hepimiz öğretmeniz nerdeyse..
bende öğretmenim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap vericek yok mu canlar![]()
cevap vericek yok mu canlar![]()
sürekli değil bu ay oldu böyle heralde incir suyundan çok mu büyüdü naptı baya batıyo yani :18:benim bi bilgim yok ama sürekli oluyosa bi doktora gitmen en doğrusu
kızlar ben çıktım koca mızıldanıyo sahur hazırlayım yarın görüşürüz
viole yumurtlaman yakınsa kasık ağrısı onu işaret ediyor çalışmalar tam gaz
![]()
sürekli değil bu ay oldu böyle heralde incir suyundan çok mu büyüdü naptı baya batıyo yani :18:
çalışmalar tam gaz canımgünaşırı da yapmıyorum bbu ay hergün halvet var
bakalım nolcak zaten ovu testi de ikinci çizgiyi tam koyu göstermese de gösteriyo ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum
bugün 12. gün pazara kadar tam gaz devam edicem
sen hazırla bercestem ama daha erken deil mi ben 1 saat sonra hazırlıcam![]()
yalnız her gün yapmayın,sperm kalitesii düşüyormuş..gün aşırı idealdir hürrem sultan![]()
geçen ay günaşırı yaptık olmadı bu ay hergün yapcamehehe zati kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım o dengeler spermlerin kalitesini diye düşünüyorum
biri yazmış ben 11-12-13-14-15-16. günlerde ilişkiye girdim o ay hamile kaldım demiş ben de böyle deniyim diyorum bu ay bakalım nasıl olucak
![]()
oooo sen tedbirini almışsın hürmüşşş..inşallah canım Allah gönlüne göre versin..inşallah bu mübarek günlerin feyzi ve bereketiyle hamile kalırsın..
kızlar geçen ay benim benim adetim gelmedi yani 8 gün gecikti.evde test yaptım + çıktı.ama ben - diye değerlendirdim(çünkü çift çizginin ikiside koyu çıkacak zannediyordum).günler geçiyor yine gelmiyor adet.sağlık ocağına gittik.idrardan test yaptılar.yine öyle çıktı.hemşire "gebelik var"dedi.ben uçtum.geç vakit olduğu için kan testini pazartesi yaptıralım dedim.2 gün sonra adetim geldi.3 gün sancım sürdü.konyaya gelince doktora gittim.(adetimin bitmesine yakın gittim).doktor pek ilgilenmedi.muayene etti.gebelik oluşmamış dedi.ama 2 test + çıktı.teyzemin kızına anlattım.(teyze kızı eczacı.onun başından da çok geçti böle şeyler).teyze kızı sen hamile kalmışsın ama bebek sağlıksızmış adetle birlikte düşmüş dedi.
Hoş bulduk canım bizim perim hayalim nerdeler yaa kac gündür yoklar kiki nerdesinnn ozledim seniii
ben kendi adima iyiyim cnm elh. girmeyince seni merak ettik bizde. sen ne durumdasin kocise sinirin gectimi birazkiki geldii
bartekim canim bende sizleri cok ozledim ,,,benim 3 gun yatili misafirim vardi yine canim ,kafami kasicak vaktim yoktu ama aklimin kosesindeydiniz herzaman ,,
canim yumurtan catlamamis yazmissin en son ,,suanki durum nedir???
BERCESTEM topigin hayirli olsun ,herkeze ugur getirsin insallah ,,nasilsin ???
ORKIDEM,SWEET,RUMEYSA,,CEMREMM,YDBUGE,IREMNEVA,,HORTENSIA,,VIOLE,ve digerleri umarim herkez iyidir,,
bi gelisme varmi kizlar ???
PERIM hala yok sanirim :26:neolduki bu kiza acep:44:
kiki geldii
bartekim canim bende sizleri cok ozledim ,,,benim 3 gun yatili misafirim vardi yine canim ,kafami kasicak vaktim yoktu ama aklimin kosesindeydiniz herzaman ,,
canim yumurtan catlamamis yazmissin en son ,,suanki durum nedir???
BERCESTEM topigin hayirli olsun ,herkeze ugur getirsin insallah ,,nasilsin ???
ORKIDEM,SWEET,RUMEYSA,,CEMREMM,YDBUGE,IREMNEVA,,HORTENSIA,,VIOLE,ve digerleri umarim herkez iyidir,,
bi gelisme varmi kizlar ???
PERIM hala yok sanirim :26:neolduki bu kiza acep:44:
ayyy kizlar ben gitmeliyim.. esim cagirio... hepinize iyi geceler, yarin görüsürüz![]()