Hadi bakalım gelecek çarşamba mı şimdi büyük buluşma
çokı sevindim canım hamişliğine canım bizede dua ett olur mu
bu arada bende de var bu sendromdan canım
çok düşünmemeye çalış stres yapma herşeyi
ve çaydan kahveden uzak dur
tedavisi yok diye biliyorum sadece stres yapma herşeyi ve düzelecek inşallah
kizlarrr ben hafta sonuna kadar yokum.kayinvalideme gidecemmmeltim gelmis onun yanina gidecem...
benim sag kalcam cok cektiriyoer kizlar bu aralar zorum cok.tutuluyor ayagim nette arastirdim normalmis hamilelikte ama cok canimi yakiyor yaaa cok kotuuu haftaya cumartesi kontrolum var artikin o zaman soracam doktora
sen doğuma ben kontorole mi gitcem acepp normal yol ile gidersen hastaneye yani ağrınsızın olmadan haber ver oldumu
:119: sizin orda ufak capla zelzele mi vra yni
canım gecmişler olsun senin bebiş cok yaramazlık yapıyor içerde azcık kulağını ceksek iyi olacakaldığn hapı bende alırken cok zorlanıyordum başdönmesi cok yapıyordu.sweet85 arkdaşımız bu lekeleri yanlış hatırlamıyorsam 2 3 ay yaşamıştı ama şimdi şükürler olsun doğuma gidicek azkaldı.sen tatlı canını cok üzmemeye calış bolbol dua et.seni seviyoruz
bendede vardı düşük tehlikesi ama şimdi şükürler olsun iyyiz inşallah güzel sağlıklı haberlerini alıcaz
nasılsın haftaya çarşamba doğuracakmısın inşallah
benim test günümde perşembee
canım benim nasılsın neler yapıyosun??kaç gün rapor aldın??güzel haberlerini rümüşten alırım inşallahhh
nasılsın haftaya çarşamba doğuracakmısın inşallah
benim test günümde perşembee
dr 14ü diyor bende 13 olsun dedim.tamam demişti geçen hafta.dün kontrole gittiğimde yine 14 ü dedi ben yine 13 dedim :)))) illa tıp bayramında doğurtacak adam beni
bi aksilik olmazsa inşallah çarsamba diyorum ben
ben 19.haftada yaptırmıstım.sağlık ocağından aramaları gerekirdi seni.gebelik kaydını yaptırmıs mıydın???
sana face den mesaj yazdım tatlım .............
bende 13. de gidecem doktora hade ikimizede hayırlı olsunnn
dr 14ü diyor bende 13 olsun dedim.tamam demişti geçen hafta.dün kontrole gittiğimde yine 14 ü dedi ben yine 13 dedim :)))) illa tıp bayramında doğurtacak adam beni
bi aksilik olmazsa inşallah çarsamba diyorum ben
Yatıyorum canım test günümden iki gün önce bitiyo raporum
deryam valla çok mutluyum herkese söylediğim şeyi yapıyorum
hamile gibi geziyorum etraftamart 14 e kadar hamişliğim garanti gibi
ondan sonrasıda Allaha kalmış :26:
neler yapayım canım
kabızlıktan kaçıyorum ilk iki gün kabızdımve çok korkuyodum bişey olacak diye
ama Allahım herşeyin hayırlısını verir diyorum
biraz karında kasılmalarım var iyimi kötümü:44:
bol bol kayısı ye kayısı hosafı iç.sürekli yatma yarım saat yatıyosan kalk evin içinde biraz dolan sonra tekrar yat.kan dolasımı sağlansın vucutta.
kasılamalar batmalar sancılar oluyor canım.hiç bi iş yapma yemeğini ye yat.olacak inşallah canım benimm bebişin sana sıkı sıkı tutunmustur inşallahhh
merhaba canım.çok teşekkür ederim darısı sizlerin basına inşallah..tüp bebek olduğu için sezaryen olacağım tatlımcnm merhaba öncelikle hayırlı uğurlu hayat paylaşmanızı diliyorum ailenize katılıcak yeni üyenizleSanıyorum bir kız bebek dünya ya getireceksin nasipse...sezaryen doğum mu olacak senin ki ?
Bir bebiş geliyoorrr Allah sağlıkla ve kolayla kurtulmayı nasip etsin canım. Bebişini kucağına al inşallah.
Bu arada benim anlamadığım bir şey var neden sezeryanda doktorlar hep 10 gün önce alıyolar bebeği 10 gün daha dursa nolur sanki?
tşk. ederim iremcim Rabbim kucana almanı nasip etsin sağlıklaben bugün kırmızıyı gördüm ateş ölçmeye başladım geçtiğimiz ay ve faydasını görüceme inanıorum ama biraz uğraştıracak gibi görünüyo benim velet baksa 4 aydır gelmemekte ısrarlı
meraba canım
okudum galiba yasinle ilgili olan mı
inşallah size hamişim diyecem dualarınızın sayesinde
merhaba canım.çok teşekkür ederim darısı sizlerin basına inşallah..tüp bebek olduğu için sezaryen olacağım tatlım
aayyy inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir minik kızıım38.hafta bitince alıyolar canım sebebini tam olarak bilmiyorum açıkçası.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ak-arkadaslar-yola-birlikte-cikalim-1346.html
burda kızımın odasını paylastım bakın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?