü, 14 şubatta temal attık 28 şubatta kutlama yaptık anlıycağın
bu arada eşim bu hafta gidecekti doktora beli için , iş yerinden izin alması kısıtlı olunca benle gelecek hafta gidecek keseyide görcezz kısmetseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?