insalllahh olmazsiinn
birak dinleme kendinii bakarsin oluvermisss
iyiyim canım ben genelde mesajlara cevap veririm ama
görmemişimdir heralde:44::44:
sen nasılsın neler yaptın
ben tüm yapılması gereken tedavileri bitirdim ve ağustosta tüpe gidiyorum sen ne durumdasın:26:
feng shui ye göre yanlmıyosam profil resimlerinizi anneli çocuk yada anne-baba-çocuk olarak değiştirirseniz
daha etkili bi enerji ile bebiş çağırabiliriz...
yaşamımm hoşgeldin canım ne güzel misafirlerini almışsın
ben daha kimse alamadım
evi toplamam lazım artık
hiç taşınmayacak gibi oturuyorum bayram sonu taşıycaz yaa
ev bu haldeykende misafir çağırmak işime gelmiyo
selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım
acaba tüpe gerek kalmadı mıki
tabi bunlar sadece bir umutt kokuya hassasiyetim arttı
bugün adet olurum galiba inşallah orucum gitmez
İNŞALLAHHH allahım zahmetsizce bebişini göbüşüne koymuştur hadi topic ce bekliyoruz halaaa olmadım ve uzun bir süre olmuycam cümleni....
inşallah hamişsindir canı gönülden söylüyorum bunu belki bebiş tüpü duyunca korkmuştur gelmiştir hemeninşallah öyledir tatlım
ben sizi çook seviyorum yaaa
moral buluyorum sizinlee
inşallah hepimiz bu mübarek aylarda hamişizdir
hiç sorma arkadaşım ben hala doğal yoldan olur diye gittiğim bir doktor vardı. bi kez daha gittim bana dedi önümüzdeki ay iğneye başlayalım. ben de düşündüm dedim yine iğne olacaksa doktora tüp yaptırayım bari dedim bir hastanedin tüp bebek bölümüne gittim doktor benden amh testi istedi. test sonucu kötü amh 0.69 erken menopoz dedi. niye bekledin bu kadar dedi yumurtalık yaşım 42 43 müş. ogün ağla ağla bitirdim kendimi. doktor yumurtalıkları bir ay bakıma alalım gelecek ay başlayalım dedi. bir ay ilaç kullandım. ayın 17 gibi de iğnelere başladık. tüp bebek tedavisi görüyorum şuan. yumurtalar geçte olsa cevap vermiş doktor umduğumdan iyi dedi. haftaya sanırım opu olur sonrası transfer. rabbim tez zamanda hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın.
selam bercestem..
inşallah bu ay kırmızılar yolu sasırır da 9 ay uğramazlar sana... tüpe de gerek kalmaz inşallah.yeni topiğimizin de ilk hamişi sen olursuunn iinnşaalllaahhhhhhh(amiinnn)
anladım tatlım... evet eşinde problem olmadığını daha önce de konuşurken söylemiştin ama ben neden sayı sordum, çünkü eşimin morfoloji sorunu var ve tüpte bile şansı ciddi azaltıyormuş. şimdi sizinki tuttuya(Allah tamamamına erdirsin) bende direk morfoloji yüzdesini sordum. ben de morfoloji %1 olup da hamile kalan var mı merak ediyorum. konu başlıkları var ama hep sohbet ediliyo, bişi öğrenemedim yani....
hiç sorma arkadaşım ben hala doğal yoldan olur diye gittiğim bir doktor vardı. bi kez daha gittim bana dedi önümüzdeki ay iğneye başlayalım. ben de düşündüm dedim yine iğne olacaksa doktora tüp yaptırayım bari dedim bir hastanedin tüp bebek bölümüne gittim doktor benden amh testi istedi. test sonucu kötü amh 0.69 erken menopoz dedi. niye bekledin bu kadar dedi yumurtalık yaşım 42 43 müş. ogün ağla ağla bitirdim kendimi. doktor yumurtalıkları bir ay bakıma alalım gelecek ay başlayalım dedi. bir ay ilaç kullandım. ayın 17 gibi de iğnelere başladık. tüp bebek tedavisi görüyorum şuan. yumurtalar geçte olsa cevap vermiş doktor umduğumdan iyi dedi. haftaya sanırım opu olur sonrası transfer. rabbim tez zamanda hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın.
hosbuldum canimmm evet aldim cogunu canim:))
bosver sende yaa sana bu sene anlayis gostersinler tasinirken nereye alacan misafiri bosverrr seneye yeni evine alirsin sende...
morfoloji ve hazzı biraz açıklar mısınız? haz, isteklilik mi??morfoloji hakkında bi fikrim yok..
Olmazsada daha bünyem hazır değil der umursamam amaaa ben violeye uydum bu ay adamı çarpcam niyetim bozuk kızımmmm
oooooo amaninni herkes burdaymışşşşşşşşşşşşşş yeni topik yeni bereket maşalllah maşallahh..
ben evlenirken gelinlik giymemiştim sadece nikah yapmıştık..cuma günü cekicez fotoloraımız sonra bende bilgisiyarda fotoshpolaycam ve güzel bi albümmmmmmmm yapcamm cok heyecanlıyım..
hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzzzzzzz bebişlerinnnnn nasıl iyimi
orkidemmmm canımmm nasılsın topiğimizin bal doktoru...
bercestemmmmmmmmmmm
sen napıyon ev hazırlıkları nasıl iyimi
viole maşallah aktarcı kadar bitki almşın maşallah
denizim sen nasılsın....
kankimmmmmmmmmm kocişin geldi mi
yeni gelen arkdaşlar sizdeeeeeeee hogşeldinzzzzzzzzzzzzzzzzz
rüveydaaaaaa çook sevindim inşallah herşeyin çok güzel olur bir an
içim kıpır kıpır oldu
sende artık üzme kendini bebişin belkide bebişlerin yakında bizimle olacak
stresten artık uzak dur olmaz mı canım
çook sevindim gerçekten
morfoloji ve hazzı biraz açıklar mısınız? haz, isteklilik mi??morfoloji hakkında bi fikrim yok..
allah allah böyle dr lar neden bizim burda yok anlamadım ki.... biz özel hastanede dr la muhatap olamıyoruz ki.. lise mezunu hostes dedikleri dr yardımcılarına derdimizi anlatıp onlar karar veriyo bize ne yapılacağına sonra dr geliyor 30-40 saniye bakıyo sana ve gidiyor... milyon milyon da para alıyor sonra... bu arada 1 tane özel hastane var sadece maalesef.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?