hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlarrr ben hafta sonuna kadar yokum.kayinvalideme gidecemmmeltim gelmis onun yanina gidecem...
benim sag kalcam cok cektiriyoer kizlar bu aralar zorum cok.tutuluyor ayagim nette arastirdim normalmis hamilelikte ama cok canimi yakiyor yaaa cok kotuuu haftaya cumartesi kontrolum var artikin o zaman soracam doktora

benim bugun kahve gunum var oraya gidecem simdik kactim kizlar ben gorusuruzzz

oooleeeeeeeeyyyyyyyyyy hava miisss arkadaşımla plan yaptık bizim burda şahane bi park ve kafesi var orda buluşacaz... bhar geldi beni kimse tutamaz

kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hasrtanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....

geçmiş olsun .. duymana cok sevindim kesin ikizmiymiş yani :)

Son düzenleme:

cano cok gecmmişler olsun ne testleriymiş onlar öyle.dikkat et kendine.şimdi kesin mi ikiz oldugu onunla ilgil ibişey dedi mi doktor

aaayyyyyy heyecan korku stres hepsi iç içe tam 1 haftamız kaldı nasipse.kızım ceee eee yapmazsa tabi
sen doğuma ben kontorole mi gitcem acepp normal yol ile gidersen hastaneye yani ağrınsızın olmadan haber ver oldumu

kızzz irem zillisi napıyosun nasıl gidiyo hamişlik bu silkeletme kısmını ben kaçırmışım nasıl oluyo o bacaklarımımı sallıcam anlamadım bugün takvime göre büyük gün de
:119: sizin orda ufak capla zelzele mi vra yni
canım gecmişler olsun senin bebiş cok yaramazlık yapıyor içerde azcık kulağını ceksek iyi olacak aldığn hapı bende alırken cok zorlanıyordum başdönmesi cok yapıyordu.sweet85 arkdaşımız bu lekeleri yanlış hatırlamıyorsam 2 3 ay yaşamıştı ama şimdi şükürler olsun doğuma gidicek azkaldı.sen tatlı canını cok üzmemeye calış bolbol dua et.seni seviyoruz
kızlar dr aradk..düşük tehlikesi olabilir gel bakalım dedi..gidicem şimdi dua edin lütfen bana...
bendede vardı düşük tehlikesi ama şimdi şükürler olsun iyyiz inşallah güzel sağlıklı haberlerini alıcaz

neva nasılsın canım... şimdi sen hamiş oldun yaaa çatmaya kıyamadım pamuk anneee

YAKINDA BENDE SANA KIYAMAYCAM GELECEK TOSBAĞAMIZ İNŞALLAH

HAYIRLI OLSUN VE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM, BULANTILAR YÜZÜNDEN Mİ YATIRACAK SENİ DOKTORUN, İNŞALLAH ÇABUCAK TOPARLANIRSIN , YERİM O MİNNAKLARIN GÜP GÜPLERİNİİ

selamm serapcımm miniğinin kalp atımını duymuşsn gözün aydın canımm.. Ama diğer bebiş niye görünmemişş yaa inşallah kötü bir şey çıkmaz canımm.. Gelince yazarsın gelişmeleri artık.

kızlar dr aradk..düşük tehlikesi olabilir gel bakalım dedi..gidicem şimdi dua edin lütfen bana...

Geçmiş olsun canımm inşallah bebeğin iyi tutunur sana

tşk. ederim iremcim Rabbim kucana almanı nasip etsin sağlıkla ben bugün kırmızıyı gördüm ateş ölçmeye başladım geçtiğimiz ay ve faydasını görüceme inanıorum ama biraz uğraştıracak gibi görünüyo benim velet baksa 4 aydır gelmemekte ısrarlı

selam kızlar, bende huzursuz bacak tavan yaptı geceleri bana uyku falan haram oldu.neyapıcam bu bacaklarla bilmem.daha önceleri ara ara olurdu ama hamilelikten sonra dayanılacak gibi değil.

selam kızlar, bende huzursuz bacak tavan yaptı geceleri bana uyku falan haram oldu.neyapıcam bu bacaklarla bilmem.daha önceleri ara ara olurdu ama hamilelikten sonra dayanılacak gibi değil.

çokı sevindim canım hamişliğine canım bizede dua ett olur mu
bu arada bende de var bu sendromdan canım
çok düşünmemeye çalış stres yapma herşeyi
ve çaydan kahveden uzak dur
tedavisi yok diye biliyorum sadece stres yapma herşeyi ve düzelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…