hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bercem deryam sizi görmek cok güzel. Cep telden giriyorum. Biraz sıkıntı oluyor. Ikinizi de cok öpüyorum. Deryosum allah sağlıcakla kurtarsin. Bercem insallah güzel haberlerini alacagiz

hayırlısı olsun derya bende normal doğuma hep antipati duyarımda meraklandım doğrusu dedim kendi isteğiylemi bu seçimi yaptı Allah kurtarsın Rabbim kuzucunla seni

İremcim sağol alakan için Allah'ım gönlüne göre vermiş rabbim öğle büyükkü bizim için herşeyi yapıyo 8 ay neler yaptın takip kür v.s. neler yaşadın cnm ?

Hepinize k....m yine kimse yok
anamm sen önceden geceye yakın gelirdin şimdi gündüz takılmaya başladın o yüzden pek kimse olmuyor
hoşgeldin sefa geldin,ateş ölcmek eğlenceli oluyor.mutlaka denemelisin faydasınıda görürsün inşallah

selam kızlar, bende huzursuz bacak tavan yaptı geceleri bana uyku falan haram oldu.neyapıcam bu bacaklarla bilmem.daha önceleri ara ara olurdu ama hamilelikten sonra dayanılacak gibi değil.
stresle alakalı bişey mi huzursuz bacak hastalığı

hemsomm haber veririm tabii farklı bi durum olursa da sana msj atarım
derya doğuma gidiyor derya doğuma gidiyorrrrrr 2.bebeğimiz dünyaya geliyor inşallah :119: :119:
toplu mesajyla bütün rehberdeki dostlara bildir
Bebişin fotoğraflarını beklerizzz canımmm.. Allah bizlere de doğduğu günleri görmeyi nasip etsinnn
eğer derya izin verirse ben bi kactanesini paylaşırım.bi aksilik cıkmassa bende gitcem yanında deryanın

cok güzellllll maşallah ayy banada kısmet olcak mı hazırlıklar

kür olarak yapmayı düşünüyorsan önce sende ne gibi bi rahatsızlık var onu bilmen lazım mesela bende yumurta tembelliği vardı bal tarcın kürü yaptıydım irem ateş ölcerek yumoş günlrini takip ediyordu

cnm öncelikle tebrikler hamilesin maşallah Allah kavuştursun öncelikle bebişine Bende o tüp rahatsızlıklar varmı bilmiyorum korunmayı bıraktığımda gitmiştim dr. smear testi yaptı o gün yumurta görünmüyodu ben bilinçsiz olduğum için aslında takip için adetliyken gidiilmesi gerekiyomuş ama ben bebek olmaya engel bir sorun varmı için rahat etsin açısından muayene oldum bir sorun yok mikrop kanserli hücre yok bu tip şeyler dedi akıntılarım için hap verdi ama akıntıların halahazır kremsi şekilde devam ediyor iltihap gibi... :120: biraz böyle sıkı çalışarak devam et kalmassan gel takip edelim dedi Bu kadar ve bekliyorum 4ay bitti bugün tekrar regl oldum bu ay ısı ölçmeyi keşfettim ama iyi bir yöntem vücudunu tanımada faydalı gerçekten tabloma göre yumoşladım ama olmadı yine

canım teşekkür ederim darısı başına.o akıntıların kokulu mu sürekli mi geliyor.eğer bu ay gidiceksen doktoruna adetli iken 2 3 veya 4.gün git hormon testi yaptırmasını isteyebilirsin.ona göre kür yapabilirsin.ateş ölcmeye devam et bu sürecte insan vucudunu daha iyi tanıyor

yok cnm koku filan yok ama sürekli akıntım var geneli kremsi ve iltahap şeklinde ben bu ay ev taşıyıcam yerleşim filan derken nisanı geçer deli gibi istiyorum ama beklemem gerek sağlıkla olucaksa tutunsun bebişim...
yine kendi haline bırakıcam 1-2 ay soğan kürü iltihap kurutup temizliyomuş bu ay yapıcam onu nasipse,dahasonra da bahsettiğin bal-tarçın çörek otu tabi sürekli ateşi ölçücem destek olarak bu iki ay oyalanıcam bunlarla olassa o vakit dr.un yolunu tutucam mecbur. Ama bu kürlerin tam olarak hazırlanışını bilmiyorum ...Bileniniz varsa net yazarsanız sevinirim kızlar

soğan kürünü ibrahim saraçoğlu nun resmi sitesinden araştırıp yaparsan daha iyi olur.aklımda kalan soğanı 4 e bölüyn suda kaynatıyon kaynak suyu olursa iyi olur klorsuz olması lazım.soğuynca günde iki kez iciyon

tşk.ler cnm bal-tarçın çörek otunu biliomusun?

balıda mı bir çay kaşığı atıyosun yani şöyle mi cnm
1 çay kaşığı çörek otu
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah akşam yiyosun tok aç farketmez.

ben şimdilik çıkıorum cnm burada olduğun denk geldiğimiz anlarda sohpetleşirsek sevinirim Allah'a emanet ol

ben şimdilik çıkıorum cnm burada olduğun denk geldiğimiz anlarda sohpetleşirsek sevinirim Allah'a emanet ol

yok balı 1 kaşık atmıyorsun bal yarım kavonaza yakın oluyr kücük kavanozlarda oluyr ya onun yarısı na yakın oluyordu
sen sormak istedin bişey olursa yaz topige bilen biri olursa mutlak ayazar cevap verir

ne olsun yemek yapmaya boğuşuyorum mide bulantısı kokudan öğryürum sen napyn yimsin

klay gelsin canım bende yeni yedim yemeğimi de foruma takılayım biraz dedim. dişim ağrıyo benimde 20 likler. başağrısı yapıyo öyle yani iyiyim diyebilirm . sen yakında 10. haftaya gireceksin canım yaa ne çabuk ilerliyo haftalar dimi

geçmiş olsun cano.tuzlu su ille gargara yap belki ağrıyı kesmeye yardımcı olur.gelde bana sor haftalar cabuk mu geçiyor diye gıdım gıdım ilerliyor sanki,haftaya perşembe kontrolümüz var inşallah pıtpıtlarını duyarım

İyi fikir canım denerim Bekleyene zor geçiyo gerçekten :) Sen bu hafta gitsen de duyardın ki pıtpıtlarıı niye haftaya gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…