Selam kızlar ben eve geldim şimdi dinleniyorum siz nasılsınız
selam canikolarim nasilsiniz.cok ozledim sizi.:2::2::2::2:BARTEKIM guzelim senin icin hayirlisini diliyorum.insahallah gelicek zamani geldiginde,
bende iyiyim kaynanam geldi.kizlar hic bir sey elletmiyor bana sagolsun.hele kayinpederim.sagolsunlar.neyse ben kaciyim cadimi uyutuyim.bir tek kotuye degisen kizim oldu.cok simarrdi/
etmeye çalısıom dıe hasta oldum ben kesinbende iyiyim canım dikkat et kendine yavru...
etmeye çalısıom dıe hasta oldum ben kesinbutun kış bişey olmadı geldi şimdi buldu benı pis mikroplar
günaydın heyecan başladı mııı
aaayyyyyy heyecan korku stres hepsi iç içeTam 1 haftamız kaldı nasipse.kızım ceee eee yapmazsa tabi
normal doum lma ihtimali var mı tatlım erken gelirsede sezeryan değil mi, ben geçen bir arkadaşada dedim korkma hiç, daha önce bilmediğimiz için korkuyoruz aklıma direk ilk gece ve alttan muayene korkularım geliyo meğer hiç korkulacak şeyler değilmişAyrıca öyle zor kötü bişey olsa hep tek kardeş olmalıydık
kızzz irem zillisi napıyosun nasıl gidiyo hamişlikBu silkeletme kısmını ben kaçırmışım nasıl oluyo o bacaklarımımı sallıcam anlamadım Bugün takvime göre büyük gün de
hazırlıksız yakalanmak istemiyorummm:18::18: Aynen onları düşününce normal doğumu hiç düşünmedim bile
napalım benim tembelliğimden,hadi kendine iyi bak iyi dinlen önümüzdeki aylar cok calışcan cokk
canım bu jinekologları bazen hiç anlamıyorum sebebsiz infertilite saçmalığı sinirlerimi bozuyorbende hamiş olmak için çok uğraşıyorum ,tutturamıyoruz bir türlü..çok mutsuzum ,sizler nasıl hamile kaldınız? benimle paylaşırmısınızz,, neyi eksik yapıyoruzz bilmiyorummm.bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.3 aşılama oldum sonuç
yok..
canım ya ne kadar karamsarsın. kim demiş onuuuewt cnmm onumuzdekı hafta olcak kısmetse persembe kontrolum var heycan yaptım
ya kuzum bakıom asılamada ıı sonuc alanların hemen hepsı yumurtlama problemı olanlar..ama bzım sorun spermlerdeya olmazsa dıe kafama takıom
canım sana da çok dua edeceğim, sen aşılamaya gitmeden bize bi haber et ok?
neva nasılsın canım... şimdi sen hamiş oldun yaaa çatmaya kıyamadım pamuk anneee
kızlar dr aradk..düşük tehlikesi olabilir gel bakalım dedi..gidicem şimdi dua edin lütfen bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?