hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

nasılsın haftaya çarşamba doğuracakmısın inşallah
benim test günümde perşembee

Hadi bakalım gelecek çarşamba mı şimdi büyük buluşma

dr 14ü diyor bende 13 olsun dedim.tamam demişti geçen hafta.dün kontrole gittiğimde yine 14 ü dedi ben yine 13 dedim :)))) illa tıp bayramında doğurtacak adam beni
bi aksilik olmazsa inşallah çarsamba diyorum ben

dua edicem inşallah...kafein tüketimimde yok ama gebelik sebebiyle daha bi kafa yorar oldum sanırım.neyse herşey gelir geçer, inşallah hepimiz kavuşalım tez zamanda bebeklerimize:)

canım o kalça ağrılarından ben de çok çekiyorum aylardır.sırt üstü yatamıyorum uzun süre ayakta duramıyorum uzun süreli oturamıyorum taa 10.haftadan beri

hemsomm haber veririm tabii farklı bi durum olursa da sana msj atarım

canım benim nasılsın neler yapıyosun??kaç gün rapor aldın??güzel haberlerini rümüşten alırım inşallahhh

Yatıyorum canım test günümden iki gün önce bitiyo raporum
deryam valla çok mutluyum herkese söylediğim şeyi yapıyorum
hamile gibi geziyorum etrafta mart 14 e kadar hamişliğim garanti gibi
ondan sonrasıda Allaha kalmış :26:
neler yapayım canım
kabızlıktan kaçıyorum ilk iki gün kabızdım ve çok korkuyodum bişey olacak diye
ama Allahım herşeyin hayırlısını verir diyorum
biraz karında kasılmalarım var iyimi kötümü:44:

nasılsın haftaya çarşamba doğuracakmısın inşallah
benim test günümde perşembee

sana face den mesaj yazdım tatlım .............

dr 14ü diyor bende 13 olsun dedim.tamam demişti geçen hafta.dün kontrole gittiğimde yine 14 ü dedi ben yine 13 dedim :)))) illa tıp bayramında doğurtacak adam beni

bende 13. de gidecem doktora hade ikimizede hayırlı olsunnn

benim koca duşta heran çıkabilir kapatırsam haberin olsun

ben 19.haftada yaptırmıstım.sağlık ocağından aramaları gerekirdi seni.gebelik kaydını yaptırmıs mıydın???

cnm merhaba öncelikle hayırlı uğurlu hayat paylaşmanızı diliyorum ailenize katılıcak yeni üyenizle Sanıyorum bir kız bebek dünya ya getireceksin nasipse...sezaryen doğum mu olacak senin ki ?

sana face den mesaj yazdım tatlım .............

bende 13. de gidecem doktora hade ikimizede hayırlı olsunnn

meraba canım
okudum galiba yasinle ilgili olan mı
inşallah size hamişim diyecem dualarınızın sayesinde

Bir bebiş geliyoorrr Allah sağlıkla ve kolayla kurtulmayı nasip etsin canım. Bebişini kucağına al inşallah.

Bu arada benim anlamadığım bir şey var neden sezeryanda doktorlar hep 10 gün önce alıyolar bebeği 10 gün daha dursa nolur sanki?

bol bol kayısı ye kayısı hosafı iç.sürekli yatma yarım saat yatıyosan kalk evin içinde biraz dolan sonra tekrar yat.kan dolasımı sağlansın vucutta.
kasılamalar batmalar sancılar oluyor canım.hiç bi iş yapma yemeğini ye yat.olacak inşallah canım benimm bebişin sana sıkı sıkı tutunmustur inşallahhh

inşallah canım ben şimdi çıkayam
görüşürüz yine
güzel haberler veririm inşallah hepinizi öptüm

cnm merhaba öncelikle hayırlı uğurlu hayat paylaşmanızı diliyorum ailenize katılıcak yeni üyenizle Sanıyorum bir kız bebek dünya ya getireceksin nasipse...sezaryen doğum mu olacak senin ki ?
merhaba canım.çok teşekkür ederim darısı sizlerin basına inşallah..tüp bebek olduğu için sezaryen olacağım tatlım

aayyy inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir minik kızıım 38.hafta bitince alıyolar canım sebebini tam olarak bilmiyorum açıkçası.

canım 4 ay hiç bişey ben düşükten beri 8 ay ki o bile az şükürler olsun ki geldi , doktorlar en az 1 sene denemeni bekliyo stres etme gelir bebişin ve ateş çok faydasını görcen benden demesi .........

meraba canım
okudum galiba yasinle ilgili olan mı
inşallah size hamişim diyecem dualarınızın sayesinde

yok canım kabak çekirdeği ile ilgili kabak çekirdeği doğal kan sulandırırcıymış şimdiden yemen battan sonrada en fazla bir hafta yersen tutunmaya yardımcı oluyormuş, bu arada kabızlığada iyi geliyo bilgine bu arada 707 kere ya varis çek

Son düzenleme:

Bebişin fotoğraflarını beklerizzz canımmm.. Allah bizlere de doğduğu günleri görmeyi nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…