hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam canikolarim nasilsiniz.cok ozledim sizi.:2::2::2::2:BARTEKIM guzelim senin icin hayirlisini diliyorum.insahallah gelicek zamani geldiginde,
bende iyiyim kaynanam geldi.kizlar hic bir sey elletmiyor bana sagolsun.hele kayinpederim.sagolsunlar.neyse ben kaciyim cadimi uyutuyim.bir tek kotuye degisen kizim oldu.cok simarrdi/

allah razı olsun kayınvalidende ellerinden öpüyorum

günaydın kızlarrr biz geldikkk
etmeye çalısıom dıe hasta oldum ben kesinbutun kış bişey olmadı geldi şimdi buldu benı pis mikroplar

tatlım bu ara geçiş olduğu için herkeste salgın var şubat başı bendede olmuştu hiç stres etme tatlişkom, ben ilac bile kullanmadan atlattım hep ılık şeyler iç, bal limon ılık su, eğer burun tıkanıklığın varsada viks süper açıyo çok faydasını gördümm

Selam kızlar benim koca hafiye gibi peşimde valla girip çıkıyorum bartekim çok üzüldüm
Neler hissettiğini anlıyorum canım ama vazgeçmek yoook
Hepinizi çok seviyorum
Dua oukyan arkaaddaşlarada allah razı olsun duamız tamamlandı çok sağolun

aaayyyyyy heyecan korku stres hepsi iç içe Tam 1 haftamız kaldı nasipse.kızım ceee eee yapmazsa tabi

normal doum lma ihtimali var mı tatlım erken gelirsede sezeryan değil mi, ben geçen bir arkadaşada dedim korkma hiç, daha önce bilmediğimiz için korkuyoruz aklıma direk ilk gece ve alttan muayene korkularım geliyo meğer hiç korkulacak şeyler değilmiş Ayrıca öyle zor kötü bişey olsa hep tek kardeş olmalıydık

kızzz irem zillisi napıyosun nasıl gidiyo hamişlik bu silkeletme kısmını ben kaçırmışım nasıl oluyo o bacaklarımımı sallıcam anlamadım bugün takvime göre büyük gün de

hazırlıksız yakalanmak istemiyorummm:18::18: aynen onları düşününce normal doğumu hiç düşünmedim bile

kızzz irem zillisi napıyosun nasıl gidiyo hamişlik Bu silkeletme kısmını ben kaçırmışım nasıl oluyo o bacaklarımımı sallıcam anlamadım Bugün takvime göre büyük gün de

hamişlik ben mutluyum ama henüz belirtim yok Kızım ayaklarını dikiyon yukarı kocan bir sağa sola bir ileri geri sallıyacak ki çabuk buluşsun sevenler Benim herif haşindi acısından ben daha çok bacaklarımı titretmiştim diktiğim zaman Ayy hadi hayırlı olsun halvet gecelerin , hız kesme 1 hafta devam et gün aşırıya

kızlar nasılsınız..ben çok zor günler geçiriyorum..inanın buraya yazmayı çok özledim ..ama buna bile halim yok..mide bulantılarım kusmalarım çok fazla..2 kilo verdim 1 haftada neredeyse..ne yapacağımı şaşırdım..yatıyorum hep..dün progestanı içemedim..bugün pembe lekem oldu..neden bende bu kadar oluyo..ilk olduğunda pembe lekelenmem dr gitmiştim..normal demişti..ama bu kadar niye oluyo.

napalım benim tembelliğimden,hadi kendine iyi bak iyi dinlen önümüzdeki aylar cok calışcan cokk

canım bu jinekologları bazen hiç anlamıyorum sebebsiz infertilite saçmalığı sinirlerimi bozuyor bee adam şunun sebebini bilmiyorum de, sebebi bilinmeyen dee niye sebepsiz deniliyo tatlım sen kocanı aklı başında bir doktora götür ve eşinin yeme içmesine dikkat et. bu kadar sağlık sorunu olan insanlar bebek sahibi oluyorsa Allah'ın izniyle siz de olursunuz.ben yakın zamanda tedaviyi reddedip hayatlarını düzene sokup sağlıklı yaşamaya çalışan bir çiftin doğal yollarla çok beklemeden çocuk sahibi olduğunu öğrendim. şimdi 2.yi düşünüyorlar doktor sağlıklısınız demiş. daha ne diyim
canım ya ne kadar karamsarsın. kim demiş onuuu aşılamada zaten tutma iihtimali normalde de düşük bunu sağlık sorunu olarak görme. sonuçta sperm sorunu olmayanlar
da hamile kalamayabilir bunun yanında dünyaa sorunnu olan hamile kalıyo bu biraz kısmet olayı olarak düşünmek lazım...eşinin neden sorunu var yani varikosel veya kisti felan mı var?

canım sana da çok dua edeceğim, sen aşılamaya gitmeden bize bi haber et ok?

neva nasılsın canım... şimdi sen hamiş oldun yaaa çatmaya kıyamadım pamuk anneee

Son düzenleme:
kızlar dr aradk..düşük tehlikesi olabilir gel bakalım dedi..gidicem şimdi dua edin lütfen bana...

bebişin sana tutunmuş da ondan çektiriyo tatlım. bence iyi düşün iyi olsun. güzel haberlerle dönersin inşallah. ben neredeyse her hamişten bunları duyuyorum ve sonra herşey yoluna giriyor, stresin seni etkilemesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…