http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ak-arkadaslar-yola-birlikte-cikalim-1346.html
burda kızımın odasını paylastım bakın kızlar
Geçmiş olsun canım grip için,gelecek ay müjdeli haberi verirsin inşallah
bende cep ten giriyorum ve göremiyordum kim var,en altta fullsite yazıyor oraya basınca normale dönüyor sayfa ozaman görünüyormuş canım.
bende iyiyim fena değil bugün 14cü günüm her ay 12,13 ağrıyla yumoşlayan ben geçen ay la beraber 14ci güne kaydı :26:yanlız hala ağrım yok şimdide ağrı olmayınca acaba olmadımı diyorum kendi kendime ağrılarla arkadaş olmuştum:26:alışmıştım olmayışı garip geliyor artık
12 çi günü çalıştık dün boş geçtim bugün bide yarın peşpeşe düşünüyorum sence yetermi kız?
merhaba canım.çok teşekkür ederim darısı sizlerin basına inşallah..tüp bebek olduğu için sezaryen olacağım tatlım
aayyy inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir minik kızıım38.hafta bitince alıyolar canım sebebini tam olarak bilmiyorum açıkçası.
canım 4 ay hiç bişey ben düşükten beri 8 ay ki o bile az şükürler olsun ki geldi , doktorlar en az 1 sene denemeni bekliyo stres etme gelir bebişin ve ateş çok faydasını görcen benden demesi .........
yok canım kabak çekirdeği ile ilgili kabak çekirdeği doğal kan sulandırırcıymış şimdiden yemen battan sonrada en fazla bir hafta yersen tutunmaya yardımcı oluyormuş, bu arada kabızlığada iyi geliyo bilginebu arada 707 kere ya varis çek
anamm sen önceden geceye yakın gelirdin şimdi gündüz takılmaya başladınHepinize k....m yine kimse yok
hoşgeldin sefa geldin,ateş ölcmek eğlenceli oluyor.mutlaka denemelisin faydasınıda görürsün inşallahtşk. ederim iremcim Rabbim kucana almanı nasip etsin sağlıklaben bugün kırmızıyı gördüm ateş ölçmeye başladım geçtiğimiz ay ve faydasını görüceme inanıorum ama biraz uğraştıracak gibi görünüyo benim velet baksa 4 aydır gelmemekte ısrarlı
stresle alakalı bişey mi huzursuz bacak hastalığıselam kızlar, bende huzursuz bacak tavan yaptı geceleri bana uyku falan haram oldu.neyapıcam bu bacaklarla bilmem.daha önceleri ara ara olurdu ama hamilelikten sonra dayanılacak gibi değil.
derya doğuma gidiyor derya doğuma gidiyorrrrrr 2.bebeğimiz dünyaya geliyor inşallah :119: :119:hemsomm haber veririm tabii farklı bi durum olursa da sana msj atarım
eğer derya izin verirse ben bi kactanesini paylaşırım.bi aksilik cıkmassa bende gitcem yanında deryanınBebişin fotoğraflarını beklerizzz canımmm.. Allah bizlere de doğduğu günleri görmeyi nasip etsinnn
cok güzellllll maşallah ayy banada kısmet olcak mı hazırlıklarhttp://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ak-arkadaslar-yola-birlikte-cikalim-1346.html
burda kızımın odasını paylastım bakın kızlar
hayırlısı olsun derya bende normal doğuma hep antipati duyarımda meraklandım doğrusu dedim kendi isteğiylemi bu seçimi yaptı Allah kurtarsın Rabbim kuzucunla seni
İremcim sağol alakan için Allah'ım gönlüne göre vermiş rabbim öğle büyükkü bizim için herşeyi yapıyo8 ay neler yaptın takip kür v.s. neler yaşadın cnm ?
kür olarak yapmayı düşünüyorsan önce sende ne gibi bi rahatsızlık var onu bilmen lazım mesela bende yumurta tembelliği vardı bal tarcın kürü yaptıydım irem ateş ölcerek yumoş günlrini takip ediyordu
cnm öncelikle tebrikler hamilesin maşallah Allah kavuştursun öncelikle bebişineBende o tüp rahatsızlıklar varmı bilmiyorum korunmayı bıraktığımda gitmiştim dr. smear testi yaptı o gün yumurta görünmüyodu ben bilinçsiz olduğum için aslında takip için adetliyken gidiilmesi gerekiyomuş ama ben bebek olmaya engel bir sorun varmı için rahat etsin açısından muayene oldum bir sorun yok mikrop kanserli hücre yok bu tip şeyler dedi akıntılarım için hap verdi ama akıntıların halahazır kremsi şekilde devam ediyor iltihap gibi... :120: biraz böyle sıkı çalışarak devam et kalmassan gel takip edelim dedi Bu kadar ve bekliyorum 4ay bitti bugün tekrar regl oldum bu ay ısı ölçmeyi keşfettim ama iyi bir yöntem vücudunu tanımada faydalı gerçekten tabloma göre yumoşladım ama olmadı yine
canım teşekkür ederim darısı başına.o akıntıların kokulu mu sürekli mi geliyor.eğer bu ay gidiceksen doktoruna adetli iken 2 3 veya 4.gün git hormon testi yaptırmasını isteyebilirsin.ona göre kür yapabilirsin.ateş ölcmeye devam et bu sürecte insan vucudunu daha iyi tanıyor
yok cnm koku filan yok ama sürekli akıntım var geneli kremsi ve iltahap şeklinde ben bu ay ev taşıyıcam yerleşim filan derken nisanı geçer deli gibi istiyorum ama beklemem gerek sağlıkla olucaksa tutunsun bebişim...
yine kendi haline bırakıcam 1-2 ay soğan kürü iltihap kurutup temizliyomuş bu ay yapıcam onu nasipse,dahasonra da bahsettiğin bal-tarçın çörek otu tabi sürekli ateşi ölçücem destek olarak bu iki ay oyalanıcam bunlarla olassa o vakit dr.un yolunu tutucam mecbur. Ama bu kürlerin tam olarak hazırlanışını bilmiyorum ...Bileniniz varsa net yazarsanız sevinirim kızlar
soğan kürünü ibrahim saraçoğlu nun resmi sitesinden araştırıp yaparsan daha iyi olur.aklımda kalan soğanı 4 e bölüyn suda kaynatıyon kaynak suyu olursa iyi olur klorsuz olması lazım.soğuynca günde iki kez iciyon
tşk.ler cnm bal-tarçın çörek otunu biliomusun?
kücük bi kavonuzun içine göz kararı bal tarcın cörek otunu karıştırıyorsun.yarım kavanoza bi çay kaşığı tarcın bir caykaşığı çörek otu karıştırdım onu sabah akşam birer kaşık yiyordum
rümüşş napıyosunn
balıda mı bir çay kaşığı atıyosun yani şöyle mi cnm
1 çay kaşığı çörek otu
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah akşam yiyosun tok aç farketmez.
ben şimdilik çıkıorum cnm burada olduğun denk geldiğimiz anlarda sohpetleşirsek sevinirim Allah'a emanet ol
ne olsun yemek yapmaya boğuşuyorum mide bulantısı kokudan öğryürum sen napyn yimsin
klay gelsin canım bende yeni yedim yemeğimi de foruma takılayım biraz dedim. dişim ağrıyo benimde 20 likler. başağrısı yapıyo öyle yani iyiyim diyebilirm . sen yakında 10. haftaya gireceksin canım yaa ne çabuk ilerliyo haftalar dimi
geçmiş olsun cano.tuzlu su ille gargara yap belki ağrıyı kesmeye yardımcı olur.gelde bana sor haftalar cabuk mu geçiyor diyegıdım gıdım ilerliyor sanki,haftaya perşembe kontrolümüz var inşallah pıtpıtlarını duyarım
İyi fikir canım denerimBekleyene zor geçiyo gerçekten :) Sen bu hafta gitsen de duyardın ki pıtpıtlarıı niye haftaya gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?