sağol yaşamımmm ya diğerinde bir haftada 4 kez kan vermiştim yorgunluğumda cabası bu sefer niyetim kan falan vermiycem artık önemli bir sıkıntım olmadıkça, canım benim bildiğim 1000 değeriyle alttan 6000 değerinde karından bakınca görünüyo o yüzden geç aldım randevumu gerçi değerim düşündüğümden iyi geldi cumada görünür karından sanki ama ben değiştirmeycem günü bekliycem .......
evet canim seni cok iyi anliyorum sen belirledigin tarihte gitt tatlim...bence gittigin zaman sen belkim pitpitlarini da duyarsin daha guel olur.ben 15000oldugunda daha duyamamistim ama pit pitlari 1 hafta sonra gordum allahin izniyle...
tatlım hayalime yazdığımı mesajımı okumuşundur en azından ya varisi çek ve inan , yaşamımın dediği gibi silkelet bide kendini ondan sonrası rabbime kalmışşşinşallah tez vakitteee hayırlısıyla konar göbüşüneee
canim benim hersey guzel olur i nsalllhhh....inşallahh cnm yaaa cok heycanlıyımmm
iyiyiz tatlim sen kocisi kizdirma canim guzel sonuclarini alinca artikin dinlemezsin onu dimiii...hem pc den uzak dur zaten sen simdilik insalllh guzel haberlein gelecek dualarim seninle canim....Selam kızlar ben eve geldim şimdi dinleniyorum siz nasılsınız
canim 14 milyon az bir deger bence en az 20 milyon olmasi gerekiyor.....eşimin sperm sayısı 14milyon bende önemli bi sorun görünmüyo.geçen ay kanda pıhtılaşma başlangıcı çıkmış
ayyyyyyy cok heyecanliiii yaaaa:18:canim benim insalllh saglikla alacaksin bebisini kucagina.....aaayyyyyy heyecan korku stres hepsi iç içetam 1 haftamız kaldı nasipse.kızım ceee eee yapmazsa tabi
kızlar nasılsınız..ben çok zor günler geçiriyorum..inanın buraya yazmayı çok özledim ..ama buna bile halim yok..mide bulantılarım kusmalarım çok fazla..2 kilo verdim 1 haftada neredeyse..ne yapacağımı şaşırdım..yatıyorum hep..dün progestanı içemedim..bugün pembe lekem oldu..neden bende bu kadar oluyo..ilk olduğunda pembe lekelenmem dr gitmiştim..normal demişti..ama bu kadar niye oluyo.
canim benim sen stres etme kendine benim amcamin kizi 12.hafasinda cok buyuk kanama gecirdi ama bebise hicbirsey olmadi saglikli maasalllh ve onunda migde bulantilari cok oldu gecti simdi benden 3 hafta ileride hamileligi sen dinlen ayakta cok kalma senin pembe lekelenmelerin oluyormus korkma birsey olmaz alllahin izniyleeee.
kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hasrtanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hasrtanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
sen doğuma ben kontorole mi gitcem acepp normal yol ile gidersen hastaneye yani ağrınsızın olmadan haber ver oldumuaaayyyyyy heyecan korku stres hepsi iç içetam 1 haftamız kaldı nasipse.kızım ceee eee yapmazsa tabi
:119: sizin orda ufak capla zelzele mi vra ynikızzz irem zillisi napıyosun nasıl gidiyo hamişlikbu silkeletme kısmını ben kaçırmışım nasıl oluyo o bacaklarımımı sallıcam anlamadım bugün takvime göre büyük gün de
canım gecmişler olsun senin bebiş cok yaramazlık yapıyor içerde azcık kulağını ceksek iyi olacakkızlar nasılsınız..ben çok zor günler geçiriyorum..inanın buraya yazmayı çok özledim ..ama buna bile halim yok..mide bulantılarım kusmalarım çok fazla..2 kilo verdim 1 haftada neredeyse..ne yapacağımı şaşırdım..yatıyorum hep..dün progestanı içemedim..bugün pembe lekem oldu..neden bende bu kadar oluyo..ilk olduğunda pembe lekelenmem dr gitmiştim..normal demişti..ama bu kadar niye oluyo.
bendede vardı düşük tehlikesi ama şimdi şükürler olsun iyyiz inşallah güzel sağlıklı haberlerini alıcazkızlar dr aradk..düşük tehlikesi olabilir gel bakalım dedi..gidicem şimdi dua edin lütfen bana...
günaydın heyecan başladı mııı
neva nasılsın canım... şimdi sen hamiş oldun yaaa çatmaya kıyamadım pamuk anneee
kızlar dr aradk..düşük tehlikesi olabilir gel bakalım dedi..gidicem şimdi dua edin lütfen bana...
şekerler tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor
Canım ilk başı kesin abdestliydi genelde yatsıyı kıldıktan sonra okuyodum abdestli oluyodum ama hepside kesin abdestli değil dua olduğu için çokta dikkat etmedim okunabilir çünkü, bu arada stresli olma şartlama kendini ben en erken nisan ayını düşünerek hayırlı zamanda gelsin diye başlamıştım , rabbim hemen gönderdi
Hayırlı olsun tatlım, rabbim 2 hafta sonra halayını çekmeyi nasip eder inşallahbu arada kabak çekirdeği ye iyi diye duydum araştır yinede ve ya varisi unutma
selam kızlar, bende huzursuz bacak tavan yaptı geceleri bana uyku falan haram oldu.neyapıcam bu bacaklarla bilmem.daha önceleri ara ara olurdu ama hamilelikten sonra dayanılacak gibi değil.
Hepinize k....m yine kimse yok
şekerler tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?